.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Разскърцахме двете предни седалки в колата му и леглото му,иначе нищо по - сериозно...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от Komar
    Ahm.. moq e prqsen prqsen.. reshihme i nie kato dneshnata mladej da pravim kyrsko ebane..
    i taka s kolata otivame nie izvan grada kakto mu si e reda.... na predniq kapak na kolata.... i si zapochnahme da si kleckame... i kato ni natisnaha edni komari... seriozno govorq.. jivi komari.. takiva det letqt i hapqt.. nadupchiha mi gyrba.. i kazah da ti e** i kyrskoto ebane.. ta nqma da si e** kato normalen chovek na legloto.. nit komari nit bubolechki.. poiche nikfi takiva exstremni izpalneniq.. v kushti v legloto na klimatika... tfa e!
    оргия... Извинявай,ама ми стана много смешно...

Тъй като съм 182 висок и понатежавам 95.. килограма.
    Преди като тренирах плуване много ми се схващаха краката.
    И веднъж правим си го ние в колата ама ми е тясно тясно тясно..
    и тя беше тясна и в колата беше тясно. И щото съм спрял до една горичка ама тя си е в града горичката до един парк и в колата няма как да го разтегна излязох по .. *** в парка Неа как.. много боли просто.
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

Цитирай Първоначално написано от psihiran
    Тъй като съм 182 висок и понатежавам 95.. килограма.
    Преди като тренирах плуване много ми се схващаха краката.
    И веднъж правим си го ние в колата ама ми е тясно тясно тясно..
    и тя беше тясна и в колата беше тясно. И щото съм спрял до една горичка ама тя си е в града горичката до един парк и в колата няма как да го разтегна излязох по .. *** в парка Неа как.. много боли просто.
    +1 , моя приятел е 1.90, трудно се побира в колата, и преди две седмици си контузи коляното...На другия ден не успя и колата да подкара...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Е гледам.. че и си отгоре в колата.
    Пък моята се качва от време на време, но не и в колата.
    И направо ставам крив.. на задната седалка.
    Едното ми коляно е на седалката другото коляно ми точно между 2те задни места дето има едно изпъкнало лакатя ми е на облегалката на седялката и с другата ръка се подпирам на предната седялка.
    За 2 часа .. направо ставам парцал и се схващам както вече казах редовно.. мизерна работа, ама и там става като няма къде..
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }

Цитирай Първоначално написано от psihiran
    Е гледам.. че и си отгоре в колата.
    Пък моята се качва от време на време, но не и в колата.
    И направо ставам крив.. на задната седалка.
    Едното ми коляно е на седалката другото коляно ми точно между 2те задни места дето има едно изпъкнало лакатя ми е на облегалката на седялката и с другата ръка се подпирам на предната седялка.
    За 2 часа .. направо ставам парцал и се схващам както вече казах редовно.. мизерна работа, ама и там става като няма къде..
    Познато,кофти е...Е,аз съм дребничка и отгоре ми е перфе...Него не го мъча много,както ти сам обясни- не е удобно...

Малшанс..

Град
    Hidden Village of Konoha
    Бе един път преди 2 години с един от бившите си правим секс у тях в неговата стая, ама семейството му си е вкъщи. И ний тихичко си праим секс, нищо не сме сгафили, ама откъде да знаем, че оная кофа сестра му ще влезе да търси нещо в стаята му?! Е после падна един смях....
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Komar
    Ahm.. moq e prqsen prqsen.. reshihme i nie kato dneshnata mladej da pravim kyrsko ebane..
    i taka s kolata otivame nie izvan grada kakto mu si e reda.... na predniq kapak na kolata.... i si zapochnahme da si kleckame... i kato ni natisnaha edni komari... seriozno govorq.. jivi komari.. takiva det letqt i hapqt.. nadupchiha mi gyrba.. i kazah da ti e** i kyrskoto ebane.. ta nqma da si e** kato normalen chovek na legloto.. nit komari nit bubolechki.. poiche nikfi takiva exstremni izpalneniq.. v kushti v legloto na klimatika... tfa e!
    живи викаш .. от тия дет хапят и летят ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

:P :P :P Hi4 ne se oplakvaite,6tot nqkoi imat super mn jelanie da go napravqt v kola,ama nito ediniq ot dvamata nqma 18 god.... tai 4e 6te po4akame malko za da usetim tezi priqtni neudobstva
    I will love you forever!

Wuw banqta ryls bre !!!! ;]] w kolata e tqsno... w banqta pod dusha i da teche taka leko ...

В банята е рай...1 път,когато бяхме там с моя приятел и водата си течеше и ние си действаме..обаче изведнъж като започна да тече една ледена вода..и ние преобърнахме някакви предмети там..и на него като му се сви голям смях беше..
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си