- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротични(палави) SМС-и
давайте още такива смс-и...а на авторката браво за темата...щото и на мен ми трябват такива смс-и за момче...и не ми се отдава да си ги измислям сама... :P
не сприрай да ме гледаш...харесва ли ти,нали? знам,4е ме желаеш..знам,4е искаш да ме докоснеш нежно с език...то4но там..да,мило знам,4е го искаш...защо ме караш да те 4акам,знаем,4е и двамата се желаем неконтролируемо..просто ела..и нека превърнем последната ти фантазия с мен в реалност...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
олее страшниии сте...талантииииии![]()
![]()
![]()
мерси много...всичките са супер...който има и още предпожения нека сподели..
влажна съм ,ела да ме изсушиш
![]()
едит: това беше тъпо![]()
![]()
![]()
алелуя.
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох... това ми хареса най-многоПървоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
![]()
След седмата бира всички са еднакви!
Първоначално написано от InSoMn1aC
радвам се! още не см го изпробвала..ама доста такива подобни съм писала на приятеля ми и доскоро той ми се смееше..ама напоследък взе да връща..ама съм ги изтрила за жалост..ако измисля още нщ ще драсна.
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
predi vreme mi isprati moq priqtel 1 sms 4e iska da me razkusa da me celuva tam... dame...
beshe smeshnoПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
нейно прокарвам пръсти между краката си в ума ми се въртят мисли които би ни харесвали на теб и на мен .. леко прехапвам устни и си представям че си до мен и мога да ти се нахвърля и да докосна всяка една част от теб .. не ме карай да продължа да пиша а ела
да ти покажа неща които не си мислил че ще видиш
получи се мн глупаво но реших да се опитам
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
само това ми хареса от всички.... ;д;д;д;д;Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от ivito_13
Тази вечер ще те разцепя от мощен, разбиващ, потресаващ СЕКС ... Обичам те {}![]()
![]()
![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
а не е нужно да ми се подиграваш знам че се получи тъпо но какво да направя не съм поет
![]()
![]()
Първоначално написано от emchetyyy
Ще те чукам като куче... Обичам те, принцесо моя {}![]()
![]()
![]()
Още едно предложение... А мислях, че на мен нещо ми има...
![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
сигурна съм че има и ощееее...айдееееееее
Усещаш ли това,което напира за горещи страси отвътре.. Леко драскам с нокти твойте гърди.. Спускам език по мускулите надолу...Ела ме вземи!!!..![]()
![]()
![]()
П.С. Ей сега го измислих .. не е кой знае какво , но може и да подейства..![]()
ако ти изпратя смс ще си играя с мислите ти,ако ти се обадя,ще си играя с чувствата ти,ако те видя,ще си играя с тялото ти![]()
един съвет-лягай да спиш
една лъжа-идвам при теб
една истина-ще те скъсам от секс![]()
една подробност-незнам кога
една цигара скъсява живота с 30 мин. а секса го удължава с 1 час.В момента пуша-помогни ми да живея!
ако левият ти крак е Коледа,а десния-Нова година,бих искала да те посетя между празниците![]()
![]()
![]()
![]()
ХЕЙ, секси! какво ще кажеш за един бурен,мръсен,неустоим,стра тен бой с възглавници!
обичам да е голям,да го вдигнарда го размърдам и да го поема,да влезе вътре в мен и да ме измори-това е то.................удоволствието от уискито!!!!![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ.Желаеш ме и аз съм твоя....... ела и ме вземи![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
сега се сетих имаше някав...
дръпни ме на сила..рацете ми хвани..накарай ме да стане без да ме боли..ама по нататъка не го помня![]()
Аз ако напиша какви еротични смс-и съм писала ще ме баннат от форума![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
близалчицеееееееекак ще те баннат бе..аиде сега е момента да ги споделиш..
Възбуда с sms е най-малкото което мога да ти дам,не се занасяй,ела да те изям.Ще се къпеш в сметана,ще бъдеш моята черешка и ноща ще ти се види тежка!
Искам да си играчка за рожденият ми ден,с теб чршафите да мачкам,да те имам само ден!
Днес ще грабя аз от любовта ти,ще построя за тебе приказен палат,а вътре с Кама Сутра под ръка ще те направя най-искусен акробат!
Тебе искам да докосна и до теб в леглото да се просна,на ушенце да ти шепна и в ръцете ти да трепна!
Сексът е като математиката.Събираш телата,разделяш краката,изваждаш дрехите.Хайде да решаваме заедно задачи!
Искам езикът ти да играе брейк в моята уста и като Титаник да пътува между моите бедра!
Ще бродя с длани където искам,ти ще плъзгаш език където аз реша,а ти ще ме изпиваш грозно с очи и ще се молиш да сме някъде сами!!
Ако до 25 секунди не ми отговориш,а вече изтекоха 15,така че до 10 секунди не получа ли sms от теб ми дължиш един див sex!Времето изтече!Чакам те!
Аз съм малко перверзно човече, преоблечено като твоя GSM.В момента си играеш с интимните ми части и съдейки по усмивката на лицето ти, много ти харесва.
Айде имате СМС-и за една седмица напред... ще се постарая още! Дано
са ви харесали![]()
![]()