- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
В началото друга песен пееше... Върти ми се нещо в главата за "аз повече метъл от половината метъли съм слушал, че и разбирам"...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Не усещате ли как се въртите в един порочен кръг и в един момент вече просто нямате с какво да се нападате ....
Повторението е майка на знанието (и баща на затъпяването, но точно това не е на дневен редПървоначално написано от anichkaaaa
)
Greets
deathrock е жанр много близък и често бъркан с gothic rock/metal. признавам, че не съм много наясно с него и от скоро се интересувам точно от това, но, ако има някой по-компетентен да ме поправя, нп (теб не те броя,така че трай)Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
искаш групи - започни с Bloody Dead & Sexy и, понеже 1000000000000000% не си ги слушал, ето ти линк http://uk.youtube.com/watch?v=b88_A3...eature=related
някой беше казал, че deathrock e и Christian Death, Chants Of Maldoror също са някакъв gothic-wave/deathrock ...
а ето ти за сравнение дет метъл - Cannibal Corpse , Hypocrisy, Morbid Angel, Benediction ...
и понеже от тук тръгна всичко - Cradle of Filth - http://uk.youtube.com/watch?v=gCSqHx...eature=related
... so much to live for, so much to die for ...
ЕВАЛА !!! И нали знаеш, че по-умния отстъпваПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Иначе щеше да стане като оная приказка за двете козленца на моста
![]()
Това мнооого ме съмняваПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Като гледам където и да се изкажеш "компетентно (особено пък за жените) и всички почват да те нареждат. Не знам, може пък да си почнал да дълбаеш дъното на поносимостта
![]()
![]()
![]()
Greets
A taka ne mi povtarqi gre6kataПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Ако пожелаеш, ще се видим. Но ти обещавам, че на Мен, нищо няма да ми стане. А за тебе... е, ако не се държиш както в последния си пост, предполагам, че ще си изкараме добре.
Greets
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Забавно жалък си, пикльо![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Що бе, дрогата ли ти свърши...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
пък и нали за тебе живота беше купони, мацки, туй-онуй, кво си губиш времето в тоя форум не мога да те разбера
Въпреки интересната тема, явно трябва да бъде затворена - моля модераторите да тряснат катанецО![]()
Хахаабе хора .. я погледнете профила на NeNoRMaLNiKa в аха
на какво ви мяза. Лично на мен - Ямболски бек (ако тук в Несебър се появи някой като него, честно, не знам каква ще бъде реакцията ... но определено биха го изкарали "сиганче")
мега чалгар.
А относно другите - е *деа* какво значение има как се облича, какво слуша, какво яде, как го яде, защо го яде, дали има косми на гърба и тн.
Обичаш ли го? - обичаш го ... тогава приемаш недостатъците и не ти пука другите какво говорят. Ставате смешни. Мое лично мнение - харесвам метълки, харесвам и чалгарки, а също така и наркоманки. Е и? Ако някой тръгне да ме пита защо съм спал с наркоманка - защото искам БЕ. Това си е моя работа. Както някои от съфорумците твърдят, че слушат "див" хаус и не взимат наркотици - е айде моля ви ... едното не върви без другото. Както на рок концерт не върви да не си пийнал поне 2 бири, така и на хаус парти не върви да не си взел една амфетка или изпушил един "пушилист"
Извинявам се на момченцето с късите крака за нападката (NeNoRMaLNiKa), но такива като теб, които си мислят, че светът е техен ....![]()
Все пак сме тук да споделим, а това дали другия го възбуждат чалгарки или металки или пък дори и коне си е негова работа.
Пийс брадър!![]()
Нафинг спейшъл...
Оф, ама ти сериозно ли си вярваш какви ги ръсиш?![]()
Страх, хора, страх!![]()
Е, какво да се прави, и такива като теб ги има, даже не малко. Но има и хора, които да ви поставят на мястото ви. Ако не го намериш, другото лято, ако дойдеш до Варна, ела, да ти го покажа. Ще си поговорим. Па може и да се посбием малко![]()
Greets
Ямбол кво искашПървоначално написано от blood_dodo
като чуеш това име какво ти идва първо на акъл - циганчета и чалга
и мазни - премазни гюбеци
![]()
А и едва ли са били несебърлийчета както каза ти, защото престоят ти в Несебър или Сл.Бряг щеше да се съкрати драстично![]()
Явно си бил с добро поведение, че такива в дискотеките много много ...
никой не ти е казал нещо, защото си си седял на столчето, гледал си отдалече мацките и си си мислел, че си ВИП
![]()
Надявам се да не ме забравиш като дойдеш пак в Сл.Бряг да работиш нали си чувал за чувството ни за хумор т.е да не те намерят някоя сутрин върза гол за някои стълб в центъра на Сл.Бряг, защото и това е ставало с някои индивиди от НЕбългарски произход![]()
Нафинг спейшъл...
Добре господарю....
Аз като рапър бих казал, че рапърките ме възбуждат най-много така че хайде енд оф топик![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нафинг спейшъл...
Селяк,на Атака не и трябват селски педали като тебе.Само заради това не си ми симпатичен.През кура ми е кво мислиш за метъла,и че курвичките като разбрали,че се интересуваш от метъл са ти се разсърдили.Аре на кафево,и не се занимаваи с неща които не са ти работа.Симпатизант на политическа партия АТАКА.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
Представям си какъв е областният координатор.Да не е някое зоофилче,и такъв имаше.Затова се махнаха БНС.След като одобряват сладури като тебе не отиват на добре нещата.А да,Ямбол е цигански град и при последното ми ходене по работа тва не се беше променило.
Пп:интересно ще е ако ми кажеш на живо хомосексуален плъх.
браво бе, с тва ли намери да се хвалиш?!? btw колко скъпи са "марковите" дрешки у ваше село, че ми стана интересно кой какво не може да си позволи? и всъщност на кой тук му пука за това колко пари имаш?Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
голямото самочувствие изкара, браво! типичния селски комплексар, чиито родители изкарват рекордни за селото (ааа, извинявай, градчето!) заплати от порядъка на колко - 300-400лв? и вече си си повярвал, че светът е твой! що не се разходиш до София да те видим тука кой ще те остави да си правиш каквото искаш, а?!? или може би на теб не ти стиска да си излезеш от своята дупка![]()
но иначе няма проблем, ти продължавай да се имаш за големия мъж - аз отдавна не се бях смяла така, благодаря ти!
ей заради такива като тебе предпочитам гнусните, бедни, издухани метъли - те поне имат някаква сравнително зряла, адекватна ценностна система, а не се опитват да избиват комплекси хвалейки се ланци и парцалки.
... so much to live for, so much to die for ...
абе вие още ли се каратеи кво лошо има да харесваш "яки металистки" нали са "яки" що да не ги харесваме
![]()
П.П онова изказване от софиянката мн ме издразни..това че сме(или поне аз)от по -малко градче не значи че с нещо ни превъзхождате.Нищо лично просто такива изказвания мн не ми се нравят
![]()
Cruel Intentions
Скии са. Начи нещо не ми се връзва, щото аз съм металяга, ама не считам хората, които не са черни/с кубинки/сатанисти за НЕхора. Всеки човек си е за себе си и облеклото му има много малко отношение. За сметка на това, ти ЯВНО считаш, че всички метъли ходят с въпросните атрибути. Да видим ся... аз ходя с дънки, бяла фланелка/ризка, маратонки, къса коса. В колата ми често дрънчи джаз.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Та сега, можеш ли ми обясниш кой от двама ни е в грешка, че аз нещо се чудя![]()
до колкото разбрах не е баннал всички металяги във форума в който е модератор а само тези които си мислят че всички други са комплексирани и тъпи..няма лошо да слушаш даден стил ,но не е нужно да обиждаш другите(а има металисти които правят така..особено кат се разпалят на тема метълПървоначално написано от random_guy1
)
Cruel Intentions
Обещавам ти че няма. Ще бъде... забавно. Поне за мен де. Ти ако се държиш прилично няма да се налага да те връщаме в колетче до Ямбол.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Greets
а я ми акжи само какво разбираш под сатаниски атрибути.
Войни на Тангра
Сладур,само не ме плаши,знам много добре как стоят нещата и не мисля че има нужда от заплахи.Не съм конкретизирал,Зафиров го знам и както ти каза преди е стабилен човек.Тва за следенето,младежките организации и филми даже не мисля да го коментирам.Я обясни разбирачо(на лично съобщение),как стоят работите с БНС само тва не ми стана ясно.Расате ви храни където ви хване.Аре да не тормозим хората с тоя спор,ако имаш да ми кажеш нещо на лично пиши.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa