.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 158
    Да!
    Въпреки че предпочитам излизането с приятели
    17.09.2010

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Аз не излизам никаде с наще.На последък се натискат нещо ама аз режа яко както винаги.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    с татито излизам често по кафета и си прекарваме готино а пък с мамито излзиаме и си прекарваме жестоко имам чуството че съм с някоя приятлелка даже и по яко ауе обичам да излизам с наще

Град
    Е там...
    ест че ода да на пазар с наще нали се пак някой трябва да дава паричките.... а иначе на гости одиме заедно понякога

аз оби4ам да излизам с тати понеже никога не ме ядосва за разлика от мама.. се ще намерим да се срънкаме нещо

ходим знаедно на село или в някои супермаркети
    иначе на разходки не излизаме ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Нека да помисля, с Майка ми да ходи да си гледа приятелките по некви заведения, или на кино с Приятелката ми... Хммм tuff

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от Ice
    С мама редовно излизам, с нея сме си нещо като най-добри приятелки, говорим си открито за всичко и си изкарваме много добре, а дори и за пазаруване тя е единствения човек на който имам огромно доверие и който обича да ходи по магазините.С тате също обичам да излизам, но не толкова защото ако вляза в повече от 2 магазина за дрехи и се изнервя и само ми мърмори.
    +1

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Обичам да излизам и със мама и с тати и със сестра ми
    f@nt@zi@

Ако ще му купуват нещо първа се нареждам пред вратата

Град
    София
    срам ме е от тях
    ама с братовчедите по-става

Супер фен
    Ми не особено, не че ме е срам от тях или нещо (минах го този период отдавна:Р ) просто на тях бързо им омръзва.. Примерно като съм ходила с тях (предимно с майка ми) да си купувам нещо (дънки, обувки..) и на нея й писва. Иначе да изляза с тях просто на разходка в града.. рядко става Мн мн рядко :Р

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Да обичам.Че ако не обичам да излизам с тях, с кой трябва да обичам ?!

Мега фен
    Град
    София
    Много обичам да излизам с мама. С баща ми не излизам много, защото той не си пада по разходките, но с мама обожавам.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Освен със сестра ми с друг не, особено с майка
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

и на мене мойта ми вади някви критики и затова предпочитам с тати
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

И мойта майка като всички останали мърмори много, но това и е чара Много обичам да излизам с нея.. Е понякога ме изкарва извън кожата ми от яд, но пък в повечето случаи чак сълзи ми текът от смях.. и то докато си вървим из центъра
    А с баща ми да излиза обожавам Той винаги се съгласява с мен.. Пък и с него винаги си говорим на теми в който не можем да се скараме
    Той си пада малко философ (а аз се чудя на кой приличам)
    и като почнем да философстваме по някоя тема в която имаме различни мнения, можем да продължим с дни :P
    така веднъж пътувах с него до Варна.. и на връщане.. от Варна до София сме обсъждали втората световна и Хитлер Даже не бяхме усетили кога е минало времето
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Да, обичам

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Обичам и с мама и тате...
    С тате излизаме само за да пием и ме води по много груби места, и ми плаща всичкият алкохол, който реша да изпия, за разлика от приятелите ми,с които си делим сметките...
    Винаги когато тате е в добро настроение, а не мен ми се пие супер много безплатно, излизам с него.
    Обичам и да излизам на пазар с мама, защото тя е единственият човек на света,който има търпение да влезе с мен в магазин и да чака да пробвам 20 панталона и 30 блузи. И на всичкото отгоре да казва какво мисли за всяка дреха поотделно.
    И моята майка е същата Но за баща ти смятам, че не е нормално да те учи на алкохол.. Не си испълнява родителските си задължения - да те възпитава ...

Даа аз обичам, не че се случва мн често но пък винаги се кефя ... миналата седмица докато бях на даскало майка ми ми звани и ми вика "айде бе кво прайш на училище, виж кво е хубаво времето, само за разходка.." и аз няква "ми да мамо ай да си тръгвам ли ?" и тя "ми да ай чакам те и да ходим по магазините ще ти напиша бележка " и аз естествено си хванах чантичката и се изнизах ама беше голямо шоу ... купи ми рокля след тва, ходихме на кафе, порачвахме си коктейли, беше направо супер мн яка майка ейй направо ме разби
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Ми с майка ми обичам. Като се мотаем по магазините ми действа много разтоварващо.

Мега фен Аватара на teenems
    ам с мама много обичам ,па и като си харесам нещо --
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

И аз обичам.. простоо вкусовете ни са едни и същи
    Аз уам модерна майка.
    ~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[

Град
    София
    само с брат ми да ходя на мач или на кръчма

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    мм да обичам да излизам с майка ми щото тя ми е като бест фр всичко си казваме разбираме си се бих посъветвала всички да се разбират с родителите си защото те могат да ви помогнат и да ви разберат винаги е разбира се има и значение какъв е родителя ако е некав пияница не ама иначе те са опорните хора
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си