- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротични(палави) SМС-и
daaaaaam i az mersii![]()
![]()
Аз и ти на плажа.
Галим телата си треперещи от дива страст, все още мокри от солената морска вода.Пясъка полепва по кожата ни, слънцето гали нежно с лъчи голите ни гърчещи се тела.Аз крещя от удоволствие усещайки как навлизаш в мен все по-дълбоко и по-дълбоко...
.................................................. ..................................................
Сега го измислихтъпо е ама ко да се прави
![]()
[quote="xpucuto"]Аз и ти на плажа.
Галим телата си треперещи от дива страст, все още мокри от солената морска вода.Пясъка полепва по кожата ни, слънцето гали нежно с лъчи голите ни гърчещи се тела.Аз крещя от удоволствие усещайки как навлизаш в мен все по-дълбоко и по-дълбоко...
.................................................. ..................................................
Сега го измислихтъпо е ама ко да се прави
[/quoo
olEeeEeeEe maikOoOo
и на менПървоначално написано от InSoMn1aC
![]()
Vuzbyda s SMS e nai-malkoto,koeto moga da ti dam!Ne se zanasqi,a ela da te izqm!Iskam da sum tvoqta chereshka i da svalqsh bavno vsqka dreshka!Iskam nejnichko da me celyvash i sled SEXA samo mene da synuvash!
Imam si edna mechta - da sum s teb do sutrinta!Da me gledash pravo vav ochite, da ti shepna nejno na uho,da celuvam tvoito golo tqlo i s teb da budem edno cqlo
Jelaq te! Vulkan ot men izrigva i lavata v nego e strastta! Jelaq te! Ela i ugasi me stom az sum ogyn ti bydi voda!
Iskam da te lubq!Iskam da te nakaram da izpitash nai-golqmoto udovolstvie v jivota si, da te dokosvam do takava vyzbuda, che da iska6 vechno da se lubim bez krai!!!
Iskam te,iskam da te zamakna v legloto,da te my4a i potq,da te pobarkvam ot celuvki,d ate hapq I dera,da si samo moi...Do kato sam s teb,ve4no tvoq:qnica.
Hqkade ima race koito iskam dokosna!Nqkade ima o4i,koito iskam da vidq!Nqkade ima ustni koito jaduvam da vkusq!Nqkade ima 4ovek koito mi lipsva!i tova si ti!!!
6te brodq s dlani kadeto iska6 ti,6te plazgam palavo ezika si kadeto az re6a,6te me izpiva6 qrostno s o4i i 6te se moli6 dvamata da sme sami!!!
Iskam da si oreh4e.Da te 4ukam,da te 4ukam,dokato te razpukam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
айде дее...не вярвам да сте се изчерпалитрябват ми много такива смс-чета...понеже не ми се отдава да си ги измислям сама...
:P
ще ти сготвя толкова секси пиле с картофи , че после ще пъшкаш в екстаз в продължение на часове....
Не целта е цел, а пътят
Ще ти ръгам пръчка в задника после ти ще ми дърпаш космите на гъза и аз ще квича като прасе и накрая ще ти отрежа генеталите![]()
Този ще го възбуди 100 на 100 пращай веднага![]()
Първоначално написано от pyfpaff
Дий коньо!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
aйде бее...трябват ми смс-и![]()
sedq si v tumnoto a misulta za teb izgarq vsqka 4ast ot men, gore6tata mi koja me4tae za vsqko tvoe dokosvane, ustnite mi use6tat celuvkite ti, rucete mi use6tat tqloto ti, mislq, me4taq, iskam te sega!
moga da se setq i za po gore6ti ne6ta ama 6te e mn mrusni6ko i 6te mi trqbva mn cenzora
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Не ме чакай в гората, нямам бензин в колата, чакай ме в леглото, идвам с колелото![]()
![]()
хихихих винаги много ме е радвал
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
пиши на ЛСПървоначално написано от key_of_hell
![]()
Пухчето .. исками се да съм до теб и да те докосвам , искам нежно да ти хапя ушенцето .. и с палаво езиче да рисувам варху теб ..
Или нещо таковаГолям съм поет
само да ми доиди музата
![]()
e to moje mnogo da si izmisli6 we.......kato gledam te sa takova nekvi elementarni prosto
искам да те смуча
искам лично аз да те обуча
да правиш с мен каквото аз реша
да да знам,че силно ще прегреша
искам да ме лижеш страстно
но знай любими това много опасно
искам да ти направя смучка
но моля те не ме мисли за кучка
![]()
![]()
![]()
или искаш нещо с повече чувства,а?![]()
Аххх,какви надарени личности имало тукТалантиии (да си призная...току-що изпратих един на гаджето,ефекта беше...УАУУУУ!)
![]()
aide oshte iskamm :P
Първоначално написано от ELiTyYy
do zori na aneliq . to v teq pesni ima nai mn materql tva koceto (vs minuta v koqto sme dvama ot sram 4ervise svenlivo sveta.6tom te obi4am spasenie nqma -i az i to go jelaem sega
da te use6tam na blizo gali me sladko na vs ti 6te hapq tvoite ustni kaprizno ti gre6ni dumi 6te mi mavi6 edno v dr dvete tela bezkraino nejni tarsqt sami lubovta )
-bez dah neka ostana do teb tiho sega.bez dah neka sme dvama sami v no6ta.pak me pregra6tai pak me dokasvai nejno celuvai ne ne spirai.pak me me izgarai drehite svalqi vs sabli4ai ne ne spirai. za mig neka zabravim za mig celiq svqt za mig neka ostanem sami v no6ta
-s usni izpivai me s prasti izvaiva me s pogleda risuvai nejno po men tiho pro6epvai mi kak me jelae6 ti kaka si me4tae6 samo za men.bez dah ti ostavi me ti do sutrinta.do zori ti celuvai me do zori s usni jadni me izpivai obi4ai me .
i mn dr
iskam ezika ti da igrae breik v moita usta i kato karaba titanik da pot1ne6 m/y moite kraka![]()
Iska6 li da legna po korem,i da lapna tvoq 4len.slivkata mi malka da vzeme6 za blizalka.i sled tozi kratak spazam,da stignem do orgazam.
:P :P :P