.
Отговор в тема
Страница 11 от 22 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 533
    Град
    isperih
    Не че ме възбуждат с метълски дрехи, понеже на жените им е отредено да се обличат с дрехи, с които да бъдат харесвани от мъжете, но пък бих ходил с нея защото и аз съм металист! Една романтична вечер с баладите на WHitesnake би била блестяща например.

Град
    София
    Всяка крайност е УЖАСНА. И металистки, и чалгарки, които не поглеждат в друга посока освен техния си стил. Кофти. Но...каквото и да си говорим - момиче облечено като.. да не казвам какво..с ония ми ти кубинки,черни размъкнати дрехи /това дрехи или парцали са?/ и иозбщо цялата визия...еми това не е момиче,някакъв хибрид май ще е
    Smile!?

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Момичета не ме възбуждат... все още =д

Иначе не бях тръгнала с някой поп-фолкаджия, примерно... Просто някак ще е НЕкомфортно... няма да имаме толкова общи неща.
    Иначе, за тези " дрехи " които говорим... е, кой е казал, че една метълкистка не може да ходи с кецове, черна блуза и панталони?
    Пък и ако се поддържа... ако е чаровно, красиво... и тн?
    Нима това момиче ще е грозно, щом не носи тънки токчета и Версаче и.. бла?

Абе то си е ясно - някои хора им харесват такива момичета, някои не.
    Ай' пийс пипъл =]

зависи..аа и момичета не ме възбуждат
    ама наистина зависи..
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Второто девойче е мн сладко. Момиче съм, но пак ме кефи Стига с тия глупости за облекло, сатанисти и цици. Черното си е класически цвят независимо дали слушаш или не метъл. И придава повече изтънченост от разните пайети, с които момичетата изглеждат като коледна украса( безвкусна при това). И да си метъл не значи да носиш конкретни дрехи!!!!!! Това си е начин на мислене!Не на всеки понася. Бтв според едно изследване повечето гении слушат тежка музика, защото с нея се разтоварват и отделят цялото си напрежение

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Правим веднага сравнение:

Едно нормално (секси момиче) Мирела от моя град:

http://pipilqshkbbb.aha.bg/

Едно не(нормално) момиче (емо-метълка)

http://emostyle4ever.aha.bg/

Ха сложете ръка на сърцето си и кажете коя повече ви харесва!
    Никоя
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от ra4ence

Никоя
    +1

По основния въпрос... метълките поне имат Стил, който липсва на чалга-фешъна. Нещо повече - широките дрехи, кубинките и прочее атрибути са Удобни - нещо, което не може да се каже за плитките дънки, впити докрай дрехи и прозиращите парцалки на някои поклоннички на ДесиСлава. Не искам да категоризирам всички - има и чалгаджийки, които се обличат адски добре, но са единици на общия фон.

Има и нещо друго в България (и особено София), следната ситуация: стандартна чалга-фенка, с явни тлъстинки, но невероятното внушение, че трябва да е облечена като любимките си - и съответно познатата гледка на виснала паласка или коремче над лачените плитки дънки D&G... в такъв случай предпочитам някоя "черна" "сатанистка", на която всичко това просто не се вижда... и с която мога да говоря като с човек за хубава музика (май някой горе спомена Кис?), а не да я гледам като някакво същество, дето много се опитва да е секси, но не е, и май самата не знае какво иска да е...

Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence

Никоя
    +1

По основния въпрос... метълките поне имат Стил, който липсва на чалга-фешъна. Нещо повече - широките дрехи, кубинките и прочее атрибути са Удобни - нещо, което не може да се каже за плитките дънки, впити докрай дрехи и прозиращите парцалки на някои поклоннички на ДесиСлава. Не искам да категоризирам всички - има и чалгаджийки, които се обличат адски добре, но са единици на общия фон.

