- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спите ли със сутиен?
Може да е неудобен, но за това си виновна ти! Все пак го мериш, преди да го купишПървоначално написано от InnchetO`bE
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
+ 1Първоначално написано от InnchetO`bE
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
ne....bez sutien spq,za6toto se 4uvstvam nekomfortno i me ubiva![]()
Руса кукличка
Че аз като се прибера го свалям,а какво остава да спя с него! Гърдите трябва да са колкото се може повече свободни,а не през цялото време да са стиснати...
Не, спя с боди-прашка.. упс...![]()
wtf
Ми и това ми се е случвало. Неудобно е и е отвратително. После се събуждам с омачкана кожа, сутиена накривен нанякъде, най-често като ми е затиснал гърдата. Отврат.![]()
Предпочитам да спя без. Разбираемо де.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много тъпа тема!Естествено че не!!!
Lof YAaA..!
Темата не е тъпа! Ти си тъпа! И като ти е тъпа темата - не пиши в нея. Странно,но не е трудно да се сетиш нали....ПффПървоначално написано от dare_93
![]()
![]()
Мериш го, ама това все пак са си ластици, презрамки и прочие неща, които стягат не веднага, а след носене. Аз просто не мога д си представя да седя у дома със сутиен...а сега лятото трудно ходя на вън без сутиен....мразя сутиените и ако мога да не ги слгам ще съм супер доволнаПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Еми не слагай.....ако са ти малко по стегнати гърдите не отпуснати можеш спокойно да си ходиш без сутиен като фолк певиците.Първоначално написано от krem4et0
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Първоначално написано от maroon
+1
![]()
neEeeE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
veDnuj probvaH i na syTrintA..
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
neee!e osven ako ne sam se pribrala leko piqna i ne mi e do tva![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Неее изобщо не ми е удобно.Някой път ако по някаква случайност съм легнала с него, в просъница имам усещането,че се задушавам.А миналия ден се замислих,че преди много завижадах на майка ми,че носи сутиен,и се чудех защо като се прибере първата работа и е да го свали...е,сега и аз съм същата...
![]()
Никога
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Мне не спя,но не мисля и да го правя...
You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you
Oh yeah
Не, какъв е смисъла да спиш със сутиен ???????????![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не,не ми е удобно.Ръби ми![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end