- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спите ли със сутиен?
ами може би не всички могат да си го позволят?на мен ми се свиди да дам повече от 10 лева за сутиенПървоначално написано от kalpazanka
веднъж дадох 20 лева и..след 7 месеца изскочи банелата...може би ще кажеш че и 20 са малко но..не мога да си позволя маркови сутиени за по над 60-70 лева...
![]()
Cruel Intentions
Никой не е казал да харчиш по 60-70 лв! Не ви свиди за боклучетата от брошурите на Ейвън и Орифлейм, а за това, което слагате на гърдите си, ви свиди!!! Интересно...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
nE![]()
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
нее не спя със сутиен .. ужасно неудобно е
сега се сещам за един случай когато бяхме на лагер ии уж се събрахме да си направим купон ама всични заспахме с дрехите ... а аз и със сутиенаама честно казано
![]()
нищо не усетих
![]()
Според мен е безсмислено и неудобно
следователно-няма такива екстри по мен докато спя![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не,естествено... + това...чувството е много неприятно ...![]()
Умните мисли постоянно ме преследват...но аз съм по - бърза!
Не , много стягапък и какъв е смисълът???
![]()
Тц,не всички изкупуват каталозите на Ейвън и Орифлейм.Не става въпрос дали дали сутиена ти е от 10 (примерно) или от 45лв.(пак пример),просто е неудобно да спиш със сутиен.Или поне на мен ми е.Независимо на коя марка и от колко пари ми е сутиена.На който му е удобно-да си спи така.Първоначално написано от kalpazanka
как спите без долни гащи бе, вие сте ненормални.... че и голички...нуди-луди... по темата: оставете си циците поне вечер да се полашкат на воля без сутиен![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
сутиен си слагам само когато излизам от дома или си каня гости![]()
Не спя със сутиен. Обличам го само, когато излизам даже понякога излизам и без.
Че има ли някои тук дет спи със сутиен ? А ?
Иначе по темата :
Аз не спя с сутиен то тва е тъпо за кво да ти е неудобно , вярно заспивала съм с него ама на сутринта е разкопчан ( да ме пита човек как е станало)
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
Заспивала съм със сутиен, но то е било случайно. Предпочитам да спя без него. Иначе още като се преоблека и махна пижамата го слагам.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ми попринцип нямам цици ама ако бях момиче сигурно нямаше да спя с такова щот казват че е неудобно![]()
Твърдо не !
Спах един път със сутиен,ама нещо много ръмби беее![]()
И аз не, неудобно ми е нещо...![]()
нЕе неудобно епък и съм чувала че не е полезно
Аз само навън го нося .. прибера ли се у нас го свалям понеже е хипер неудобно ... ка моли да спя с него .. НЕ ..
имам една приятелка която спи със сутиен и 1000 пъти съм и казвала , че е луда .. тя просто няма цици и се страхува някой да не я види без сутиен .. тя на всичкото от горе съм забелязала , че го тъпче с някви работи .. не стига , че чашка А ми и го тъпче ..както и да е отвлякох се малко от темата .. та според мен е много глупаво да спиш със сутиен ..