Има и нещо друго в България (и особено София), следната ситуация: стандартна чалга-фенка, с явни тлъстинки, но невероятното внушение, че трябва да е облечена като любимките си - и съответно познатата гледка на виснала паласка или коремче над лачените плитки дънки D&G... в такъв случай предпочитам някоя "черна" "сатанистка", на която всичко това просто не се вижда... и с която мога да говоря като с човек за хубава музика (май някой горе спомена Кис?), а не да я гледам като някакво същество, дето много се опитва да е секси, но не е, и май самата не знае какво иска да е...
    евала за това мнение!
    btw емо-тата откога се броят за метълки?!?
    ... so much to live for, so much to die for ...

Град
    София....
    Добре разбрах ви.За вас е женствено и много секси момиче да носи черни чували и кубинки гарнирани с тежък черен (погребален) грим.Всеки има право да няма вкус са казали хората
    Znae6 li na nqkoi kolko im otiva

Цитирай Първоначално написано от LAKRIMaaa
    Да, кефя се! И знаеш ли защо? Защото виждам как тези момиченца са толкова отчаяни и неуверени в себе си, че са се превърнали в евтини курви, за да се харесат на някой загорял малоумен фешън. А най-тъжното е, че подсвиркванията на селяните и циганите по улицата ги правят щастливи...Няма нищо лошо в това да си женствена и секси, но да си показваш п*** и циците завити в некви розови парцали е просто жалко. А когато ходя с тези "сатанински" дрехи се чувствам повече от добре, защото показват нещо, с което се гордея - че слушам метъл. и знаеш ли? точно когато бях облечена с кубинки, маскировъчен панталон и тениска на KISS се запознах с момчето, с което се обичаме повече от година.И ще продължавам да ходя с гордо вдигната глава, защото знам, че под дрехите ми има много тръпка и че всяко следващо запознанство и одобрителен поглед е заради мен самата, а не заради циците или задника ми...

BRAVO BRAAAVO =D> te tva e bravo osobeno purvite redove bravo !!!
    METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!

Цитирай Първоначално написано от BloodyNight
    Цитирай Първоначално написано от LAKRIMaaa
    Да, кефя се! И знаеш ли защо? Защото виждам как тези момиченца са толкова отчаяни и неуверени в себе си, че са се превърнали в евтини курви, за да се харесат на някой загорял малоумен фешън. А най-тъжното е, че подсвиркванията на селяните и циганите по улицата ги правят щастливи...Няма нищо лошо в това да си женствена и секси, но да си показваш п*** и циците завити в некви розови парцали е просто жалко. А когато ходя с тези "сатанински" дрехи се чувствам повече от добре, защото показват нещо, с което се гордея - че слушам метъл. и знаеш ли? точно когато бях облечена с кубинки, маскировъчен панталон и тениска на KISS се запознах с момчето, с което се обичаме повече от година.И ще продължавам да ходя с гордо вдигната глава, защото знам, че под дрехите ми има много тръпка и че всяко следващо запознанство и одобрителен поглед е заради мен самата, а не заради циците или задника ми...

BRAVO BRAAAVO =D> te tva e bravo osobeno purvite redove bravo
    !!!
    + 10 Най-красивите хора са тези, които слушат метъл.

Град
    Shove IT
    Откога си търся някоя арна кораджийка Ако има някоя из форума да пише

В грешния форум си попаднал, пич.

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    Поздрав за всички метълки с: Тони Стораро - Не заслужавам
    Мерси

Поздрав за всички чалгари с Металика-Nothing Else Matters
    Благодаря! В момента нея слушам

По темата: момичетата, слушащи метъл не винаги се обличат в черно. А и носенето на фен-тениска не прави едно човече метъл

drehata za vas e MODA za men prosto plat

vie ste vmania4eni v modata,za vas tq e na4in na ocenqvane.jenite bez pritesnenie izlizat s pola tip kolan gordeiki se sus gnusnite pogledi na izvratenite starci.za vas momi4e koeto ne se obli4a po va6ata modata i ne haresva tova nqkoi da q ocenqva po modela na bluzata,e po malko jen!XAXA EMI pokazvaite si cicite i se gordeite az neka sum kakto kazvate ''metalka'' za6toto po dobre oble4ena v 4erno za o4ite na horata
    i suble4ena pred o4ite na muja s koito sum

