- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За ескапеле и за това, как някой хора не знаят какво е това.
Абе, да му се невиди!
Девойка, която е спала с над 20 момчета, одеве си говорихме и тя ми казва, че за сефте чувала думата "Ескапеле" и, че не знае какво е това. После ми вика, че знае за противозачатъчните, но не и за ескапеле! БОЖЕ МОЙ!
На скоро също си говорих с няколко приятелки и те ми казаха, че не знаели кога точно се използва "ескапеле" и за какво. Дори не знаеха, че е свързано със секса.
Ауе, тоя свят е много сбъркан, бе!
Вярно е, че много малко хора четат я в интернет, я по списания и книги за секса и т.н, но явно повече наблягат за позите, за чувствата по време и след секс, на френската любов и кво ли още не. А защо не наблягат повече за предпазването по времена секс!?
Единствено знаят за "ПРЕЗЕРВАТИВ" и си мислят, че знаят всичко.... щом има презерватив, значи всичко е идеално. Да, ама не!
По билбордовете по улиците в града и извън градовете трябва да сложат не само реклами на алкохол с голи мацки и цигари, и строителни фирми и кво ли още не, ами да вземат да направят по няколко билборда с Ескапеле и отдолу с указание за употребата му.
Бих го направила, само, че нямам излишни 2000лв.
Тва ме хвърля в шаш и паника! Харабия! Да си нямаш ни най-малка представа от нещо толкова съществено и важно!
реклами има, това че не се казва нищо в тях , е друг въпрос. "3 дни имаш да избягаш ,3 дни имаш да решиш". 3 дена от какво да избягам , от торбалан ли!?!
но като се замислим е по-добре, че не знаят за ескапел, щото все пак е спешен контрацептив, хормони, които ти бъгват целата система. ама пичките понеже са прости и си го пият ментови бонбони ..'ее, ся ша праим секс, мързи ме да ходя до най-близкия отрепан супермаркет да си купя 2 капута, ай ся ша са ибем тъй, пък утре ше пия ескапел'.
зле.![]()
алелуя.
колкото и да ни се иска не можем да казваме на хората за какво и кога да мислят...просто излишно си хабиш нервите!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
трябва да влизат повече тук значиттеми от сорта "дали съм бременна и какво да правя?" и съвети "взимай ескапел" бол..
Cruel Intentions
хахахахахаха аз съм на 20 и съм се убедила, че на днешно време много малко от тинейджърите се интересуват от каквото и да било свързано с секс-а и предпазването от бременност и болести предавани по полов път. Ама после ми пишат някви ама супер тъпите и смешни теми в форумите!!!!!
ХОРА ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ И СЕ ОСЪЗНАЙТЕ НА КОЛКО СТЕ И КАКВО ПРАВИТЕ И ПРЕДИ ДА ПРАВИТЕ ВЗЕМЕТЕ И ПРОЧЕТЕТЕ НЯКОЙ И ДРУГ РЕД ЗА СЕКС-А!!
Ami to ima i drugi protivoza4atu4ni ne samo escapelle...To kato otide6 v nqkoq apteka i popita6 6te ti kajat,koe za kakvo e...Otnosno protivoza4atu4nite izbqgvam da gi polzvam..
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Реклами си има, даже ми беше втръснало по градския транспорт да ми се блещи скачащата мацка с 3те дни да избяга.
Не разбирам за какво се възмущаваш. Нали си я "просветлила". Като пускаш поредната тема за спешна контрацепция, същите хора, прочели предишните 100 такива теми, ще прочетат и тази. Тези, които не четат "я в интернет, я по списания и книги за секса", няма да прочетат и това.
Но, ок, ще вляза в духа на темата - Ц, ц, ц, възмутена съм!
Мммм... honestly, допреди три дни и аз не знаех какво е "ЕскапеЛ", сиреч не знаех конкретното име на лекарството, а ми бе познато като стоп-хапче, знаех и за какво сружи, и ако се наложи, бих го намерил в аптека... Но иначе наименованието го чух наскоро:V.
+1Първоначално написано от f(x)
mindscan
Те са не образовани те ще си патят не ти така че.. кфо се ядосваш поне ако ти доиде до главата ще зн кфо да правиш и меко казано ще спиш спокоино защото ще си наясно какво става/(е)станало какво да правиш как и т.н. а те даже и с това няма да са наясно
Правят секс, а не знаят за хапчето за спешна контрацпеция - да, това никак не е добре! Но представи си, че знаеха, правят си секс без предпазни средства, разчитат след това на хапчето да "ги спаси" - и това не е оферта! Ти гледай, че въобще за контрацепция като презервативи са чували и ползват!
Много е кофти това положение наистинаВсе пак не е толкова трудно да влезеш в един форум като този и да се посъветваш,да прочетеш нещо и да се образоваш
Толково ли е трудно да му се невиди!Много безотговорни хора има на този свят
Секса освен удоволствие е и отговорност!
![]()
Свиквай, свиквай ... такива са повечето в днешно време.
Аз чета от всичко за секса, най - вече за предпазните мерки, защото какви ли не неща стават.
Между другото не се ли пише Ескапел, а не ЕскапелЕ ?
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Май не трябва да пиша тук, но ... добре знам какво е ескапеле, кога се пие и стр. ефекти, действие и тн... предпазни мерки взимам, обаче вчера ни се скъса презерватива ... Той твърди, че е свършил отвън, а и аз не съм усетила да е свършвал в мен ... обаче презерватива беше толкова брутално скъсан, че си няма накъде ... и незнам колко време сме го правили със скъсан ... И аз няма и не искам да пия ескапеле,.. обаче той все още не е сигурен, дали за всеки случай не трябва... вие какво мислите?
При такива моменти, когато не е сигурен къде е свършил, може би трябва да вземеш, защото колкото и да е опасен в този момент сигурно ще бъде по - добре да се консултираш с лекар или пък да вземеш едно хапче.
ПП: Колкото и да не ги одобрявам, мисля че е по - добре от аборт или бебе, не мислите ли?
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Ами щом не сте сигурни,друг изход не виждам.Освен ,ако знаеш кога си в овулация...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ама той е сигурен, смисъл нали написах "Той твърди, че е свършил отвън, а и аз не съм усетила да е свършвал в мен" ... което ще рече, че не е в мен ... ако беше в мен досега да съм взела, но той е сигурен че е извън мен.. опасенията ми са от това, че незнам колко време сме били са скъсан презерватив (горе при резервоарчето) и предеякуационната течност, макар че шанса е минимален незнам, лесно се панирам
ve4e ni6to neme y4udvaПървоначално написано от cherinka
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti