- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого/Кои обичате най-много?
Муэиката :Д
[size=7][b][u]fosse cos
мойто си момче обичам повече от живота,и малкото ми братче,просто го обжавам мъничето![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Гадже нямам,а любовта към родителите и приятелите е различна,не може две величини с различни мерни единици да се сравняват![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Най-много обичам мама! Точка по въпроса!Някой ден ако имам деца само те ще могат да се конкурират с нея
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Обичам ги всичките по различен начин, но най-много обичам себе си![]()
Зашо така? БНС БНС БНС БНСПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
България Над Сичко.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
obicham mama, tate, brat4edkite i edna nqkolko fr . Sebe si ne obi4am![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Истински приятелки нямам,затова отпада от избора.А между гаджето и родителите не мога да избера,когато 2 неща са важни за теб не можеш да кажеш,кое е би отказал.
Родители ми... после мене си... после един от потребителите на този форум : uнTi7лeD:] ... и брат ми !!
аз не бих избрала нито 1 от трите... или ок .. обичам тати хаха![]()
Не бих казала,че мога да избера само 1.Въпреки че в момента нямам гадже,за това тази опция поне за сега отпада.Но дори и да имах,пак щеше да е същото-доста трудно.Всички изброени са важни за мен,само че начина,по който ги обичам е абсолютно различен!Единствено бих добавила и братчето си,което просто обожавам.Нз как щях да живея без него!
Абе обичам си ги всичкитеее!
![]()
Понеже в момента си нямам приятел,най-много си обичам приятелите![]()
Родителите ми ! ! !Първоначално написано от AnzaRe
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
в момента няма гаджеа иначе между родителии и приятели бих избрала родители защото са с мен.не вярвам в приятелството.най-добрият ми приятел е сестра ми. тя се пада от семейството така че....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ммм гаджето естествено :P
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
много ясно че гаджето![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Не мога да избирам между трите. Любовта и към трите е различна... Попринцип приятелите и семейството си ги обичам доста, а за гадже - в момента нямам, но към него любовта е много много по-различна... Просто не са ми еднакви тези трите да ги сравнявам![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Сестра ми!Тя ми е сестра,тя ми е майка,тя ми е и приятелка....това е едно от най-хуабвите неща,които са ми се случвали в живота!
Леко безмислен въпрос... Гаджето отпада. Не искам да избирам между родителите и приятелите си,обичам ги по различен начин и ми е трудно да ги съпоставя. Но най-много обичам баща ми-тва приема ли се![]()
при мен първото място делят гаджето,приятелите ми... гаджето си е гадже...а приятелите... също мнооого държа на тях ... те си знаят кои са...
![]()
и все пак и родителите си обичам... абе с една дума всеки по различен начин...
не може се делят...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Обичам родителите си,приятелите и гаджето еднакво силно,но по различен начин...но сестричката ми ми е слабост