AZ SUM spored modata dnes ''bi'' i bih kazala po tazi tema slednoto:

1-mili U4ENI pikliovci na po 18 gd kakvo razbirate pod ''vazbuda'' drehite?belioto? xaxa za6toto az li4no haresvam jenata GOLA 6te se izrazq brutalno HARESVAM GOLI PI4KI az se vuzbujdam otkrasivoto jensko tqlo,a ne ot 4erniq moliv pod o4ite i,ili 6irokata teniska na metallica! I EDIN ISTINSKI CENITEL NA JENSKATA KRASOTA bez zna4enie muj ili jena znae 4e MODA v sexa nqma
    V SEXA ima edinstveno i samo plutsko udovolstvie.
    i da dopulnq..da i aaz se obli4am v stila ''black metal'' za6to? ami za6toto taka! 6toto ne mi haresva da izlqza s poli4ka tip''kolan4e'' i seki koito iska da mi to4i ligi pred krakata, za6toto nqmam nujda da izbivam du6evni kompleksi.

И аз да се изкажа по въпроса . Малко не съм металка, а рокерка. Никога не съм носила резни тениски на Korn, Nightwish, Disturbed не само защото не ги слушам, а са ми гадни. Не съм носила тенсики и на Deep Purple, Rainbow, Roxette, AC DC. Тях ги слушам, но тениските са ми същото толкова гадни. Обличам се предимно в черно, но предимно сравнително елегантно или спортно елегантно. Кубинки НЕ нося!!!! От време на време се отпускам по събори и обличам кожено яке с ресни и гамаши (кожени панталони, които нямат предница и задница, а са само крачоли, привързани горе в кръста с колан и се ностя с дънки отдолу), резбира се отново кожени. Когато съм с тея ми парцалки, отново НЕ нося кубинки!

Дразня се от това, че повечето хора мислят, че рокерите и метълите са нечистоплътно племе или нещо подобно... Тъпо! Не можеш да кажеш, че всички са такива...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

абе ненормалника - пич зле си, какви емо метъки те гонят.
    предното мнение казва поти сичко за темата.
    Ми да мен ме възбуддат метълки, ходя с метълки спя с метълки и тн, защотото съ се научил да цяна красотата (истинската), не повърхностните чалгарки, дето знаят само , пари коли и тн.
    В момента ходя с едно момиче (метълка), на което мн държа и тн и я ценя за това кеото е и ми дава, а не заради дрехите. И друго метъките са по сериозни момичета , нема лигавщи ни от рода на ми как да изляза днес има вятър, счупих си нокът и подобни.
    а и един въпрос какви са тея голи тенисти - тука за метъл или рап мода говорим.
    Войни на Тангра

не защото се обличат много старомодно

2.За каква красота ми говориш божееее защо според теб световноизвестните красавици - Дженифър Лопес,Ева Лонгория,Бионсе,Никол Шерцингер,Сиара и т.н и т.н се обличат нормално а не с чували,кубинки с тежък черен грим и разни сатанински аксесоари?!!?!?!?!?! Ми много просто - защото не е женствено! Модата не я налагат метълките (като изключим Amy Lee която и аз харесвам и като визия и като глас) а подобни световноизвсетни звезди.Момичетата трябва да се старят да приличат на тях а не на разни сатанински изчадия.И аз слушам метъл! Слушам и чалга и рап и квото си представиш друго абсолютно всичко.Нямам ограничения в музиката.Ако тръгна да се обличам във всички стилове музика които слушам какво ще си получи? Смешно е човек да робува на един музикален стил дотолкова че да се облича така спрямо хората които го изпълняват!
    И като за последно казвам - нямам нищо против метъла! Вероятно слушам (а и съм слушал) повече метъл от повечето метъли и метълки тука.Не съм против метъла нека човек да си слуша метъл но да се облича само с метълски дрехи и да носи само метълски аксесоари за мене не е нормално...

