.
Отговор в тема
Страница 14 от 22 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 533
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Казах че не претендирам да разбирам много от метъл но във всеки случай доказвам че и вие металяги такива си имате много малко хабер от подобна музика...
    В началото друга песен пееше... Върти ми се нещо в главата за "аз повече метъл от половината метъли съм слушал, че и разбирам"...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Не усещате ли как се въртите в един порочен кръг и в един момент вече просто нямате с какво да се нападате ....

Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Не усещате ли как се въртите в един порочен кръг и в един момент вече просто нямате с какво да се нападате ....
    Повторението е майка на знанието (и баща на затъпяването, но точно това не е на дневен ред )
    Greets

Цитирай Първоначално написано от insanity_666

Май ти ще го налапаш целия не аз (ебати ника ). От моя източник на информация CОF съчетават няколко стила метъл единия от които е дет метъл (deathrock то се тая!) Цитирам:
    "Стилът на грубата е обект на дебати още от създаването им. Някои го определят като мелодичен черен метъл, други като extreme gothic metal, защото съчетава елементи от готически метъл, готически рок и deathrock"
    Пък и нали ти казах че слушам Металика (вероятно повече от тебе) кво ги слагаш
    Казах че не претендирам да разбирам много от метъл но във всеки случай доказвам че и вие металяги такива си имате много малко хабер от подобна музика...
    айде старата песен отначало - разликата между deathrock и дет метъл е огромна и не е се тая! че не разбираш от метъл вече стана ясно на всички и не, определено нищо не доказваш. всичко написано от металяги поне в последните 5-6 страници доказва, че разбираме достатъчно от това, което коментираме, за разлика от теб с твойте напъни да се правиш на умен.
    я върви да се излагаш в някоя друга тема, че тук стана скучно.
    Така лиии я ми кажи тогава една група която изпълнява "deathrock"
    Гоже Босподи колко мъка има по тоя свят дет рок ?!
    Единственото което доказахте е колко малоумни и комплексирани сте
    И като съм ти скучен защо се занимаваш с мене а не ходиш да си пишеш глупостите в някой метълски форум?
    deathrock е жанр много близък и често бъркан с gothic rock/metal. признавам, че не съм много наясно с него и от скоро се интересувам точно от това, но, ако има някой по-компетентен да ме поправя, нп (теб не те броя,така че трай)
    искаш групи - започни с Bloody Dead & Sexy и, понеже 1000000000000000% не си ги слушал, ето ти линк http://uk.youtube.com/watch?v=b88_A3...eature=related
    някой беше казал, че deathrock e и Christian Death, Chants Of Maldoror също са някакъв gothic-wave/deathrock ...

а ето ти за сравнение дет метъл - Cannibal Corpse , Hypocrisy, Morbid Angel, Benediction ...

и понеже от тук тръгна всичко - Cradle of Filth - http://uk.youtube.com/watch?v=gCSqHx...eature=related
    ... so much to live for, so much to die for ...

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Добре щом казвате не разбирам от метъл.Хора от форума започнаха да ми пишат ЛС да не се занимавам с вас защото много съм им паднал в очите след като рaзбрали че се занимавам с метъл и подобни хора като вас.Затова спирам до тука, не заради друго.Точка на спора от моя страна!
    ЕВАЛА !!! И нали знаеш, че по-умния отстъпва Иначе щеше да стане като оная приказка за двете козленца на моста

Добре щом казвате не разбирам от метъл.Хора от форума започнаха да ми пишат ЛС да не се занимавам с вас защото много съм им паднал в очите след като рaзбрали че се занимавам с метъл и подобни хора като вас.Затова спирам до тука, не заради друго.Точка на спора от моя страна!
    Това мнооого ме съмнява Като гледам където и да се изкажеш "компетентно (особено пък за жените) и всички почват да те нареждат. Не знам, може пък да си почнал да дълбаеш дъното на поносимостта
    Greets

Град
    София....
    A taka ne mi povtarqi gre6kata

Ако пожелаеш, ще се видим. Но ти обещавам, че на Мен, нищо няма да ми стане. А за тебе... е, ако не се държиш както в последния си пост, предполагам, че ще си изкараме добре.
    Greets

Чак другото лято?

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Ако пожелаеш, ще се видим. Но ти обещавам, че на Мен, нищо няма да ми стане. А за тебе... е, ако не се държиш както в последния си пост, предполагам, че ще си изкараме добре.
    Буууу уплаших се да не ме бие един метъл
    Дай боже да се видим другото лято във Варна...

Забавно жалък си, пикльо

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

... че таман съм в доста гадно настроение ?!
    Що бе, дрогата ли ти свърши...

