- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Как изглеждате в момента?
лилав анцуНг с коса вързана на опашка![]()
ами в момента съм с черен панталон, спортна блуза и горнище на анцуг. Косата ми е на опашка...супер много обаче ми се спиии![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
С анцузи и вързана коса на опашка
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
me 2 ,но въпреки т'ва сексиПървоначално написано от sweet_nothings
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
В момента съм точно едно малко премръзнало човеченце'.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
В момента съм с розова блузка,дънки,чорапки,панто ки..Косата мии е зализана много злобно със слушалките ии слушам музика ;dd Абе живот си живея (сън)
Stay up all night with the stars *
жълт потник, в/у него, суичер много цветен, всички цветове са на него така на лентички, черно клинче и само малко от косата съм си я хванала с фибичка назад :P
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
ами с черен анцунг,бяла тениска с надпис Just Did It,а косата ми е пусната..
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
ми със сива туника и черен панталон, а прическата .... с преса и бретона ми е хванат нагоре с фибичка![]()
дънки и блуза със къс ръкав
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот
До преди малко дремах на клавиатурата сега се боря с бритона си. Не иска да излезе от устата ми мамицата му. Иначе съм облечен с панталон, пуловер и незнайно защо съм с розовите чехлички на майка ми.
Дънки, суитчър, и рошава коса.![]()
Сега ще си сложа чорапи, че премръзнах.
тъмно син анцуг, косата ми е вързана..и имам някакви остатъци от снощния грим, от които не можах да се отърва по никакъв начин...
общо казано зле
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
син анцунр,червено-бяла тениска,неква жълтеникава жилетка и коса вдигната със щипка
Еми аз съм по къси,жълти панталонки,горнището на пижаматаи косата ми е вързана на опашка.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Еми сега съм с долнище на анцунг,потниче и чорапки.Косата ми е пусната и чорлава.
мм розови чорапки, син анцунг, розова блузка, а косата съм си я хванала с една шнола назад...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
с анцуг за вкъщи, фанелка и горнище на анцуг![]()
ами тениска с далматинци и с анцунг![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
дънки, блуза ... а в главата съм умопомрачително зле;D
By myself but not alone ...
Косата прибрана по някакъв странен начин ии облечена в пижамка![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Дънки,сива тънка блузка,отгоре нещо като блуза .. ъм ,, такова тип прилеп (розово и сиво).
Косата ми е цялата на преса и съм си хванала бритона с шнолка,след малко ще се гримирам и тръгвам към даскало : )).