- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Коя беше първата група , по която се зарибихте?
Tokio Hotel dosega nikoga ne sym haresvala nqkoq grupa tolkova mn
хмм помня ли...май започнах с блуи после минах на линкин парк и така се започна всичко хаха колко заблудено дете съм била
въпреки че по онова време ел пи бяха яки и имаха хубави песни
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
хах, от ника ми май става ясно - металика![]()
Die by my hand
I creep across the land
Killing first born man
Die by my hand
I creep across the land
Killing first born man
Трети клас май някъде, Electric light orchestra. И досега още си имам сантименти към Secret messages албума![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Green Day![]()
QLIMAX!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Backstreet Boys![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
i ot koga tva e grupa ?Първоначално написано от anatoll_
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
The Beatles , от 5-ти 6-ти клас започнах да ги слушам , луд фен им бях, да уточна че в момента съм на 16 , защото най-вероятно сте си помислили че съм някой дядка
![]()
![]()
хУхх еми от 1ви клас покрай майка ми AC/DC,но сериознокогато почнах да се зарибявам по група тва бяха ТОКИО ХОТЕЛ... да знам звучи налудничево.Повечето хора ги мразят ,а тези които ги слушат са пълни музикални инвалиди.Доста емота ги слушат което много ме дразни защото ТХ са рок а не емокор.Аз ги мразех мн преди ,но чух тяхна песен и се превърнаха в любимата ми група.Имат адски смислени текстове и въпреки ,че сега слушам много по твърда музика никога не бих обидила токио хотел...И НИКОГА НЕ МЕ Е БИЛО СРАМ ДА СИ ПРИЗНАЯ ,ЧЕ ГИ СЛУШАМ.![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!
x
аь ус ефь пьтнсше
първата група - д2 тъкмо им беше излязла тяхната версия на 2 следи и ги гледах по бнтпосле баща ми по 1 време се опитваше да ме зарибява с AC/DC Europe Boney M Scorpions и т н ама нещо не се получи
само с rammstein малко. 1ствената група по която съм се зарибил и която следя от издаването и са Pendulum
леля ми ми донесe 2005та Hold your Colour и оттогава не спирам да ги слушам
![]()
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Всичко почна с Нирвана, после Хим, Найтуиш, после минах на пауър - Камелот, Соната, Драгънфорс, Хамърфол и още доста, също и хеви, след това на Кредъл, Димму, Иммортал и подобни, след това КоБ, Ин Флеймс, сега слушам trancecore,nintendocore,hardcore, metalcore и Nu Metal
p1rvata beshe Nightwish, vtorata beshe HIM .. i sega s1m qko zaribena po KingSize ..![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
Ми още като бях малка слушах Backstreet Boys и спайскитено вече пораснах и слушам друг стил музика
![]()
![]()
A.F.{the cherry}`[NYAPPY Girl]
Всичко започна с Металика благодарение на баща ми когато ми пусна Enter Sandman след това минах към Nirvana , Linkin Park (още ги слушам) след което открих Prodigy и сега съм на вълна Nightwish
Boss
Sometimes is all you need to wear
първата група, която ме насочи към сегашния ми стил, беше cradle of filth.
първата дискография, която изтеглих беше на afi, втората - на cradle
и двете групи продължават да са сред фаворитите ми.
хъхъ..