пък и нали за тебе живота беше купони, мацки, туй-онуй, кво си губиш времето в тоя форум не мога да те разбера

Въпреки интересната тема, явно трябва да бъде затворена - моля модераторите да тряснат катанецО

Град
    Несебър, София, Велико Търново
    Хаха абе хора .. я погледнете профила на NeNoRMaLNiKa в аха на какво ви мяза. Лично на мен - Ямболски бек (ако тук в Несебър се появи някой като него, честно, не знам каква ще бъде реакцията ... но определено биха го изкарали "сиганче") мега чалгар.
    А относно другите - е *деа* какво значение има как се облича, какво слуша, какво яде, как го яде, защо го яде, дали има косми на гърба и тн.
    Обичаш ли го? - обичаш го ... тогава приемаш недостатъците и не ти пука другите какво говорят. Ставате смешни. Мое лично мнение - харесвам метълки, харесвам и чалгарки, а също така и наркоманки. Е и? Ако някой тръгне да ме пита защо съм спал с наркоманка - защото искам БЕ. Това си е моя работа. Както някои от съфорумците твърдят, че слушат "див" хаус и не взимат наркотици - е айде моля ви ... едното не върви без другото. Както на рок концерт не върви да не си пийнал поне 2 бири, така и на хаус парти не върви да не си взел една амфетка или изпушил един "пушилист"
    Извинявам се на момченцето с късите крака за нападката (NeNoRMaLNiKa), но такива като теб, които си мислят, че светът е техен ....
    Все пак сме тук да споделим, а това дали другия го възбуждат чалгарки или металки или пък дори и коне си е негова работа.
    Пийс брадър!
    Нафинг спейшъл...

Оф, ама ти сериозно ли си вярваш какви ги ръсиш?
    Страх, хора, страх!

Е, какво да се прави, и такива като теб ги има, даже не малко. Но има и хора, които да ви поставят на мястото ви. Ако не го намериш, другото лято, ако дойдеш до Варна, ела, да ти го покажа. Ще си поговорим. Па може и да се посбием малко
    Greets

Град
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Оф, ама ти сериозно ли си вярваш какви ги ръсиш?
    Страх, хора, страх!

Е, какво да се прави, и такива като теб ги има, даже не малко. Но има и хора, които да ви поставят на мястото ви. Ако не го намериш, другото лято, ако дойдеш до Варна, ела, да ти го покажа. Ще си поговорим. Па може и да се посбием малко
    Ямбол кво искаш като чуеш това име какво ти идва първо на акъл - циганчета и чалга и мазни - премазни гюбеци
    А и едва ли са били несебърлийчета както каза ти, защото престоят ти в Несебър или Сл.Бряг щеше да се съкрати драстично Явно си бил с добро поведение, че такива в дискотеките много много ... никой не ти е казал нещо, защото си си седял на столчето, гледал си отдалече мацките и си си мислел, че си ВИП
    Надявам се да не ме забравиш като дойдеш пак в Сл.Бряг да работиш нали си чувал за чувството ни за хумор т.е да не те намерят някоя сутрин върза гол за някои стълб в центъра на Сл.Бряг, защото и това е ставало с някои индивиди от НЕбългарски произход
    Нафинг спейшъл...

Град
    Добре господарю....
    Аз като рапър бих казал, че рапърките ме възбуждат най-много така че хайде енд оф топик
    Нафинг спейшъл...

Симпатизант на политическа партия АТАКА.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
    Селяк,на Атака не и трябват селски педали като тебе.Само заради това не си ми симпатичен.През кура ми е кво мислиш за метъла,и че курвичките като разбрали,че се интересуваш от метъл са ти се разсърдили.Аре на кафево,и не се занимаваи с неща които не са ти работа.

Представям си какъв е областният координатор.Да не е някое зоофилче,и такъв имаше.Затова се махнаха БНС.След като одобряват сладури като тебе не отиват на добре нещата.А да,Ямбол е цигански град и при последното ми ходене по работа тва не се беше променило.
    Пп:интересно ще е ако ми кажеш на живо хомосексуален плъх.

Това че нося само скъпи дрешки (който ти през целия си живот никога няма да можеш да си позволиш) не ме прави чалгар.Само пръстена и ланеца ми струва колкото цялата мизерна дупка в която живееш.И еи нищожество - почти цяло лято бачках в Слънчев Бряг и редовно отскачах на дискотеки и във Влас и в Несебър.Бъди сигурен че нямаше човек който да ми каже нещо и си правех каквото си искам.В Несебър по-изтръпнали типове няма.Я поразпитай как едни момчета от Ямбол счупиха главата на няколко несебърлии в тяхна дискотека и никои не им каза нещо.Просто сте такива убитаци там че ме напушва смях
    браво бе, с тва ли намери да се хвалиш?!? btw колко скъпи са "марковите" дрешки у ваше село, че ми стана интересно кой какво не може да си позволи? и всъщност на кой тук му пука за това колко пари имаш?
    голямото самочувствие изкара, браво! типичния селски комплексар, чиито родители изкарват рекордни за селото (ааа, извинявай, градчето!) заплати от порядъка на колко - 300-400лв? и вече си си повярвал, че светът е твой! що не се разходиш до София да те видим тука кой ще те остави да си правиш каквото искаш, а?!? или може би на теб не ти стиска да си излезеш от своята дупка
    но иначе няма проблем, ти продължавай да се имаш за големия мъж - аз отдавна не се бях смяла така, благодаря ти!
    ей заради такива като тебе предпочитам гнусните, бедни, издухани метъли - те поне имат някаква сравнително зряла, адекватна ценностна система, а не се опитват да избиват комплекси хвалейки се ланци и парцалки.
    ... so much to live for, so much to die for ...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    абе вие още ли се карате и кво лошо има да харесваш "яки металистки" нали са "яки" що да не ги харесваме

