- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротични(палави) SМС-и
Тва една от моя клас го беше патила на един от съседнияПървоначално написано от Komar
![]()
![]()
голям смях падна
ще те чукам бясно и страстно, ще те чукам бавно да ти е гадно, ще те чукам с чувство, защото чукането е изкуство!
Ако искаш да имаш връзки в ада,изчукай се с дявола.И нека този дявол бъда АЗ!!!
Усмихни се ако не носиш никакво бельо и ме желаеш
Усмихни се ако искаш езика ми върху голото ти тяло
Обади ми се ако ме искаш до теб да правим горещ СЕКс!!!
Кога ако не сега?
Къде ако не тук?
Как ако не така?
С кого ако не с теб?
Небето е ясно
леглото е тясно
обичам те страстно
гълъбче прекрасно
БОже , дрехите ви биха изглеждали невероятно разхвърляни по пода на спалнята ми
На 31 декември ще се извърши престъпление!Време-около полунощ,място-твоето легло,извършител-аз,мотив-страст.Целувам те страстно и бясно..
Аз мърдам...ти мърдаш...аз мърдам...ти мърдаш...Ако мърдаме по-бързо , ще свършим по-бързо...Ех този шах
Mislih Mnogo OTnosno Men,Teb otnosno nas i re6ih 4e trqbva da ti go kaja mnogo mi e trudno no ne moga da jiveq po tozi na4in da kriq tazi isitna ot teb Iskam da Sk1same........................................... 4ar6afite ot SEX
klub: "Zaden dvor",organizira kupon pod deviza "Zdravo da ti vliza,bez da ti izliza".Za redovno pose6tenie i zadno namalenie,za akt bez spirka ima bonus i SVIRKA
Obi4am go tvoq malkiq! Me4taq s nego da si poigraq.
Iskam da go hvana. Obi4am da go stiskam i da go natiskam!
Priznavam si: ima6 stra6en TELEFON!!!
Sno6ti te tursih navsqkude, iskah da te ysetq vurhy moeto golo tqlo,
da 4yvstvam aromata ti, da vlqza v teb...Kude be6e glypava pijamo?
Iskam te! Iskam da te zamukna v krevata, da te mu4a i izpotq,
da te tresa, dokato sum v teb i tqloto ti da gori
"iskam da me celune6 tam kydeto nikoi ne me e celuval...." "na havaite mili4koo "
Beshe mi toplo i priatno! Pipah go, galeh go, iskah go, stiskah go, dokato poteche biala technost, za parvi pat v jivota si doiah krava!!!
Ne e losho da si iaice: samo vednaj se chukash v jivota si, samo za 4 minuti se vtvardiavash i edinstvenata jena, koiato sedi varhu liceto ti e maika ti...
Сега малко за наливане !
Ia ne se pali, che vij - moje i da izgorish.Iskam taia, poleka-leka, da mi chuknesh dva-tri teka.
Daje chak me hvana strah - shte me skasash, no ot smiah.Dokoga shte mi se hvalish, dokoga shte mi se palish
Kvo ti stava be, chovek? Penisut ti pak e mek.Kaza mi, che shtom ti stane, shte me skasash ot ebane
Niama li svurshvane taia poziciia, to ebane li i e ili inkvizicia!
Niama ne moje! Nyama ne iskam!Kureca tvoi shte go ustiskam.
Zenata obicha da ima chetiri zivotni v kushtata si.Jaguar pred vratata, lisica v garderoba, bik v krevata i idiot kojto da plashta za vsichko tova.
Сам0 с една целувка м0га да те п0бъркам само с един поглед мислите ти ще 0бъркам сам0 една н0щ и ще те п0длудя.Предчувстваш ли т0ва к0ет0 ще ти причиня??
Ае стига толкова от мен че ми писна![]()
Най - най - най - маняшкия ми смс го открих една сутрин след една хубава почерпка предната вечер. Беше до непознат номер и пишеше цитирам дословно: искам да ти го усетя между краката си!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дръпни ме на сила ръцете ми хвани .. накарай ме да викам без да ме боли прехапвай устните ми , езика ми смучи , о , нека вършим лудории до зори ...Първоначално написано от pyfpaff
![]()
![]()
![]()
Бившата ми беше пратила един . Не се бяхме виждали вече 1 седмица :
" слънце , само да се върна и ща клатя кат гладен циганин- джанка "
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Първоначално написано от Xtuning
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: " Мило, знаеш ли какво ми се иска? О да, знам, че знаеш и знам, че само ти умееш да го правиш толкова страстно.. Представи си как ме събличаш, как минаваш през цялото ми тяло с целувки и език, как стигаш Там, как проникваш в мен..Ах ти палавнико, още ли има? Е, ела и ми покажи какво можеш.. Обичам те! "![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
ако е измислено като стихче ще е по-добре според мен. например...
