- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спите ли със сутиен?
5 сме,аз сутиена го свалям само за да се изкъпя![]()
Когато живееш сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]
ne
Бяхме на лагер и трябваше да спя с едно момче, само тогава съм спала със сутиенИначе не
![]()
Попринцип не.Просто ми е някакво супер неудобно.Обичам като се прибера да се преоблека и да го махна сутиена.Така ми е по удобно.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Свалям го, иначе съм спала и със, но ми е неудобно. По добре без и без тва го носим по цял ден...![]()
Спя с него.. така съм свикнала, но и без него мога.
... данЪк оbщеsтфeно мненiе не пlaщам ...
По-удобно ми е да спя без него, но когато ме домързи да го свваля си спя с него.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Еми мога и със него и без него , но майка ми каза че не е мн полезно затова го свалям ..![]()
Аз го свалям като си легна. Даже по някой път сутрин като стана, ако нямам някво мърдане от вкъщи до някое времe, пак си седя без него.![]()
Да спиш със сутиен не е ли вредно? Не подтиска ли млечните жлези и не спира ли растежа на гърдите? Само питам.
ПП - Момче съм.
не
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
е, че случва се.никога не ми е било неудобно оО, да не кажа и че не намирам особена разлика дали съм със сутиен по принцип или не.
![]()
аз пък не м0га да спя със сутиен. ддз неудобно ее... попринцип сам0 чакам да се прибера от къщи и да го махна най-после, камо ли да спя с него![]()
и аз съм по същия начинПървоначално написано от djuwkata
![]()
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!