- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо хората злословят?
Здравейте. Аз нямам проблем просто търся някой отговори, значи преди една седмица разбрах че едно момиче ме харесва от една нейна приателка .Тази нейна приателка ми обясни ситоацията по скайп и накрая ми каза да не тръгвам с това момиче защото била развратна днеска била с един утре с друг и т.н. От други хора чух положителни неща за въпрсосното момиче , когато се запознах с въпросното момиче и я опознах нещата който ми наговориха по нейн адрес въобще не са верни. Разобеждавахаме толкова време да не тръгна с нея (не че бих ги послушал не съм първи клас че да немога да преценя човека) и още по интересното е че са злословили и по мой адрес . И от тази цялата работа се чудя защо искат да ни разделят?
Ревност, завист.... поздравления, току що откри топлата вода- хората са гадни
Защото някой хора са си такива просто,а тази приятелка която е злословила неможе да и се нарече въобще приятелка щом говори такива неща.Браво натеб,че не ги слушаш,всеки сам преценява за себе си затова мразя да се приказва за някой друг,защо злословят ли еми от яд,от комплекси,от много и най-различни неща.
za6toto prosto si nqmat druga rabota
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Ревност едвали въпросната и "приателка" едвали има някакви симпатий към мен![]()
Аааа не се безпокой, запознал си се с чудноватата породата- човекшантави същества, гледай себе си и за напред продължавай в същия дух! Първо опознавай "човека" и после слушай на воля какво ти дрънкат
И.. си задавай по- рядко въпроса защо, защото след всяко защо всместо отговор следва друго защо
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
На хората йм е интересно да клюкарят и създават интриги. Такива хора има на всякъде, но не всички са толкова злекари.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от Spider4eto
![]()
Явно приятелката на гаджето ти те харесва и не е искала да тръгваш с даденото момиче а с нея!Чиста завист!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Защото когато хората видят нещо добро у друг и че той е щастлив ... се появява завистта, а от там тръгват и злорадствата, приказките зад гърба, клюките ... не се учудвай, това са нормални черти у човека ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА
Please write in kirilica.And translate for the others what does "envy" mean.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ti tolko li si maloumen 4e nemoi razberesh 4e vuprosnoto momi4e koety te e razobejdaalo e vlibeno f tebe i zatofa go prai!!!!![]()
![]()
![]()
a tfa s koq ot 2 da trugnesh e li4no tfoe mnenie ti trea reshish i nikoi da ne ti se burka!!! P.P. a po temata zashto horata zloradstfat ...tfa sa hora bez raota det mislat samo intrigi i gluposti i sa kraino tupi i gadni i nepriqtni!!!
без ПОДПИС ... xD
Ихаааа толкова много момичета да ме харесват? Лъскаеш ме...Първоначално написано от tigity
![]()
секи луд с номера си баце
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
ами клюките и слухове са много гадно нещо поради причината че обикнове се разпорастваняват в приятелски кръг на когото имаш доверие и това е предпоствка да повярваш на тях въпреки че си личи от самолет че са лъжи,а защо го правят хората ли ? НЕЗНАМ
завист...for those how doesn't know the word meansПървоначално написано от ™G-Baby™
Първоначално написано от Spider4eto
"Аз няма да съм добре,ама Вуте ке е по-зле!"
Някои хора са си така,просто се чувстват живи,когато се завират носа в чуждите неща...и след това информацията която съберат,леко декорирана (в някои случаи много декорирана - според зависи ) се предлага на "пазара" . И в един момент се получава ""Сестра ти е к*рва",а пък ти върви обяснявай,че нямаш сестра"
1) Може нейната 'приятелка' да те харесваА другите просто да са си такива. Наистина има хора, които и насила не могат да кажат добра дума за някого-само лоши и да приказват глупости просто им доставя удоволствие.
2) Може пък ти да не си я преценил добре все още, така че внимавай (е това е краен вариант, но все пак очаквай неочакваното)
Защото те харесват теб и не искат ти да ходиш с някоя си друга...![]()
това са хора , които не заслужават внимание... те са ограничени и се мислят за нещо, а са едно нищо...
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!