.
Отговор в тема
Страница 6 от 22 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 543
    Фен
    Град
    BapHa
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    И аз го махам, пускам ги на свобода да подишат малко чист въздух.
    t04ny taka xyAXYaYXyaXY i as s1m taka

..

Az pak ot kakto nosq sutien vinagi spq s nego,do takava stepen sam sviknala 4e kogato sam bez sutiene mi e neudobno.Iskam da pitam vredi li s ne6to tova da spi6 sas sutiena ?

Ne!Sega v tiq jegi edvam go izturpqvam prez denq...da ne govorim puk i da si legna s nego,absurd!

пхаха,не,разбира се

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не. И в къщи не ходя със сутиен! И как спите голи, бе момичета? Баща ми все наднича дали съм заспала.ак съм гола.ужас. Спя си лятото със сатенени мижамки или нощнички, а в нвай-голямат жега с памучна ношничка...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не, вкъщи също стоя без сутиен..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не. И в къщи не ходя със сутиен! И как спите голи, бе момичета? Баща ми все наднича дали съм заспала.ак съм гола.ужас. Спя си лятото със сатенени мижамки или нощнички, а в нвай-голямат жега с памучна ношничка...
    не си ли доста голяма за да се интересува баща ти дали си заспала...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    и аз на това се учудих ами ... твоя баща като проверява дали спиш - нашите не
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Без сутиен спя много ясно...През деня обаче гледам да нося щот много ми се подмятат и ме дразнят леко...

Цитирай Първоначално написано от GabiT{{}}
    Не, вкъщи също стоя без сутиен..
    и аз така неразбирам къф е смисъла.. въпреки,4е от стария ми клас вси4ки моми4ета казваха,4е спят със сутиен

Неее!Сутиена подтиска растебнето на гърдите...Пък и убива

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    и аз на това се учудих ами ... твоя баща като проверява дали спиш - нашите не
    Преди лягане гледам телевизия.с очила. Той проверява, за да види дали съм ги махнала и да не се нараня. де да знам винаги го прави. Дразни ме, но го правеше и като сестра ми беше тук, а тя е на 31! И все пак лятото спим на отворени врати, защото имаме 1 климатик в апартамента....Дори и да съм сама не мога да спя гола. Никога не съм спала и няма да спя. Колко често си перете чаршафите?

Махам си сутиена естествено.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Да спя със сутиен И винаги нося ,независимо дали съм си в къщи или навън ! Имам си баща и брат и не мисля,че е нормално да вървя провиснала като бабичка. Пък и не съм свикнала да съм така,преди ми беше трудно да свикна със сутиена,сега не мога без него Чувствам се дискомфортно !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Rivendell, Middle Earth
    Awe hora az v nas is hodq bez pyk kamoli da spq s nego. Mn e neudobno i stqga...
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Разбира се, че не, не искам на млади години да си съсипвам бюста
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    "градът на мечтите"
    Без сутиен спя,по-удобно ми е
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Да спя със сутиен И винаги нося ,независимо дали съм си в къщи или навън ! Имам си баща и брат и не мисля,че е нормално да вървя провиснала като бабичка. Пък и не съм свикнала да съм така,преди ми беше трудно да свикна със сутиена,сега не мога без него Чувствам се дискомфортно !
    ако ще Бекъм да е в нас .. ше спа без сутиен, тва толко не го обичам ->ръби, убива, стиска,стяга, ръгат ме разни железа.. ужасТ .. мани мани

Преди лягане гледам телевизия.с очила. Той проверява, за да види дали съм ги махнала и да не се нараня. де да знам винаги го прави. Дразни ме, но го правеше и като сестра ми беше тук, а тя е на 31! И все пак лятото спим на отворени врати, защото имаме 1 климатик в апартамента....Дори и да съм сама не мога да спя гола. Никога не съм спала и няма да спя. Колко често си перете чаршафите?
    Оф:На 3-4 дена,защо ?
    Он:Не,не спя със сутиен.Неудобно е.Тъпите ръбове обиват,стяга ме + това банелите излизат по-бързо.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от hoSTagE__
    Неее.
    спя по гащи
    +1 и аз така, а и какво казаха някой мн ръби :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Не
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кат пестите пари за удобно бельо, ще ви ръби и убива и още как! Интересно що аз нямам проблеми с банелите и даже мога да заспя със сутиен (не че го правя ).
    Не обичам да съм без сутиен и да подскачат, докато се размотавам из апартамента. Не мога да се гледам така дори!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Sofia
    Попринцип не спя със сутиен,но е имало моменти,в които съм забравяла да го свялям и имам лошо спомени оттогава... Дори и в нас много рядко ходя със сутиен,а на вънка задължително....

Щом се прибера веднага си махам сутиена дори и да не се преоблека.И никога не спя със сутиен.Един път се е случи, но тогава бях заспала на дивана и явно никой не е искал да ме буди за да се преместя в моята стая.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

О не абсурд.Винаги спя без никакво белио.Имам си една доста дълга тениска и само с нея...няма какво да те стяга и опъва и ми е супер комфортно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си