- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Коя беше първата група , по която се зарибихте?
Видях темата от един друг форум и така.Коя беше първата група , по която се зарибихте?Моята беше Д2 , обаче когато бяха с Дичо
![]()
Вие сте![]()
Ахаха и мен мама се опитваше да ме зариби с Д2..беше ми купила албума.Ама иначе-Офспрингимам чувството,че всички рапери някога са слушали дъ офспринг
Еххх ...........едно време бектрис бойс и спайските.......![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Амии..като се замисля още от дале4ното минало преди около 8-9 години слушах някфи 4алгарки пантерите или нещо такова![]()
![]()
А като видях поста на SeXyL[!]Nk@ се сещам 4е и на спайските им бях голЯяяяяяяяяяяямааа фенка![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
СпайскитеТва ми беше първият диск с музика евър!
![]()
Робинята на Quench
Eminemne 4e e grupa de ama go slu6ah ot 1vi do 5ti klas
posle po4nah s drug stil
![]()
Zabraveni me4ti,pogrebani v sulzi,spomeni bolezneni,potunali v luji...
The score of my soundtrack is written by blood,music of suicide written in red... where I'm lying there's just nothing than my dust... Forgotten, sad, miserable shit ...
Първата група,по която се зарибих беше БЛУ.Наистина мн ги харесвах.Слушах ги постоянно.Беше доста отдавна,но пък изобщо не съжалявам.
Въпреки че повечето казваха,че били гейове.Аз пък изобщо не смятах така!Те ми бяха първите любимци...Вср още ги харесвам де,но определено не е като тогава...
Преди те бяха единственото нещо,за което мислех.Сега даже като се сетя и ми става смешно!
Нормално...детска му работа
![]()
![]()
![]()
Един приятел много ме зариби по Бон Джови и така...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Garbage. ot televiziqta. i vse o6te me radva tazi grypa.
LP може би...също и SP ..те все още са ми любими де...инче има и още![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Първата ми група беше Скорпиънс. Бях малка, като тате ми пусна "Wind of change"... и така. Първите ми груби бяха рок. Скорпиънс, Пърпъл.. бла бла. : )
evanescence
Nightwish
Some things are better left unsaid!
Ооо, и аз така, после вече Блу и Д2Първоначално написано от SeXyL[!
![]()
mindscan
Green Day ...и въпреки,че ми бяха много любими,задълбочих се да слушам тази музика след като чух Linkin Park.Те и до сега са ми фаворити.
![]()
Fall Out Boy...До скоро бях влюбена в тях...Сега още ги харесвам,но виждам,че има много по-добри![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Queen
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
The Offspring & EAST 17![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”