- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротични(палави) SМС-и
такам...както си показва и заглавието..това е което търсим..наблягам на ПАЛАВИ И ЕРОТИЧНИ а не просто СМС-и....
благодаря предварително..и който няма какво да каже..нека замълчи и без подигравки и отговори от вида..помисли...сети се сама..пф..щом искам помощ явно сама не ми се отдава...
Търсиш смс или искаш да споделим![]()
![]()
Да мина да та взема или да взема да та мина?!
СМС от рода на: "Искам всичките твой 22 сантиметра в мен винаги ми действа възбуждащо" :P
There Is Only One..
дааа именно...но за момче...в смисал да пратя нещо такова на приятеля ми..благодаря мнооооогооо
![]()
Аз пък търся за хермафродит![]()
Ето един мой: Представи си че го докосваш с върха на езика си и се покачваш бавно нагоре по настръхналото ми горещо тяло,аз бавно слизам надолу и допирам устните си до гърдите ти.А той бавно,бавно бавно прониква в теб.
Този си го пазя,защото ситуацията беше много яка![]()
![]()
Получавам този смс и приятелят ми звънна на вратата и просто се случи :P :P
![]()
:P
Да мина да та взема или да взема да та мина?!
ooo super.... zavijdam tiiiii :P
просто му напиши иснам да се чукаме като животни (може и като зайци) и до две мин ще звъни на вратата ако не влезе направо де..
ee..аз не очаквам някакви изтъркани и банални..именно затова пиша тук...ако някой нещо е пращщал..да сподели и каквото е по ценно ... :P
Затвори очи и си представи как ти завързвам очите.С език минавам по цялото ти тяло, с нокти докосвам сетивата ти... Събличам те и ...
Нещо такова![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
От к1в зор ще пращаш на майка ти так1в смс !?Първоначално написано от I_likE_Sex
Емии примерно за мене дейста палавия текст последван от едно Обичам те![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
Едно предложение -> Искам да ме притиснеш до стената, страстно да ме целуваш, да се съблечем взаимно, докато се опипваме и галим и да ме чукаш диво...
Оригинално е, да знаеш.![]()
abe chovek mn gotini neshta izmislqshПървоначално написано от nimfata
![]()
naistina mn me kefish
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
представи си че сме сам-сами...в тъмната гора..на мен ми става топло и те моля бявно,една по една да махнеш ввсички дрехи от мен,след това правя това с тебе...след което те яхвам и не те пускам докато спреш да можеш да си го дигаш :P :P
може да подейства![]()
![]()
"Съблечи ме с устни ... разкъсай дрехите ми ... излижи цялото ми тяло, без да оставяш дори сантиметър.
Харесва ти, нали? А ще ти хареса ли да го поема в устата си целия?
Мммм, да, жестоко е! Зърната ми настръхната от твоите звуци ....
знам, че ме желаеш, ела, вземи ме ... чукай ме като за последно ..."
Дано върши работа, аз такива смс-и обичам да пращам на приятеля си и винаги аз си ги измислям![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
Mersi
Ммм аз си ги измислям самичка...Опиши му какво ще направиш с него... няма как да не подейства...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Това еПървоначално написано от GabiT{{}}
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ти знаеш най-добре какво му харесва - нокти, език по корема, гъделичкане... Напиши, че ще му го направиш![]()
+1Първоначално написано от nimfata
+1Ммм аз си ги измислям самичка... Embarassed Опиши му какво ще направиш с него... няма как да не подейства... Wink
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..