.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Тема: гхг

25 kg sa mn. po princip ne e mn dobre tolkova mn da se svalqt no ako se pravi po razymniq na4in moje i da stane.kolkoto do tova kvo da qde6...zameni beliq hlqb s rujen ili pulnozurnest,spri s sladkoto(vednuj sedmi4no moje bez da prekalqva6),pii po 2 litra voda(mineralna) na den,sportyvai ili ako nqma6 vuzmojnost vku6ti.vdigai 6i6eta s mineralna voda ako 6te6 pravi koremni presi.....no NIKOGA ama NIKOGA NEDEI DA GLADYVA6,ZA6TOTO NQMA SMISUL a i moje da ti navle4e mn problemi(kazvam ti go ot li4en opit).YSPEH!!!!
    AKO Ima6 o6te vuprosi moje6 da pi6e6 na karol_desi@abv.bg

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Диетата която съм изпробвала аз е ефикасна..Но е дълго за писане и не ми се занимава..А и най-удачно е да и кажеш да отиде на ендокринолог или диетолог-все пак става въпрос за доста килограми..Няма да е зле да и направят изследване,защото понякога се подлъгваме че сме дебели от много ядене,а може да има някава болест.. Но тфа си е работа на лекаря..Аз на енгокринолог ходих за мойта диетичка и съм мн доволна.. Наистина я посъветвай това да направи,а да не зима сама някакви драстични мерки сама

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си