та слу4и се и днес излязохме , викнаха ме 2 моми4ета да излезем под предлог 4е минавали покраи нас е да ме видят , разкарвахме и се пак ми запо4наха да казват 4е някъф ги ка4вал в колата и тем подобни...сменихме посоката защото 1 от моми4етата каза 4е можело някои да ги види с мен и да помисли 4е тя ходи с 2-ма...замъл4ах си..проблема ми е 4е преди време и двете моми4ета ме харесваха и ми го показваха по разли4ни на4ини ама аз тъпака ....сега мисля 4е съм влубен в тая дето каза 4е "имала приятел" ,другата маи мн ме харесва поне така мисля но ми е как да кажа....не я възприемам по този на4ин по които тя би желала....тая която ме харесва ще е в моя клас и ме е страх 4е ако и кажа 4е нямам нищо към нея и да не си прави филми за нас после ще е някфо тъпо все пак всеки ден ще сме заедно...моми4ето което аз харесвам не е от нашето у-ще .......те са приятелки много добри....и моля даите ми съвет какво да правя ..да деиствам ли или да се о4уждим ,за да не им развалям приятелството.Ще бъда благодарен на тези които приемат проблема ми присърце и споделят мнението си