Хареса ти нали,
съблечи ме със очи,
пръстите плъзни,
пожара потуши,
щом изпълниш твоите мечти.
Обичам те!
Та ти го знаеш.
Привличам те,
и аз това го знам.
Събличай ме-
това го искам.
Прави го с мен,
това е моята мечта.
Плъзгат се пръстите,гореща е дланта
усещам целувките,гадаят те за вечерта.
Гадаят как ще искам да те поваля
във мойто топло легло...
Обещай ми ,че там,
в този наш свят храм.
Ще изпълниш до една,
всяка своя фантазия!
Съжалявам много , трудно ми е да издържам повече, мислих кога и как да ти го кажа и мисля ,че това е подходящия момент .... мисля си ,че трябва да оставим всичко и да СКЪСАМЕ ........ чаршафите от секс !
подобрения всякакви ,но все пак замисъла е един.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Яяяя гледай ти...какви таланти имало тук.![]()
Искам да та люба
на дуваря![]()
ся си гледах телефона и намерих един кадето аз съм му пращала на милото...та понеже е доста тъпи4ък кръщавам неговото име с Т а мойто с Д
Д иска Т в леглото..(не,не Д не е пияна)..та..тя го иска,ама тои го няма..(не,споко ,добре е)..и Т май иска Д..ама ако е така Т не трябва да 4ака..Д се надява на манинку...ласки скоро,а Т иска ли нещу?
не полу4их отговор...но това е може би защото той не отговаря на смс...а звъни...ама не ми и звънна,защото на следваия ден го подсетих за смс...и той..къв смс??? и аз мии..и после го про4ете...ама ве4е нямаше смисъл..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
S ustni izpivai me,s prysti izvaivai me...S pogled risuvai nejno po men....Tiho proshepvai mi kak me jelaesh ti..kak si mechtaesh samo za men..Bez dyh ti ostavi me do sutrinta...
Tova beshe ot edna pesen...ama ne pomnq koq...bqh go pisala na bivshiq...dobra rabota vyrshi...
![]()
Mi az s1m izpra6tla eto tak1v : predstavi si kak nejno zahapvam ystnite ti , ostavqm smy4ka na vrata ti i bavno se spyskam nadolo a tam ve4e4 ti kazva6 kakvo da pravq ...![]()
![]()
a eto vi i edin koito mi go prati biv6oto mi gadje sled kato sk1sahme :Kaji mi sega moje6 li da spi6 spokoino 6te moje6 li da jivee6 bez men za6toto az na dali 6te moga da spq i da se hranq bez teb ne zna6 proso kolko te obi4am
( a toi me zarqza , qvno mainata ti im deistva na mom4etata )
![]()
Кучкооооооо, сакам да те порим кат' Мойсей Червено Море![]()
АХхаХахАХахАХахАХахАХахАХ ахАХахАХаххАХаПървоначално написано от hAkEr4E
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ьахьхахьахьахаьхьахьхьах не не ен ен ен ене тва 100% му е спечелило "порене"Първоначално написано от Xtuning
![]()
![]()
![]()
аййдееее не сте се изчерпалии...сиг съм ..всяка вечер пишете мръсни смсиии....споделетеее:P
aaaaaaaaaaaa ne ne ne ne neПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xarabiq ako nqkoi mi go kaje tva 6te sam go zarqzala na sekundata![]()
mnogo gotini sms-4eta ste pusnali![]()
![]()
az se se6tam za edin:
V momenta izgarqm ot stranen kopnej vuv vsqka moq dupka da mi gi navresh.....![]()
КАКВО ЛИ СИ ПОЖВЛАВАТ ЗВЕЗДИТЕ , КОГАТО ВИДЯТ ПАДАЩИ ХОРА ? ? ? ?
Napisah 100 SMS-a a nikoi ne kaza daje 1 mersi tc tc... neblagodarnici![]()
mersii :PПървоначално написано от Komar
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Напиши му : Искам да ме гнясаш ДУШМАНСКАТА !!!Първоначално написано от pyfpaff
бъзикам се![]()
Ако ше му пишеш еротичен СМС най-добре е ти да си го измислиш, защото ти най-добре знаеш на него какво му харесваРазвитни перврзното си въобръжение
![]()