.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Чакам много СПЕШЕН ОТГОВОР

Начи проблема е следния - приет съм в НЕГ в Бургас и ПМГ пак в Бургас и ся сички ми казват да ида в НЕГ а аз искам ПМГто ся сички ми викат "абе ти тъп ли си отивай в НЕГ по хубава е от ПМГто" и т.н и сяя напрао съм побъркан не знам какво да правя чакам ваште предложения
    П.П Мисля че имаше тема подобна на тая но не ставаше въпрос за тези училища и МОЛЯ ДА НЕ ПИШАТ ТЕЗИ КОИТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ИЛИ ИМ Е ТЪПА ТЕМАТА!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

otivai kudeto iska6 ti a ne kudeto ti kazvat drugite ......... vajnoto e da go iska6 naistina ......... pone taka mislq aaz

АБЕ ТО И АЗ ТЪЙ МИСЛЯ НО ТЕЗ КАТ МИ ЗАПОЧНАТ ДА МИ ГОВОРЯТ ЗА НЕГ ИСКАМ НЕ ИСКАМ ПОБЪРКВАТ МЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ

Влизай където искаш, не слушай другите.После като учиш немски, може да съжаляваш, че си послушал другите.Така поне като отидеш в ПМГ и се разочароваш, ще знаеш, че сам си си виновен ; )

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Как изобщо ще се колебаеш? Другите като искат да си ходят в НЕГ, ти си отивай в ПМГ Няма да ги слушаш, щото после само ще съжеляваш...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Антарктида :)
    Отиваи там където искаш...не слушаи другите може един ден да съжаляваш влезнеш ли в немската....въпреки,че там наистина е по-качествено преподаването.

Супер фен Аватара на Exothermic
    ПМГ
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

влизаш там където искаш,не там ,където тъпите ти завистливи приятелчета те карат да ходиш :P

Град
    In the middle of Nowhere
    ти луд ли си е ако влезеш в ПМГ си белязан за цял живот че си смотан

сега сериозно влез където искаш но все пак НЕГ е по-хубаво,но ти си решаваш...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    In the middle of Nowhere

Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на dark_wings
    По-добре е да влезнеш,където ти искаш.Ако влезнеш в НЕГ,постоянно ще се чудиш защо не си там където искаш!Щом на теб ПМГ ти харесва значи е добро за теб.Винаги се научава това,което искаш,а когато учиш с нежелание....

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    виж кво отивай кадето искаш,а не където ти кажат хората.Ако аз ги бях послушал преди година тряяше да ида в морското.така отивай кадети ще се чувстваш по-добре
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

ae ti trqq si mnogo pros.. da slu6a6 drugite.. kvo ti kazvat.. kadeto ti iska6 dam utivai !

Аз смятам ,че всеки си има мнение и трябва да отидеш където ти искаш ,а не където др ти казват .Че като станеш голям ще слушаш др да ти кажат къде да почнеш работа ли?
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Цитирай Първоначално написано от onlylovenosex
    АБЕ ТО И АЗ ТЪЙ МИСЛЯ НО ТЕЗ КАТ МИ ЗАПОЧНАТ ДА МИ ГОВОРЯТ ЗА НЕГ ИСКАМ НЕ ИСКАМ ПОБЪРКВАТ МЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ
    ПМГ е по яко от НЕГ!

Град
    40 Miles from the Sun
    Отиди в ПМГ, щом така искаш. Пък ако после съжаляваш, поне ще знаеш, че сам си решил, а не си се прецакал, заради другите. ;] Как беше онова - "Ако падна, предпочитам да е защото сам съм скочил, а не защото някой ме е бутнал". =))

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs

Айде поредния се изказа...

До автора - пич, твое си е решението. И немската, и ПМГ са добри училища, прецени какво искаш - да научиш езика или математиката? Има го и варианта ПМГ паралелка математика с немски, така печелиш и двете...

Твърдо заставам зад хората от форума - иди където ти искаш, защото после много ще съжаляваш ... НЕ съм от Бургас и не знам колко са елитни училищата, но по имената съдя че са хубави и двете .. Което на теб ти харесва повече, там иди.. Когато бях 7 клас всички ме караха да се запиша в една езикова, но аз направих каквото си искам и не отидох там и повярвай ми сега си ми е 300 пъти по-готино ии хайде дано вземеш правилното решение, после пиши да кажеш какво е станало

Град
    Антарктида :)
    Е,какво стана? Реши ли къде ще ходиш?

Благодаря на всички които си написаха мненията,помогнахте ми и вече съм КАТЕГОРИЧЕН ще ходя в ПМГто тез които ми казваха да ида в НЕГ (приятелите) **** съм ги АЗ ЩЕ СИ ТАМ КЪДЕТО ИСКАМ :P :P :P :P :P

Бе не се влиай от чуждото мнение..отиди там където ти искаш,където сърцето ти подсказва..не слушай другите и не се подчинявай на чуждите желания

Мега фен Аватара на lenito_sf
    samo eno 6te ti kaja otidi tam kadeto ti iska sarceto tfa e

Град
    Stara Zagora
    Че какво му е на ПМГ, аз мн им се кефя ако знаех математика и аз щях там да се навирам .. а колкото до приятелите, ако са ти истински приятели ще си останете такива.. ако ли не..- ми с толкова хора те първа ще се запознаваш ..

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Благодаря на всички които си написаха мненията,помогнахте ми и вече съм КАТЕГОРИЧЕН ще ходя в ПМГто тез които ми казваха да ида в НЕГ (приятелите) **** съм ги АЗ ЩЕ СИ ТАМ КЪДЕТО ИСКАМ :P :P :P :P :P
    И аз съм там..ти с какво си? аз съм математика и английски..
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    a taka
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си