- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спите ли със сутиен?
НеммМного стиска...
![]()
Е аз не съм нормална...Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
Down On The Farm!!!
Никога.Ужасно е неудобно.
неее![]()
+1Първоначално написано от FucKtheSyStem
аз не смя и съм чувала че не е мн добре и не е полезно/..апък не е и удобно
in defense of our dreams...
ponqkoga, no zaduljitelno spq s sportno bustie, ako nqmam sutien, zashtoto me e strah da ne mi se raztegnat
не .. но иначе нямам никакви притенции удобно ми е със и без ,, хах ест като се прибера и преоблека слагам нещо удобно за из кащи и го махам![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
НЕ!!! Много ми се размества и много ми е неудобно![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
НЕ!!! Много ми се размества и много ми е неудобно![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Не.![]()
ооо не абсурд аз само чакам да дойде момента да се прибера и веднага го махам въобще не ми е удобно мн ми ръби ....![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
NE!!!!!samo vednaj go bqh zabraila bla bla.....gadni4ko si e!
разбира се, че не !!
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Ок и ако 90 % от отговорите на тая тема са "Да спя със сутиен" и ти ли ще почнеш кво...?!
.:: Only Hip Hop Music ::.
из нас никога не ходя със сутиен ..а пък да спя ..не не не![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Само веднъж съм спала със сутиен и няма да го повторя!![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Никога! И манете вие, че не е удобно а и НЕ Е ХУБАВО ! Не се спи със сутиен !!!!
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Разбира се, че не спя със сутиен...хем, че е неудобно и е вредно, защото може да развие рак на гърдите...!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
owwwwww neeeeeee est
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Абе какъв рак бе, вие луди ли сте, като не знаете поне мълчетеПървоначално написано от NoContinuation
![]()
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
Не, звучи много неудобно. Чувала съм, че може да повлияе на растежа.
~You look at her so amazed...I remember way back when you used to look at me that way... ~