П.П онова изказване от софиянката мн ме издразни..това че сме(или поне аз )от по -малко градче не значи че с нещо ни превъзхождате.Нищо лично просто такива изказвания мн не ми се нравят

Cruel Intentions

П.П: В един друг форум на който съм модератор имаше подобни типове - металяги които възхваляваха метъла и считаха че всички хора които не носят черни дрехи,кубинки и сатанински аксесоари са комплексирани и тъпи.Е накрая след като ги наредих хубавичко им ударих по един ритник и ги пратих за БАНани с предупреждение че другия път ако се върнат ще бъдат баннати отново (този път по IP)
    Скии са. Начи нещо не ми се връзва, щото аз съм металяга, ама не считам хората, които не са черни/с кубинки/сатанисти за НЕхора. Всеки човек си е за себе си и облеклото му има много малко отношение. За сметка на това, ти ЯВНО считаш, че всички метъли ходят с въпросните атрибути. Да видим ся... аз ходя с дънки, бяла фланелка/ризка, маратонки, къса коса. В колата ми често дрънчи джаз.

Та сега, можеш ли ми обясниш кой от двама ни е в грешка, че аз нещо се чудя

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    П.П: В един друг форум на който съм модератор имаше подобни типове - металяги които възхваляваха метъла и СЧИТАХА ЧЕ ВСИЧКИ хора които НЕ носят черни дрехи,кубинки и сатанински аксесоари СА КОМПЛЕКСИРАНИ И ТЪПИ.
    Скии са. Начи нещо не ми се връзва, щото аз съм металяга, ама не считам хората, които не са черни/с кубинки/сатанисти за НЕхора. Всеки човек си е за себе си и облеклото му има много малко отношение. За сметка на това, ти ЯВНО считаш, че всички метъли ходят с въпросните атрибути. Да видим ся... аз ходя с дънки, бяла фланелка/ризка, маратонки, къса коса. В колата ми често дрънчи джаз.

Та сега, можеш ли ми обясниш кой от двама ни е в грешка, че аз нещо се чудя
    до колкото разбрах не е баннал всички металяги във форума в който е модератор а само тези които си мислят че всички други са комплексирани и тъпи..няма лошо да слушаш даден стил ,но не е нужно да обиждаш другите(а има металисти които правят така..особено кат се разпалят на тема метъл )

Cruel Intentions

Гледай да не омекнеш дотогава...
    Обещавам ти че няма. Ще бъде... забавно. Поне за мен де. Ти ако се държиш прилично няма да се налага да те връщаме в колетче до Ямбол.
    Greets

а я ми акжи само какво разбираш под сатаниски атрибути.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от Hansi
    Представям си какъв е областният координатор.Да не е някое зоофилче,и такъв имаше.Затова се махнаха БНС.След като одобряват сладури като тебе не отиват на добре нещата.А да,Ямбол е цигански град и при последното ми ходене по работа тва не се беше променило.
    Пп:интересно ще е ако ми кажеш на живо хомосексуален плъх.
    Областния кординатор на партия АТАКА в Ямбол е г-н Георги Зафиров.

http://yambolnews.net/archive/20070830/INTER.htm

И дупе да ти е яко ако си позволиш още нещо да кажеш по негов адрес.Просто имаме клонове във всички градове както и младежка организация затова си прави сметка.Всяко нещо което казваш от сега нататък се следи под око затова се въздържай от подобни изказвания.А за БНС там работите са други, там също ще ядеш голям хуй ако си позволяваш да говориш глупости.Подобни жалки типове като тебе на който им знае устата само зад клавиатурата а в живота са пълни нули ги презирам.И на мене ще ми е интересно да ти кажа хомосексуален плъх на живо! Би ли ми казъл от кой град си - адрес нещо такова?

П.П: Не забравяи че ако ми скимне мога да попитам администратора на сайта и да ти разбера веднага IP-то!
    Сладур,само не ме плаши,знам много добре как стоят нещата и не мисля че има нужда от заплахи.Не съм конкретизирал,Зафиров го знам и както ти каза преди е стабилен човек.Тва за следенето,младежките организации и филми даже не мисля да го коментирам.Я обясни разбирачо(на лично съобщение),как стоят работите с БНС само тва не ми стана ясно.Расате ви храни където ви хване.Аре да не тормозим хората с тоя спор,ако имаш да ми кажеш нещо на лично пиши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си