- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нЕя вмЕсТо мЕнЕ
здравеите,ще бъда кратка и яснаедно момче което уж ме харесва ми предложи, обаче аз отказах поради някои причини и не съм сигурна дали исках да съм с него!след 2-3 дена като му отказах тръгна с едно момиче.видях ги случаино двамата обаче не изглеждаше че ходят,тои даже не беше постоянно при нея!не ме е яд че е с нея а ме е яд че каза че ме харесва мен,и се чудя дали изпитва нещо към нея! малко е кофти защото тои си мисли че ме е прецакъл и мойе би аз излизам глупавата
тои ме търси по скупе и ме попита ,,защо,не съм му обърнала внимание,,аз му отговорих че си има компания и няма нуйда от мен.... какво да му кажа по скупе за да разбере че не съм глупава и знам че е с нея
![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Ти си глупава...Като не го харесваш защо се занимаваш с него.Нали не бива да ти пука,че е тръгнал с друга...
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ми направо му кажи " охо ти с ... ли излизашчестито!" . Обаче теб кво те грее дали нея харесва, що те е яд, че те харесва? Изобщо като нямаш чувства към него какво се занимаваш с тях
остави ги ако я харесва ще тръгне ако ти прави на инат тя ще го усети и той ще пати, а като те види, че се дразниш ще се кефи, че е постигнал каквото иска.
Ооо въобще не се занимавай каква ще излезеш в неговите очи и т.н, нали не го харесваш, остави го да си ходи с която иска, най-голямото наказание е безразличието![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Ъъъм...Май е най-добре да се замислиш дали го харесваш,или не и чак тогава да му казваш каквото и да било.
Ми след като не го харесваш..защо се чудиш дали ходи с оная и каква си в очите му..
Явно го харесваш..ако е така му кажи..може би иска да ти покаже,че може и без тебе и може да си хване и друга..в случая на тебе не траа да ти пука..ама май ти пука![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
1. Защо реши,че ходи с друга? - Дори и така да е ,теб какво те засяга,нали си направила своят избор.
2. Какви са тези глупости \"Той си мисли ,че ме е прецакал...\" - И как стигна до този извод?
3.Ти какво очакваше той,да седи и да ти се моли да промениш решението си и да чака само теб...Между харесване,влюбване и обич има голяма разлика...В случая ти сама казваш \"уж ме харесваше\" , т.е. имал е някакви симпатии към теб...искал е да бъде с теб ти си отказала...Нормално да продължи напред и да потърси следващата...Кофти,но факт!
4. Защо въобще трябва да му казваш каквото и да било и да се занимаваш с глупости...,щом търсиш подходящи думи и целиш той да се почувства виновен...,значи не си безразлична към него.
5. Ако продължиш да се чудиш как да му отвърнеш \"на удара\" , наистина ще изглеждаш глупаво в неговите очи,а и не само в неговите...
Това е моето мнение.Айде със здраве!
аве брат как искаш да му покажеш че не си гупава като ти СИ глупава![]()
харесваш го харесваш го![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
HahXAxXAAHahxahXhAHAhxПървоначално написано от haterkata
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Има 2 варианта:
-наистина те харесва,но няма намерение да се бори за теб,след отказа ти
-не те харесва,а просто си е пробвал късмета с теб
Какво да му кажеш по скайп?Истината-не си го харесвала и затова си го отрязала.Или има друга истина?!
Оф бе, мама му стара, дайте шанс на хората да бъдат щастливи. Ти кво очакваш, да ти ходи след гъза 100 години ? Съжалявам, ще те разочаровам. Нормално е да пробва с друга.
Животът е адът описан в Библията!
Стани му гаджето за скайпа.
Или просто не го кефиш особено,
а му се пошибква.
хаххаа ти го харесваш тоя за да пишеш тема и да ти пука.ми кво пък не е станало с теб и той отива при друго момиче откъде знаеш че не изпитва същото и към нея...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
харесвам го ,но не мога да призная![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
На тебе,хем не ти пука за него пък ревнуваш и се ядосваш за него.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Според мен това е номер и то класически-за да те накара да ревнуваш и да решиш да приемеш предложението му!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Е тогава проблема си остава твой.Остани си с гордостта или със стеснителността,а пък той ще си търси щастието другаде - нормално..Първоначално написано от ne razbiram teb