.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен

нЕя вмЕсТо мЕнЕ

здравеите,ще бъда кратка и ясна едно момче което уж ме харесва ми предложи, обаче аз отказах поради някои причини и не съм сигурна дали исках да съм с него!след 2-3 дена като му отказах тръгна с едно момиче.видях ги случаино двамата обаче не изглеждаше че ходят,тои даже не беше постоянно при нея!не ме е яд че е с нея а ме е яд че каза че ме харесва мен,и се чудя дали изпитва нещо към нея! малко е кофти защото тои си мисли че ме е прецакъл и мойе би аз излизам глупавата тои ме търси по скупе и ме попита ,,защо,не съм му обърнала внимание,,аз му отговорих че си има компания и няма нуйда от мен.... какво да му кажа по скупе за да разбере че не съм глупава и знам че е с нея
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Ти си глупава...Като не го харесваш защо се занимаваш с него.Нали не бива да ти пука,че е тръгнал с друга...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Ми направо му кажи " охо ти с ... ли излизаш честито!" . Обаче теб кво те грее дали нея харесва, що те е яд, че те харесва? Изобщо като нямаш чувства към него какво се занимаваш с тях остави ги ако я харесва ще тръгне ако ти прави на инат тя ще го усети и той ще пати, а като те види, че се дразниш ще се кефи, че е постигнал каквото иска.

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Ти си глупава...Като не го харесваш защо се занимаваш с него.Нали не бива да ти пука,че е тръгнал с друга...
    + 1

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Ооо въобще не се занимавай каква ще излезеш в неговите очи и т.н, нали не го харесваш, остави го да си ходи с която иска, най-голямото наказание е безразличието
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    somewhere over the rainbow
    Ъъъм...Май е най-добре да се замислиш дали го харесваш,или не и чак тогава да му казваш каквото и да било.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми след като не го харесваш..защо се чудиш дали ходи с оная и каква си в очите му..
    Явно го харесваш..ако е така му кажи..може би иска да ти покаже,че може и без тебе и може да си хване и друга..в случая на тебе не траа да ти пука..ама май ти пука
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

1. Защо реши,че ходи с друга? - Дори и така да е ,теб какво те засяга,нали си направила своят избор.
    2. Какви са тези глупости \"Той си мисли ,че ме е прецакал...\" - И как стигна до този извод?
    3.Ти какво очакваше той,да седи и да ти се моли да промениш решението си и да чака само теб...Между харесване,влюбване и обич има голяма разлика...В случая ти сама казваш \"уж ме харесваше\" , т.е. имал е някакви симпатии към теб...искал е да бъде с теб ти си отказала...Нормално да продължи напред и да потърси следващата...Кофти,но факт!
    4. Защо въобще трябва да му казваш каквото и да било и да се занимаваш с глупости...,щом търсиш подходящи думи и целиш той да се почувства виновен...,значи не си безразлична към него.
    5. Ако продължиш да се чудиш как да му отвърнеш \"на удара\" , наистина ще изглеждаш глупаво в неговите очи,а и не само в неговите...

Това е моето мнение.Айде със здраве!

Град
    в лайната!
    аве брат как искаш да му покажеш че не си гупава като ти СИ глупава

харесваш го харесваш го
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    аве брат как искаш да му покажеш че не си гупава като ти СИ глупава
    HahXAxXAAHahxahXhAHAhx
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има 2 варианта:
    -наистина те харесва,но няма намерение да се бори за теб,след отказа ти
    -не те харесва,а просто си е пробвал късмета с теб
    Какво да му кажеш по скайп?Истината-не си го харесвала и затова си го отрязала.Или има друга истина?!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Оф бе, мама му стара, дайте шанс на хората да бъдат щастливи. Ти кво очакваш, да ти ходи след гъза 100 години ? Съжалявам, ще те разочаровам. Нормално е да пробва с друга.

Животът е адът описан в Библията!

мм не разбирам какъв е проблема след като не го харесваш

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Стани му гаджето за скайпа.
    Или просто не го кефиш особено,
    а му се пошибква.

хаххаа ти го харесваш тоя за да пишеш тема и да ти пука.ми кво пък не е станало с теб и той отива при друго момиче откъде знаеш че не изпитва същото и към нея...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Повече от фен
    харесвам го ,но не мога да призная
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

На тебе,хем не ти пука за него пък ревнуваш и се ядосваш за него.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi

Град
    Благоевград

Re: нЕя вмЕсТо мЕнЕ

Според мен това е номер и то класически-за да те накара да ревнуваш и да решиш да приемеш предложението му!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Цитирай Първоначално написано от ne razbiram teb
    харесвам го ,но не мога да призная
    Е тогава проблема си остава твой.Остани си с гордостта или със стеснителността,а пък той ще си търси щастието другаде - нормално..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си