- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали не ме е "отворил"?
значи на 14 съм а приятеля ми е на 16обикновенно като се видим (всеки ден
) и отиваме на по затантено място и ми бърка в оная работа
![]()
и натиска и натиска
и мене мн ме възбужда .. и като се прибрах една вечер имах кръв .. и мн се зачудих дали не ме е отпушил .. но не може според мен пък и преди 1 седмица ми беше свършил цикъла .. не може да е тва .. ии двамата сме девствени и ще правим секс .. но мн ме е страх защото и той може би не е опитен и знае ли какво да прави нз .. кажете случвало ли ви се е подобно нещо .. какво направихте и така ..
т.7
krem4et0
•°•sO°•°• .•BeAu†!FuL•. aNd •°•.sO°.•°•. •°•a††®a©†!vE•°•
Лично не ми се е случвало такова нещо, но или ти е скъсал химена или е било доста грубо "бъркането". Според мен е по-вероятно първото да е. Ако си била много възбудена може и да не си усетила болка, но вероятно това ще е. В последствие ще разбереш сама дали е така или не, но няма от какво друго да е освен тези две неща.
+1Първоначално написано от Boyd
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Много вероятно е да си се простила с девствеността си, честито![]()
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Вземи поговори с приятеля си .... и се пак можеш да провериш сама да ли си отворена или пък не си ....
Абе момиче , я бъди малко по сериозна , кви са тия детски лиготии "и натиска и натискаи мене мн ме възбужда.." И не разбрах какъв точно ти е въпроса - натискал те е имала си кръв - е вече не си девствена честито , толкова ли е трудно да се сетиш. Пууу на 14 години , тръгнала да се хвали по форумите какво правели с приятеля и.
Боже..![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
moje da ti e razkasal devstvenata cipa.ponqtieto "otvoril" vse o6te ne moga da razbera za6to se izpolzva,a ina4e vse o6te SI DEVSTVENA 6tom ne si pravila sex!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
И НАТИСКА И НАТИСКА С ДВАТА ПРЪСТА ЧАК ДО КРЪСТА!
The Spark
тука ако не се езебават и да упрекват хората няма да я бъде просто ...![]()
![]()
6tom tolko ti e kef kato ti `burka` kaji mu da ti brukne s drugo kvo 4aka6
Боже....
Най-вероятно те е отворил![]()
offline forever!
mmm da kato konservena kutiqПървоначално написано от princesa_viki
![]()
На 14 години....![]()
![]()
Леле мале...
![]()
признавам си супер тъпи мнения пускате .. пишете нещо по темата а не да упреквате се едно сте и родители ..![]()
бръкни си с пръст в оная раута и виж дали те е "отпушил"![]()
Сега по темата : случвало ми се е на 17 съм и имах приятелка беше на 14 почти 15 ... еи така бях насам натам ииииии както викаш "натискане" възбуждане и такива работи ... и при нея стана същото няколко дена ми беше сърдита ама не съм искал а й бях внимателен ама как е станало незнам .... но после всичко се упрай щастливиПървоначално написано от {}BeBeEe{}
така че не се притеснявай не е болка за умиране неква ципа не треа ти притиснява и без нея се живее
![]()
![]()
много здраве
![]()
mi kat za na4alo moje6 napravo da iska6 da ti go na4ukamoje i da se polu4i ne6to
![]()
Syglasna symПървоначално написано от Boyd
Ейй ало я се успокойте, както виждате момичето не е наясно с нещата, затова е и тоя форум.. да помогне! Не е нужно некви мноо "навътре в нищата" да казват на чужди територии теории!!!!!!...
нямкой да ме подкрепи ... този форум го чета от години и направо е станал бахти ... само знаят да критикуват веднага и да се ебават некви селчовци веднага "начукайте си го незнам си кво незнам си що" дайте го малко по сериозно.. човек се обръща за помощ а некви се подиграват и се мислят за нещо ...Първоначално написано от saks
![]()
![]()
nai veroqtno ti e skasal himena ve4eПървоначално написано от {}BeBeEe{}
и аз съм на това мнение ,само не разбирам от какво те е страх ,какво значение има дали те е отворил сега или ще те отвори когато правите сексПървоначално написано от beb4eto0o
а и щом е девствен няма как да е опитен нали![]()