- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнението ви за две училища в София...
Здрасти!мен ме приеха в 31-во стопански мениджмънт с АЕ,направо се записах онзи ден,защото у-щето е супер.Така е защото имам познати там и те са мн. доволни.![]()
Anime ...Not just a passion,but a way of life!!!
2-ra Ispanska ;]
Страхотен ден,тук има небе.
Стхотен ден на цветове.
Слънчевият живот аэ иэбрах эа мен,
не харесвам долната эемя...
Аэ иэбрах си сърце эа светлите неща,
аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!
31во... не прави тая грешка да хоиш във 2ра испанска...
obi4am te slunceeeeeeeeee
Утре-други ден като излязат резултатите от 2ро класиране ще ви кажа дали са ме приели в 31во ... стискайте палци![]()
2 ра испанска на мен повече ми харесва..., но щом искаш толкова в 31-може би е по-добре да си в него, за да не съжаляваш после![]()
157мо е на майната си... няма смисъл да се записваш там (освен ако не живееш в жк. Слатина или някъде там)
СУЧЕМ някакси е на по-централно място и лично аз бих предпочела него.. даже кандидатствах в него, ама балът ми стигна за по-горно желание..
все пак - в кой район живееш? Примерно ако си в близост до 2ра испанска - по-добре е да се запишеш в нея, за да не биеш път до 31во (до него ходят много малко рейсове) или пък обратното..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не е най-важното нещо дали е по-близо и на централно или дали е на забутано място ... бтв живея в жк. Дружба ...Първоначално написано от ЕPu
за мен хубавите училища са тея с квотите момичета момчета !Та мисля ,че 31 СУЧЕМ е такова и за това гласувам за него !
Ами 31 СУЧЕМ наистина е мн добро училище,но не колкото испанската.Ако балът ти е достатъчен за испанската enjoy! \/ Хмм то било 2ра испанска,аз пак недочела...
Емии 31 СУЧЕМ мн ясно.
![]()
пак съм във 2ра испанска, но искам в 31вооо![]()
Коя Дружба? Аз също съм от там.![]()
Жалко само, че не с ате приели в 31-во..
What you give is what you get!
От Дружба ли сте?И аз....Дружба 1![]()
Anime ...Not just a passion,but a way of life!!!
amm imam tri priqtelki ot Bastiliata i kazvat che tam se uchi mnogo no znaniqta sa na nivo za tova i az sum za Bastiliata![]()
искам тамПървоначално написано от anonimen.
![]()
колко дружбенци се събрахме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много сме, споксПървоначално написано от balbuk-balbuk
![]()
![]()
closer closer closer...............ах тоя NE YOПървоначално написано от magity
йеей Ne-YooПървоначално написано от balbuk-balbuk
![]()
Точно от там. :PПървоначално написано от Sladka ***Deska
What you give is what you get!
2-ра испанска...бастилията беше добра ПРЕДИ ,но не сега
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Видя,че всеки казва различно.Аз те съветвам да направиш това,което ти идва отвътре.За едно училеще,колкото и добро и елитно да е,винаги можеш да чуеш и добри и лоши неща.
А сега моето мнение-ако ти се учи испански,избери 2-ра испанска,тя е под закрилата на Перуанското посолство,даже за добър успех дават степендий и екскурзий до Испания.Видях,че намесвате външният вид на сградата-той не е показател за добро образование.И друго-в 2-ра испанска преподават испанци по испанскиКато те приемат се похвали,дано успееш там,където искаш.Успех!
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...