- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой бански Ви харесва повече?
Шарките и на двата са отврат,
но като модел първият ми допада повече.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
първият е страшен![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
първия![]()
И на двата бански горната част ми харесва,но долната е нещо с прекалено паднала талия,няма никакъв сексапил,а все едно си е сложила някакво грозно коланче.Обаче и за двата се иска страшно тяло.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
opredeleno pyrviq i kato model i kato cvetove![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
аз съм за първия...макар4е и двата ми се струват с прекалено ниска талия...би ми било неудобно ли4но на мен
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+1 Определено първия,много е готинИ втория е хубав модел,но е някакси грозно шарен,според мен
[/b][/quote]
i az taka mislq![]()
първия
цветовете и на двата не ми харесват,но определено моделът на първия ми допада повече![]()
Горнището на първия + долнището на втория. Но като цяло - втория.![]()
Първия![]()
Първия
Първия![]()
![]()
Не ми харесва нито единия.. на първия нито модела нито цветовете са хубави,на втория цветовете не ми харесват![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Моделът на първия е по хубав, но втория ми харесва повече като цяло![]()
mindscan
Нито един от двата не ми харесва . Моделът на първия е г/д хубав , но цветовете са ужасни ...
ne moje li da hoite bez banski? kakto mama vi e rodila![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
А бе като модел ми харесва първият. Цветовете на втория са много нежни. Ако може да съчетаеш нещо средно между двата ще е супер.