нищо лично, ама сега вече е момента да млъкнеш преди съвсем да си се изложил! нз какъв метъл си мислиш, че си слушал, но силно ме съмнява да си толкова навътре в нещата. най-малкото да споменаваш точно Amy Lee като метълка, при наличието на мнооого много други по-красиви, по-стилни и .. по-безизвестни ... това ли е метъла, който слушаш

що се отнася за другата най-голяма простотия в мнението ти - защо, по дяволите, момичетата трябва да се стараят да приличат на тези фалшиви кукли, които без грим и фотошоп изглеждат по-зле от много обикновени простосмъртни метълки (просто фенки)?!? за мен е много по-важно да имаш някакъв собствен стил и собствено мнение, а не да се мъчиш да преследваш мода наложена от някой си и стандарт за красота невъзможен за постигане, но изискван от кретени като теб!
    ... so much to live for, so much to die for ...

insanity точно му го каза.
    а ненормалника точно аз за това говорех, че точно пък твоя пример за момичета не ме кефи - почти сички са некакви лигли( примерно днеска нема да изляза щото има вятър ще мис е развали косата, гледат повърностната страна на живота, оф счупи мис е нокът кво да прая, по 2 часа се чудят над 4 парцала кое да облекат, нема почти за какво да си говориш с тях освен какви нови дрехи са излезли, кой пич карал по убава кола и имал повече кинти, ми в това заведение примерно не ми харесва щото колата примерно или бирата не е 5 лева и не е газарско)
    А тва животно емо метъл го чувам за пръв път - честно.
    И ти май си знае6 само 4увалите, кубинките - които са супер объвки и аз нося такива. и некви мешки на слипнот и корн (което толкова метъл, колкото и еми лий)
    и като толкоз разбираш от метъл я кажи нещо което слушаш.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    insanity точно му го каза.
    а ненормалника точно аз за това говорех, че точно пък твоя пример за момичета не ме кефи - почти сички са некакви лигли( примерно днеска нема да изляза щото има вятър ще мис е развали косата, гледат повърностната страна на живота, оф счупи мис е нокът кво да прая, по 2 часа се чудят над 4 парцала кое да облекат, нема почти за какво да си говориш с тях освен какви нови дрехи са излезли, кой пич карал по убава кола и имал повече кинти, ми в това заведение примерно не ми харесва щото колата примерно или бирата не е 5 лева и не е газарско)
    А тва животно емо метъл го чувам за пръв път - честно.
    И ти май си знае6 само 4увалите, кубинките - които са супер объвки и аз нося такива. и некви мешки на слипнот и корн (което толкова метъл, колкото и еми лий)
    и като толкоз разбираш от метъл я кажи нещо което слушаш.

sujelqvam 4e malko krivq ot temata no SlipKnoT sa si metul i to dosta dobur ti qvno si cenitel nai ve4e na starite metul grupi (v koeto nqma lo6o de) ama taka si mislite 4e si4ki po mladi grupi ne stavat za ni6to moje v nqkoi slu4ai da e taka no sus SlipKnoT ne e !!!
    METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!

окс сори малко оф.
    не съм изкал да те засегна , просот тея стилове не ги слушам , повече съм по блек, дет, вайкинг, паган , фолк метъл и подобни.
    Войни на Тангра

ми пич ок как преценяваш кой тие на нивото - по дрехите ли.
    зле си честно.
    и половинбата оттова дето го акза не е метъл.
    само металика, но това е едно от най комерс групите. (вече де)
    а случайно да си чувал Amon amarth, Iron maiden, manowar, anorexia nervosa, ensiferum, marduk, behemoth, bathory, immortal, burzum, arkona, korpiklaani, deat, arch enemy и още други, земи понаучи ис е поинтересувай от дадена материя преди да тръгваш да спориш.
    айде със здраве.
    Войни на Тангра

Ima li nqkoj navit za qka metaliska (ako moje po munichuk da e) ako ima naviti da pratqt ls

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си