.

Виж резултатите на анкетата: 2ра испанска или 31во сучем е по-хубаво ??

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 2ра испанска

26 56,52%
  • 31во сучем

20 43,48%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Супер фен Аватара на magity
    Град
    Света на усмивките :)

Мнението ви за две училища в София...

Здравейте, с приятелките ми спорим кое е по-хубаво 157мо (2ра испанска) или 31 сучем (в София са и двете) Искам да видя вашето мнение, защото ме приеха във втора испанска, но подадохме заявление за 2ро класиране, в което имам голям шанс да вляза в 31во. Мисля, че 31во е по-хубаво и по-елитно. Днес една приятелка ми каза, че там никой не учел и всички били тъпи, което не ми се вярва! Друга пък ми каза, че в момента най-добрите учители са във втора испанска.... Просто искам мнение. Смятам, че темата е пусната в раздела, в който трябва. Окей, това е от мен... сега сте вие. Ако нямате какво да кажете по темата кажете къде сте приети, ако сте от София.

2ра испанска е по-добре
    Кажете НЕ на женските мустаци !

Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Бочко_банана
    2ра испанска е по-добре
    mindscan

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Бастилията!
    What you give is what you get!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Бастилията!
    А така и аз съм за него!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Бастилията според мен е по-добра
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    И аз така мисля.

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    И аз така мисля.
    На същото мнение съм.Знам ги и двете у-ща и мисля,че Бастилията е по-добра

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Аз пък гласувах за 2ра испанска, защото имам една приятелка от там и тя си научи перфектно испанския + тва съм била на концерта на училището и много ми харесаха повечето хора

А за бастилията знам, че има адски много момичета, в класа на една позната (сега ще е 12 клас) има само 3 или 4 момчета, което на мен ми се струва ужасно честно казано.Но пък от друга страна има як двор Абе каквото и да решиш, ще е правилното решение, сигурна съм
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    Усмивката :Р
    аз съм от втора испанска и си го харесвам... до тази година имахме четирима испанци и беше супер яко! Не знам обаче следващата как ще е! Имай в предвид че имаме по 20-тина момичета в класа плюс това все пак това е оригинална езикова гимнязия с испански, а не мешана работа
    и наистина има някои невероятни учители! Най- добрите които съм имала до сега! Ако решиш там стискам палци да имаш късмет!
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

emi 73-to e nai -dobro am po temata 2-ra ispanska
    [?]şĦŧ

Учих в 31во до 7ми клас.Супер много доволна съм.Гласувам естествено за него, пък и виж какво го направиха : ) Отпред игрища, нова дограма, ала - бала : ) И образованието е добро

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    31во по милион причини!
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от [!
    silver[!]]emi 73-to e nai -dobro

А така!

Иначе от изброените съм за 31
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Град
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    А за бастилията знам, че има адски много момичета, в класа на една позната (сега ще е 12 клас) има само 3 или 4 момчета, което на мен ми се струва ужасно честно казано.Но пък от друга страна има як двор Абе каквото и да решиш, ще е правилното решение, сигурна съм
    Хех, до колкото знам са разпределени на 15 момичета и 14 момчета, но незнам как ще е. Имам една приятелка, на която целия и клас е само от момичета - изцяло, няма нито едно момче. А иначе мен ме приеха във 2ра испанска, но искам в 31во... какво като е "мешана работа", а не "оригинална гимназия" ... даскалото си е супер ... но искам да ви чуя мнението

Бастлията

31СУЧЕМ е по-добро от 2-ра испанска и научаваш езика по- добре
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Бастилията!
    И аз съм за него.
    Много исках във 2-ра испанска, но 1-во: бала ми беше прекалено висок! 2-ро - като видях училището и се уплаших!
    Дано те приемат в 31

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от magity
    Хех, до колкото знам са разпределени на 15 момичета и 14 момчета, но незнам как ще е. Имам една приятелка, на която целия и клас е само от момичета - изцяло, няма нито едно момче. А иначе мен ме приеха във 2ра испанска, но искам в 31во... какво като е "мешана работа", а не "оригинална гимназия" ... даскалото си е супер ... но искам да ви чуя мнението
    Ами отивай в 31 тогава Нашето мнение не е кой знае колко компетентно, пък и щом ти си си решила, значи това трябва да направиш И поне 31во е на по-централно място, 2ра испанска е доста забутана

Бтв ти какъв бал имаш? Не успя ли да влезнеш на 1во класиране в бастилията?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Бастилията!
    И аз съм за него.
    Много исках във 2-ра испанска, но 1-во: бала ми беше прекалено висок! 2-ро - като видях училището и се уплаших!
    Дано те приемат в 31
    Аз учех до 7ми клас в 31во и съм доволна. Един от изпитите ми беше в 2ра испанска и аз като видях даскалото се уплаших. Искам да кажа, че 31во е с пъти по-хубаво и двора и сградата. Но все пак не може да се съди нивото на обучението спрямо как изглежда едно даскало!

~2-ра испанска!~

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    Усмивката :Р
    хора уникални сте! На втора испанска двора е много по- голям! А от какво се плашите? От това, че сградата на даскалото е супер голяма ли? Класните стаи видяли ли сте? Тоалетните?
    Аз съм си за мойто, една приятелка искаше да се мести от 31-во заради класа и даскалите... Може би всичко е на късмет... А като говорим за бастилията имаме предвид все пак паралелката с исп
    Решението си е твое..
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Град
    Бтв ти какъв бал имаш? Не успя ли да влезнеш на 1во класиране в бастилията?
    Бала ми е 29.606 и с малко не ми достигна за паралелката с 1ви испански и 2ри английски .... В интерес на истината ми достигна за паралелката със стопански мениджмънт, но не са ме класирали там .... Всички ми казват, че на второ класиране ще ме приемат в 31во, дори жената, която записваше учениците в 31во каза, че ще ме приемат с този бал. Също и жената от 2ра испанска .... хихих ако има някой от форума, който да учи в 31во да ми пише на ЛС да се запознаем

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Бастилията!

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    хора уникални сте! На втора испанска двора е много по- голям! А от какво се плашите? От това, че сградата на даскалото е супер голяма ли? Класните стаи видяли ли сте? Тоалетните?
    Аз съм си за мойто, една приятелка искаше да се мести от 31-во заради класа и даскалите... Може би всичко е на късмет... А като говорим за бастилията имаме предвид все пак паралелката с исп
    Решението си е твое..
    Ахаха само забрави да споменеш,че само полувината на сградата е 2ра испанска,а другата е 148 ОУ..Хмм така май у-щето става значително по-малко а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си