- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спите ли със сутиен?
t04ny takaПървоначално написано от gree_girl
xyAXYaYXyaXY i as s1m taka
![]()
Az pak ot kakto nosq sutien vinagi spq s nego,do takava stepen sam sviknala 4e kogato sam bez sutiene mi e neudobno.Iskam da pitam vredi li s ne6to tova da spi6 sas sutiena ?
Ne!Sega v tiq jegi edvam go izturpqvam prez denq...da ne govorim puk i da si legna s nego,absurd!
Не. И в къщи не ходя със сутиен! И как спите голи, бе момичета? Баща ми все наднича дали съм заспала.ак съм гола.ужас. Спя си лятото със сатенени мижамки или нощнички, а в нвай-голямат жега с памучна ношничка...
Не, вкъщи също стоя без сутиен..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
не си ли доста голяма за да се интересува баща ти дали си заспала...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Без сутиен спя много ясно...През деня обаче гледам да нося щот много ми се подмятат и ме дразнят леко...![]()
и аз такаПървоначално написано от GabiT{{}}
неразбирам къф е смисъла.. въпреки,4е от стария ми клас вси4ки моми4ета казваха,4е спят със сутиен
![]()
Неее!Сутиена подтиска растебнето на гърдите...Пък и убива![]()
![]()
Преди лягане гледам телевизия.с очила. Той проверява, за да види дали съм ги махнала и да не се нараня. де да знам винаги го прави. Дразни ме, но го правеше и като сестра ми беше тук, а тя е на 31! И все пак лятото спим на отворени врати, защото имаме 1 климатик в апартамента....Дори и да съм сама не мога да спя гола. Никога не съм спала и няма да спя. Колко често си перете чаршафите?Първоначално написано от EJI4eTy
Махам си сутиена естествено.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Да спя със сутиенИ винаги нося ,независимо дали съм си в къщи или навън ! Имам си баща и брат и не мисля,че е нормално да вървя провиснала като бабичка.
Пък и не съм свикнала да съм така,преди ми беше трудно да свикна със сутиена,сега не мога без него
Чувствам се дискомфортно !
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Awe hora az v nas is hodq bez pyk kamoli da spq s nego.![]()
Mn e neudobno i stqga...
![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Разбира се, че не, не искам на млади години да си съсипвам бюста![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Без сутиен спя,по-удобно ми е![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
ако ще Бекъм да е в нас .. ше спа без сутиен, тва толко не го обичам ->ръби, убива, стиска,стяга, ръгат ме разни железа.. ужасТ .. мани маниПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Оф:На 3-4 дена,защо ?Преди лягане гледам телевизия.с очила. Той проверява, за да види дали съм ги махнала и да не се нараня. де да знам винаги го прави. Дразни ме, но го правеше и като сестра ми беше тук, а тя е на 31! И все пак лятото спим на отворени врати, защото имаме 1 климатик в апартамента....Дори и да съм сама не мога да спя гола. Никога не съм спала и няма да спя. Колко често си перете чаршафите?![]()
Он:Не,не спя със сутиен.Неудобно е.Тъпите ръбове обиват,стяга ме + това банелите излизат по-бързо.
+1 и аз така, а и какво казаха някой мн ръбиПървоначално написано от hoSTagE__
:P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Не
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Кат пестите пари за удобно бельо, ще ви ръби и убива и още как!Интересно що аз нямам проблеми с банелите и даже мога да заспя със сутиен (не че го правя
).
Не обичам да съм без сутиен и да подскачат, докато се размотавам из апартамента. Не мога да се гледам така дори!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Попринцип не спя със сутиен,но е имало моменти,в които съм забравяла да го свялям и имам лошо спомени оттогава...Дори и в нас много рядко ходя със сутиен,а на вънка задължително....
![]()
Щом се прибера веднага си махам сутиена дори и да не се преоблека.И никога не спя със сутиен.Един път се е случи, но тогава бях заспала на дивана и явно никой не е искал да ме буди за да се преместя в моята стая.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
О не абсурд.Винаги спя без никакво белио.Имам си една доста дълга тениска и само с нея...няма какво да те стяга и опъва и ми е супер комфортно.