- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да излизате с майка си (или др от семейството)
ми не обичам да излизам с нашите, няма къде да ходим, а и нали у дома съм с тях..
Ами да и аз обичам,понеже имам готини родители,въпреки,че не винаги се разбираме.Независимо къде сме,с тях ми е хубаво
Better DeaD,Than In Love ...
Аз обичам да излизам с наще,ходиме понякога семейно на пица,с майка ми обичам да ходя по магазините,въпреки,че често имаме размиване във вкусовете![]()
Суетата.Моят любим грях.
Преди 2-3 години, може би да.. Защото не ме беше грижа за тъпото мнение на другите.. А сега, откакто Марс дойде на Земята, всичко се промени, и когато излизам с нея, или с двамата общо (майка ми и баща ми), винаги се прибирам сдухана и обидена.. И така завършва деня - без една обелена дума. Затова избягвам да излизам с нея и както каза ти, си намирам оправдание - я съм заета приятелка, я трябвало да посрещна някой някъде..
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Мне, само с братовчеди ама това е по-рядко.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
и с двамата не обичам да излизам особено...
Не обичам да се мъкна с майка ми ,, тъй като в нас прекарвам достатъчно време с нея...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Еми не особено .. щото примерно ако си търся дрехи, като пробвам 2-3, и тя почва да офф-ка и да се нерви и накрая вика "офф айде айде да вървим".. за баща ми да не става дума![]()
Не..
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Не.
Понякога много рядко излизам със сестра ми на разходка... но много много рядко. =]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Рядко излизам с майка ми, но ми се е случвалоЕ, заедно ходим по Метро или някои други магазини, ето утре примерно сутринта ще ходим до един магазин, да видя дали има дънки.. Не ме дразни особено като сме заедно
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
е баш да обичам...не
но не ми пречи![]()
не,МРАЗЯ!!!само с братовчедките ми обичам да излизам,и с баба![]()
![]()
Няма значение,с кой съм,важно че като се прибираме съм му скъсал нервите![]()
Първоначално написано от Rza
Иначе аз обичам,да.
![]()
![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Попринцип често ми се случва да излизам с мама. Но на кафе с нея не ходя
. Приятно ми е да съм с нея, но понякога ме мн ядосва като почне "Тези дънки са с мн ниска талия", "Ми не на мен не ми харесва, ще гледаме за нещо др" и т.н
. Тъпото е че с нея си нямаме мн теми за разговор, пък за тате да не говорим
. Заедно ходим до Метро, Техномаркет и т.н :P . Със сестра ми не излизам, само с 1 братовчедка
![]()
Аз много обичам да излизам с мама разбираме се добре и тя ми е много повече от приятелкана нея мога да кажа АБСОЛЮТНО всичко....!!!Прекарваме си супер двете!
To infinity and beyond.
мноооого дрънка...се едно съм излезнала с баба ми...еднакви са станали в това отношение![]()
иначе обожавам да излизам с леля ми
![]()
![]()
emi s tate ne, ama s mama da - ne moga da svikna sama da si kupuvam drehite, vinagi mi trqbva mnenieto na maika mi. Ponqkoga vkusa ni ne savpada, no est az pravq kvoto si shta i posle sajalqvam, zatova ve4e shte slu6am kakvo mi kazva tq![]()
sorry za pravopisa, no kirilicata mi se povredi
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Обичам да излизам само със сестра ми.![]()
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
хох разбира се
ако изляза с фр е забавно,но майка ми дава пари само за храна![]()
аа като съм с нея мога да си купувам каквото ми харесва![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1 с малката разлика,че майка ми пуши и пие кафета (но пак не излизаме на кафенетаПървоначално написано от Rofl4e
)
17.09.2010
С майка ми и баща ми не обичам да излизам, ама с брата да![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
С баща ми ОК ,но ако изляза с майка ми ще се чуват псувните ми до другия край на града![]()
Аз почти всяка седмица излизам с майка ми![]()
мake cookиes,noт war ^.^