- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Коя беше първата група , по която се зарибихте?
Blue
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Linkin Park![]()
Evanescence i Rammstein :P
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Спайските ... имах една видео касета с техен концерт и я въртях постоянно... докато не се скапа, за което съжалявам. Още ги харесвам, те са си класика, пък дори и комерсиални.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Някъде в 5 клас умирах за Линкин Парки тва е групата по която наистина много се бях заибила за пръв път(и единсвената досега в която така да съм се вманиачила)...още знам сички песни :P
и цяялата ми врата беше в изрезки и плакати...
![]()
Помня първата метъл-група. Пуснах МТВ в 6 сутринта и видях Hypnotize на System of a down ... Страшно ми хареса начина по който изпълняват песента и държанието им на сцена. Изтеглих си още песни и така...
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
аз пък една моя приятелка ми пусна ено клип4е на panic! at the disco - i write sins not tragedies ... и на мене тая песни4ка много ми хареса и така![]()
![]()
Хмм.. И аз първо се бях запалила по Пантерките.. Бях чалгарка.. ЛЕЛЕ КЕ СЕ САМОУТЕПАМ !После естествено, трябваше да ми харесват песни от 80'те, кефех им се.. След това в 5 клас - яко Evanescence, металарка бях - ала бала... Сега съм се спряла на Linkin Park.
![]()
![]()
В началото беше Papa Roach..
След това минахме на SOAD, Rise Against, Red Jumpsuit Apparatus, Avenged Sevenfold, Korn, Dope, Fall Out Boy, PATD, сега съм на The Who..
Но определено Папа Роач си остават първите и неповторимите в моя музикален живот.
KISS & Twisted Sister
Linkin Park![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
[quote="music_soul"]Хмм.. И аз първо се бях запалила по Пантерките.. Бях чалгарка.. ЛЕЛЕ КЕ СЕ САМОУТЕПАМ ! [quote="music_soul"]
и аз така![]()
Metallica - най-готината група или поне за мен.![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Преди година се зарибих по Найтуиш, след това започнах по-сериозно да навлизам в тая среда..![]()
You are broken, I can fix you...
backstreet boys....още отка4ам на пар4етата им...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ей са са сещам сестрата имаше 1 касетофон и бучеха нирвана офспринг и дъ кранберийс
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Evanescence
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
първо се зарибих по us5![]()
![]()
тъпите педалии !
![]()
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!