Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
Не знам това лято какво ми има.Мрънках на дядо,че искам на балкан и той едвам-едвам уреди нещата,но аз в последния момент се отказах.Майка ми искаше да излезем по женски-отказах й някоко пъти.Историята с баща ми е същата-човека искаше да ме води в друг град,при негов приятел,да го види,после сме щели да пием кафе и да поговорим-да,не отидох.Просто по цял ден си стоя в нас и не излизам.И интересното е,че винаги имам какво да правя.Помагам на мама с домакинската работа,гледам сериали и филми,слушам музика,мисля си за разни неща,драскам си в една тетрадка.АБСОЛЮТНО винаги си намирам занимание.Нашите ужасно се тревожат за мен.Преди по цял ден ме нямаше-бях с приятелки,по кафета,на разходки,сега-у нас.Почнаха и да ми угаждат..МНОГО.Дотам се стигна,че баща ми ходи да ми купува сладолед в 2ч. вечерта. То си е забавно,но те наистина са много разтревожени,а на мен ми няма нищо.Исках просто да споделя,понеже повечето ми връстници ме смятат за откачена....ако някой е като мен да казва.Може да основем клуб
Как ще се казва клуба?