- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гафове и секс
Разскърцахме двете предни седалки в колата му и леглото му,иначе нищо по - сериозно...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първоначално написано от Komar
![]()
![]()
![]()
оргия...
![]()
Извинявай,ама ми стана много смешно...
![]()
![]()
Тъй като съм 182 висок и понатежавам 95.. килограма.
Преди като тренирах плуване много ми се схващаха краката.
И веднъж правим си го ние в колата ама ми е тясно тясно тясно..
и тя беше тясна и в колата беше тясно. И щото съм спрял до една горичка ама тя си е в града горичката до един парк и в колата няма как да го разтегна излязох по .. *** в парка![]()
![]()
![]()
Неа как.. много боли просто.
alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
alias dem { msg $active $+ $dek $+ $+ $1- }
+1 , моя приятел е 1.90, трудно се побира в колата, и преди две седмици си контузи коляното...На другия ден не успя и колата да подкара...Първоначално написано от psihiran
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Е гледам.. че и си отгоре в колата.
Пък моята се качва от време на време, но не и в колата.
И направо ставам крив.. на задната седалка.
Едното ми коляно е на седалката другото коляно ми точно между 2те задни места дето има едно изпъкнало лакатя ми е на облегалката на седялката и с другата ръка се подпирам на предната седялка.
За 2 часа .. направо ставам парцал и се схващам както вече казах редовно.. мизерна работа, ама и там става като няма къде..
alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
Познато,кофти е...Е,аз съм дребничка и отгоре ми е перфе...Него не го мъча много,както ти сам обясни- не е удобно...Първоначално написано от psihiran
Малшанс..
Бе един път преди 2 години с един от бившите си правим секс у тях в неговата стая, ама семейството му си е вкъщи. И ний тихичко си праим секс, нищо не сме сгафили, ама откъде да знаем, че оная кофа сестра му ще влезе да търси нещо в стаята му?! Е после падна един смях....
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Първоначално написано от Komar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
живи викаш .. от тия дет хапят и летят ..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
:P :P :P Hi4 ne se oplakvaite,6tot nqkoi imat super mn jelanie da go napravqt v kola,ama nito ediniq ot dvamata nqma 18 god.... tai 4e 6te po4akame malko za da usetim tezi priqtni neudobstva![]()
![]()
I will love you forever!
Wuw banqta ryls bre!!!! ;]] w kolata e tqsno... w banqta pod dusha i da teche taka leko ...
![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
В банята е рай...1 път,когато бяхме там с моя приятел и водата си течеше и ние си действаме..обаче изведнъж като започна да тече една ледена вода..и ние преобърнахме някакви предмети там..и на него като му се свиголям смях беше..
See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}