- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спите ли със сутиен?
Ne ne spq sas sutien za6toto ne mi e udobno!
НеЕ...аз ши са изрЪбЯя..В къщи същО хОдЯ БЕЗ СУтиЕН..гърдите ми са гОлеми и стегнати и мОга и навън да хОдя без сутиенн..Мацките които имат такива гърди знаЯт кОлко е удОбно..
![]()
If You LoVe Me, don’t KiSs Me...!♥
If yoU KiSS Me, don`t toUch me..!♥
If yoU ToUch me Don`t FucK me..!♥
If yOu fuck me..DON'T STOP..!!!
Това е едно от най-грозните неща - някаква мацка, наконтена, готина навънка и се изтъпанчила без сутиен...Първоначално написано от SeXyL[!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мда, и на мен не ми харесваОще повече ако има някоя мацка, бягаща за здраве, но без сутиен
![]()
Колкото и да са й стегнати гърдите, гледката е комична
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аз пък нямам проблем със спането със сутиен,удобен ми е при всички случеи.спя с него мога и да го нося в нас![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
1 коментар ... всичко опира то т'ва че девойката (модераторката) е проста ... как ще спиш със сутиен бе ... циците ти на 20 ще ти са до пъпа ако спиш със сутиен ... олеее колко кухи хора има ...
Наскоро ми се наложи да спя със иии направо се изкълчихУжасно неудобно ми беше.
![]()
Може би мисли,че така по-бързо ще се оправи на другия ден (за обличането говоря)Първоначално написано от punkrock
![]()
Cookie_ не модераторката,а авторката![]()
И по темата:Ми само преди 3 години ми се беше наложило да спя със сутиен и това беше на едно нощно наблюдение с групата ми по астрономия(е спахме около 3 часа само ама...) ... беше УЖАСНО!!!По принцип сутиените са ми много удобни и дори в нас стоя със сутиен,но за спане и дума не може да става!!!!!
е добре през деня не ви ли е неудобно та само ве4ер ..смисъл как през деня ви е удобно, а ве4ерта ви ръмби и т.нна мене не ми пре4и да спя със сутиен,ама не искам не виждам смисъл..нито пък вкъщи да нося кфо ми пука
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Ми през деня не се въргалям в леглото с него :P за това ми е удобно.А иначе ако решиш да спиш с него е гадно,защото се мести когато се въртиш в леглото,а и аз както спя настрани и е ужасноПървоначално написано от Inlofee*
(то за това и ТВ през деня гледам само седнала
)
[quote="He}|{Ha_Dpo|`a"]Ми през деня не се въргалям в леглото с него :P за това ми е удобно.А иначе ако решиш да спиш с него е гадно,защото се мести когато се въртиш в леглото,а и аз както спя настрани и е ужасноПървоначално написано от Inlofee*
(то за това и ТВ през деня гледам само седнала
)[/quotе]
..така е затова най-добре си е без![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Избягвам.
Първо е неудобно,второ - ръби,но понякога умората/мързела надделява.![]()
Spq bez sutien.Nqkolko puti sum spala sus no tfa e bilo sledobedna drqmka![]()
никога не съм спала със сутиен, но имах приятелка която преди спеше и на нея не и пречеше, но аз не бих спала предпочитам да ми е свободно![]()
![]()
амм.. в началото бързо свикнах да го нося.. ама от мнол хора съм чувала че не било убау да се спи с негу дрън дрън... ама аз се пак.. пробвах и не ми е било некфо супер неудобно ама.. попринцип.. обичам да мии свободно кат секи човек предполагам .. тей че не спя с негу...![]()
[със сутиена
]
![]()
az maham sutiena i slagam biustie po udobno e![]()
i'm wild and free and what do you want from me!?
Да ви кажа на мен ми е удобно през деня със сутиен, но мразя да спя с него банелите му адски ми ръбят и ме задушава.. но когато съм на лагер или на купон с преспиване и когато има момчета.... предпочитам да спя с него все пак не желая никой да ги вижда осжен наи- близките приятелки![]()
спах единствено със сутиен в 6 клас,когато бях на хижа с класа ми![]()
Макар,че вкъщи редовно съм със сутиен..но не мога да спя с него...ка моли пък сега лятото... хъхПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
az i kato izlizam lqtoto naposledyk ne slagam sutien...mn e ydobno probvaite..![]()
Ne,ludi li ste![]()