- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да излизате с майка си (или др от семейството)
Аз не излизам никаде с наще.На последък се натискат нещо ама аз режа яко както винаги.
с татито излизам често по кафета и си прекарваме готиноа пък с мамито излзиаме и си прекарваме жестоко
имам чуството че съм с някоя приятлелка даже и по яко
![]()
ауе обичам да излизам с наще
![]()
![]()
![]()
ест че ода да на пазар с наще нали се пак някой трябва да дава паричките.... а иначе на гости одиме заедно понякога
аз оби4ам да излизам с тати понеже никога не ме ядосва за разлика от мама.. се ще намерим да се срънкаме нещо![]()
![]()
ходим знаедно на село или в някои супермаркети
иначе на разходки не излизаме ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Нека да помисля, с Майка ми да ходи да си гледа приятелките по некви заведения, или на кино с Приятелката ми... Хммм tuff![]()
![]()
![]()
Обичам да излизам и със мама и с тати и със сестра ми
![]()
f@nt@zi@
Ако ще му купуват нещо първа се нареждам пред вратата![]()
Ми не особено, не че ме е срам от тях или нещо (минах го този период отдавна:Р ) просто на тях бързо им омръзва.. Примерно като съм ходила с тях (предимно с майка ми) да си купувам нещо (дънки, обувки..) и на нея й писва. Иначе да изляза с тях просто на разходка в града.. рядко ставаМн мн рядко :Р
Да обичам.Че ако не обичам да излизам с тях, с кой трябва да обичам ?!
Много обичам да излизам с мама. С баща ми не излизам много, защото той не си пада по разходките, но с мама обожавам.
Освен със сестра ми с друг не, особено с майка
Първоначално написано от AnincetoSexy
и на мене мойта ми вади някви критики и затова предпочитам с тати
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
И мойта майка като всички останали мърмори много, но това и е чараМного обичам да излизам с нея.. Е понякога ме изкарва извън кожата ми от яд, но пък в повечето случаи чак сълзи ми текът от смях.. и то докато си вървим из центъра
![]()
![]()
А с баща ми да излиза обожавамТой винаги се съгласява с мен.. Пък и с него винаги си говорим на теми в който не можем да се скараме
![]()
Той си пада малко философ (а аз се чудя на кой приличам)
и като почнем да философстваме по някоя тема в която имаме различни мнения, можем да продължим с дни:P
така веднъж пътувах с него до Варна.. и на връщане.. от Варна до София сме обсъждали втората световна и ХитлерДаже не бяхме усетили кога е минало времето
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И моята майка е същатаПървоначално написано от Whisskas
Но за баща ти смятам, че не е нормално да те учи на алкохол.. Не си испълнява родителските си задължения - да те възпитава ...
Даа аз обичам, не че се случва мн често но пък винаги се кефя ... миналата седмица докато бях на даскало майка ми ми звани и ми вика "айде бе кво прайш на училище, виж кво е хубаво времето, само за разходка.." и аз няква"ми да мамо ай да си тръгвам ли ?" и тя "ми да ай чакам те и да ходим по магазините ще ти напиша бележка " и аз естествено си хванах чантичката и се изнизах
ама беше голямо шоу ... купи ми рокля след тва, ходихме на кафе, порачвахме си коктейли, беше направо супер мн яка майка ейй
![]()
направо ме разби
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Ми с майка ми обичам. Като се мотаем по магазините ми действа много разтоварващо.
ам с мама много обичам ,па и като си харесам нещо --![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз обичам.. простоо вкусовете ни са едни и същи![]()
![]()
Аз уам модерна майка.![]()
![]()
![]()
![]()
~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[
само с брат ми да ходя на мач или на кръчма![]()
мм да обичам да излизам с майка ми щото тя ми е като бест фр всичко си казваме разбираме си се бих посъветвала всички да се разбират с родителите си защото те могат да ви помогнат и да ви разберат винаги е разбира се има и значение какъв е родителя ако е некав пияница не ама иначе те са опорните хора![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB