- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По колко пъти на ден се храните?
По 2-3 пъти.
Момиче съм.
Жива е , + тв'a е йога.Първоначално написано от halino0r
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Първоначално написано от SeXyL[!
За 3 дни знам,че е нормално,или по - малко даже.Но за 20 вече зависи от възрастта ти и т.н.Подобни методи трябва да са под контрола на лекар!Вие от едната крайност,та на другата....Но може и да не съм права,тъй че моля да ме извините предварително!
Много... не спирам да ям.. все нещо си дъвча, може да е чипс, вафлички ама постоянно има храна околоо менобаче поддържам 47 кг...
За мен няма жега няма студ яденето си е яденепо шест пъти и повече и на другия ден във фитнеса блъскам като невиждал
![]()
2-3 :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ако говорим за тва да седнеш на масата да ядеш 1-2 пъти,щото в горещото не ми се яде.
Инъче сладолед или нещо сладко ям почти всеки ден.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
4-5 a postoqnno sam s jips semki vafli ili sladoled ili ne6to ot sorta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
2-3 на обяд, следобяд и вечерта![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Основно ядене, голямо ми се пада само на обяд. Иначе си чопвам по няко краставица или домат, или някакъв плод от време на време.
Тия дни много. МИНИМУМ 3 пъти на ден. Не за друго, бях болна и около седмица яденето ми на ден се състоеше от половин препечена филийка, и то не защото бях гладна, а за да не се разболея още повече. Та сега милият ми организъм гледа доооста дълго да ме държи гладна.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Az qm po 2 puti na den .na obqd i kum 4 i 30 hapvam za ve4erq ina4e sled 5 ni6ty samo te4nosti![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Най - често 2.
3 :P
6![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Вече по 3 :]
poslednite dni po edin put![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
vnushitelnoПървоначално написано от LacrymoSa~
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
по 2-3 пъти :P
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..