.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Еми попринцип приятелите, но пожелавам на всички да намерят такова гадже, което да бъде освен само за гушкане и целуване, а и да можеш да споделиш всичко на нея/него, като на един истиснки приятел
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Град
    В нас
    Ами...като ви гледам постовете...момчета я си зарежете приятелките да ги видиме ко ше праят без вас примерно.Човек като гледа и си казва "добре де,ми то е по-добре да не си хващам гадже,защото няма да държи на мен...". Момичета не е честно.Гаджето ви може да ви защитава,пази и обича,но вие не можете да му се отблагодарите с уважение и приятелство,така ли?
    I love only myself and fight only for myself!

и приятелите,и гаджето .... понякога едното замества другото
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Мисля, че има време и за двете.На приятелите можеш да разчиташ винаги,те си остават за цял живот.

What i fell... what i know...sick and tired...i stand alone...

Град
    Varna
    PriqTelqt estestveno .6tot gadjetata idvat i si otivat puk istinski priqtel e tozi koito moje sutrinta da go sybudi6 i da mu kajesh ''ubih 4ovek'' a toi da ti otvyrne ''Kude 6te kopaem'' zatova ne bydete glupavi i ne ostavqite priqtelite si zaradi nqkoe typo mom4e

Цитирай Първоначално написано от radiii
    PriqTelqt estestveno .6tot gadjetata idvat i si otivat puk istinski priqtel e tozi koito moje sutrinta da go sybudi6 i da mu kajesh ''ubih 4ovek'' a toi da ti otvyrne ''Kude 6te kopaem'' zatova ne bydete glupavi i ne ostavqite priqtelite si zaradi nqkoe typo mom4e
    Много зловещ пример

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си