.
Отговор в тема
Страница 9 от 22 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 543
    Ne ne spq sas sutien za6toto ne mi e udobno!

Град
    ManchesterRr..:p
    НеЕ...аз ши са изрЪбЯя ..В къщи същО хОдЯ БЕЗ СУтиЕН..гърдите ми са гОлеми и стегнати и мОга и навън да хОдя без сутиенн..Мацките които имат такива гърди знаЯт кОлко е удОбно..
    If You LoVe Me, don’t KiSs Me...!♥
    If yoU KiSS Me, don`t toUch me..!♥
    If yoU ToUch me Don`t FucK me..!♥
    If yOu fuck me..DON'T STOP..!!!

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
    Аз само навън го нося .. прибера ли се у нас го свалям понеже е хипер неудобно ... ка моли да спя с него .. НЕ ..
    Може да е неудобен, но за това си виновна ти! Все пак го мериш, преди да го купиш
    Мериш го, ама това все пак са си ластици, презрамки и прочие неща, които стягат не веднага, а след носене. Аз просто не мога д си представя да седя у дома със сутиен...а сега лятото трудно ходя на вън без сутиен....мразя сутиените и ако мога да не ги слгам ще съм супер доволна
    Еми не слагай.....ако са ти малко по стегнати гърдите не отпуснати можеш спокойно да си ходиш без сутиен като фолк певиците.
    Това е едно от най-грозните неща - някаква мацка, наконтена, готина навънка и се изтъпанчила без сутиен...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мда, и на мен не ми харесва Още повече ако има някоя мацка, бягаща за здраве, но без сутиен Колкото и да са й стегнати гърдите, гледката е комична

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

аз пък нямам проблем със спането със сутиен,удобен ми е при всички случеи.спя с него мога и да го нося в нас
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

1 коментар ... всичко опира то т'ва че девойката (модераторката) е проста ... как ще спиш със сутиен бе ... циците ти на 20 ще ти са до пъпа ако спиш със сутиен ... олеее колко кухи хора има ...

az si spq bez...daje naposleduk i vkushti go maham..

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Не

Голям фен Аватара на o0ps
    Наскоро ми се наложи да спя със иии направо се изкълчих Ужасно неудобно ми беше.

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Не, какъв е смисъла да спиш със сутиен ???????????
    Може би мисли,че така по-бързо ще се оправи на другия ден (за обличането говоря)

Cookie_ не модераторката,а авторката

И по темата:Ми само преди 3 години ми се беше наложило да спя със сутиен и това беше на едно нощно наблюдение с групата ми по астрономия (е спахме около 3 часа само ама...) ... беше УЖАСНО!!!По принцип сутиените са ми много удобни и дори в нас стоя със сутиен,но за спане и дума не може да става!!!!!

е добре през деня не ви ли е неудобно та само ве4ер ..смисъл как през деня ви е удобно, а ве4ерта ви ръмби и т.н на мене не ми пре4и да спя със сутиен,ама не искам не виждам смисъл..нито пък вкъщи да нося кфо ми пука
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Цитирай Първоначално написано от Inlofee*
    е добре през деня не ви ли е неудобно та само ве4ер ..смисъл как през деня ви е удобно, а ве4ерта ви ръмби и т.н на мене не ми пре4и да спя със сутиен,ама не искам не виждам смисъл..нито пък вкъщи да нося кфо ми пука
    Ми през деня не се въргалям в леглото с него :P за това ми е удобно.А иначе ако решиш да спиш с него е гадно,защото се мести когато се въртиш в леглото,а и аз както спя настрани и е ужасно (то за това и ТВ през деня гледам само седнала )

[quote="He}|{Ha_Dpo|`a"]
    Цитирай Първоначално написано от Inlofee*
    Ми през деня не се въргалям в леглото с него :P за това ми е удобно.А иначе ако решиш да спиш с него е гадно,защото се мести когато се въртиш в леглото,а и аз както спя настрани и е ужасно (то за това и ТВ през деня гледам само седнала )[/quotе]

..така е затова най-добре си е без
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Повече от фен
    Избягвам.
    Първо е неудобно,второ - ръби,но понякога умората/мързела надделява.

Spq bez sutien.Nqkolko puti sum spala sus no tfa e bilo sledobedna drqmka

никога не съм спала със сутиен, но имах приятелка която преди спеше и на нея не и пречеше, но аз не бих спала предпочитам да ми е свободно

само на зеленото съм спала със сутиен...

амм.. в началото бързо свикнах да го нося.. ама от мнол хора съм чувала че не било убау да се спи с негу дрън дрън... ама аз се пак.. пробвах и не ми е било некфо супер неудобно ама.. попринцип.. обичам да мии свободно кат секи човек предполагам .. тей че не спя с негу... [със сутиена ]

az maham sutiena i slagam biustie po udobno e
    i'm wild and free and what do you want from me!?

Да ви кажа на мен ми е удобно през деня със сутиен, но мразя да спя с него банелите му адски ми ръбят и ме задушава.. но когато съм на лагер или на купон с преспиване и когато има момчета.... предпочитам да спя с него все пак не желая никой да ги вижда осжен наи- близките приятелки

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    спах единствено със сутиен в 6 клас,когато бях на хижа с класа ми

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Нося сутиен само навънка, в момента в който се прибера се преобличам и го махам..
    Спала съм 1-2 пъти със сутиен, когато имаше некви момчета при нас
    Макар,че вкъщи редовно съм със сутиен..но не мога да спя с него...ка моли пък сега лятото... хъх
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

az i kato izlizam lqtoto naposledyk ne slagam sutien...mn e ydobno probvaite..

Ne,ludi li ste

da nemoga da zaspq bez nego!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си