.
Отговор в тема
Страница 15 от 22 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 533
    Град
    Велико Търново
    По темата:

ДА, защото и аз слушам такава музика

Цитирай Първоначално написано от justme__

kajete mi 4e e grozna
    Simone e mn krasiva NeNoRMaLNiKa ne si nared s onova sivoto ve6testvo !
    Bring me to life...

Предлагам да спрем вече.
    Аз лично съм доволен от спора, който се оформи. Но, виж, никой с нищо не те е заплашвал, м? Само дето... Наистина давай я по-скромно, защото винаги ще се намери някой, който да покаже на другите къде им е мястото и кога са прекалили.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Къде да се скИИя не мисля да се крия от никой най-малко от тебе.Ми значи не се вместваш в понятието метъл.Метъл означава човек който слуша само метъл и се облича така.И по кво се определяш че си металяга? То и аз забивам на метъл често ама не съм метълист
    Не съм казвал да се "скриеш", казах да "скиваш". Не съм имал желание да те заплашвам. Дефиницията ти за метъл е доста неточна. Според мен, правилната е, че метъл е човек, който слуша ПРЕДИМНО метъл и СЧИТА, че в този стил преобладава стойностна музика. За сравнение, можеш да си с черни дрехи, обувки и пиърсинги, без да си въобще метъл - може да си някакъв сектант или просто психопат - музиката няма отношение.

но явно той не го разбира.
    като гледам твмата направо ми дожелява.
    Войни на Тангра

Град
    Несебър, София, Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Hansi
    Представям си какъв е областният координатор.Да не е някое зоофилче,и такъв имаше.Затова се махнаха БНС.След като одобряват сладури като тебе не отиват на добре нещата.А да,Ямбол е цигански град и при последното ми ходене по работа тва не се беше променило.
    Пп:интересно ще е ако ми кажеш на живо хомосексуален плъх.
    Областния кординатор на партия АТАКА в Ямбол е г-н Георги Зафиров.

http://yambolnews.net/archive/20070830/INTER.htm

И дупе да ти е яко ако си позволиш още нещо да кажеш по негов адрес.Просто имаме клонове във всички градове както и младежка организация затова си прави сметка.Всяко нещо което казваш от сега нататък се следи под око затова се въздържай от подобни изказвания.А за БНС там работите са други, там също ще ядеш голям хуй ако си позволяваш да говориш глупости.Подобни жалки типове като тебе на който им знае устата само зад клавиатурата а в живота са пълни нули ги презирам.И на мене ще ми е интересно да ти кажа хомосексуален плъх на живо! Би ли ми казъл от кой град си - адрес нещо такова?

П.П: Не забравяи че ако ми скимне мога да попитам администратора на сайта и да ти разбера веднага IP-то!
    Виждам, че още продължавате по темата БРАВО! Пич много си зле ... та другото и кво като ти каже от кой град е? Какво ще стане? Такива заплахи само у ваше село, а другото откъде на къде администратор ще ти дава ip? Много си ми странен .... като ми се правиш на разбирач. Плаващо IP чувал ли си за такова животно. И ако му разбереш ip адреса какво оттам нататък. Нали следващия път като конектне ще е с друго то така се разбира истински адрес само по IP айде моля ти се тези неща само на децата, които може да ти се вържат ги приказвай.
    Нафинг спейшъл...

Виждам, че още продължавате по темата БРАВО! Пич много си зле ... та другото и кво като ти каже от кой град е? Какво ще стане? Такива заплахи само у ваше село, а другото откъде на къде администратор ще ти дава ip? Много си ми странен .... като ми се правиш на разбирач. Плаващо IP чувал ли си за такова животно. И ако му разбереш ip адреса какво оттам нататък. Нали следващия път като конектне ще е с друго то така се разбира истински адрес само по IP айде моля ти се тези неща само на децата, които може да ти се вържат ги приказвай.
    Споко аз му казах от къде съм,не ми е идея да се крия
    Пп: с реално IP съм,btw тва за плаващото е вярно,незнам как си ял банове като ти се сменя при всеки конект(към ненормалника)[/i]

първо ако админа ти даде ип , ще е нарушение на анонимноста, и закона за зашита на личните данни.
    Войни на Тангра

[не-ми-обръщайте-внимание] а аз мислех, че е невъзможно да се отдалечим още повече от темата [/не-ми-обръщайте-внимание]
    ... so much to live for, so much to die for ...

Правим веднага сравнение:

Едно нормално (секси момиче) Мирела от моя град:

http://pipilqshkbbb.aha.bg/

Едно не(нормално) момиче (емо-метълка)

http://emostyle4ever.aha.bg/

Ха сложете ръка на сърцето си и кажете коя повече ви харесва!
    Ми, май нищо не харесах.
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Град
    не е установено още :]]
    Цитирай Първоначално написано от DeepWithin

Ми, май нищо не харесах.
    абе,еи п**ка майна,нищо стойностно няма вече.Сори,че се изказвам така,но са малкото,които могат да преценят правилно. +1...
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

ХЕй

Здравейте Приятелки,
    Аз не обичам метълки... не ми допадат принципно, но има някои доста добри...

am az s1m met1lka kufeq v kavarna mn s1m luda i si4ki mom4eta s koito s1m hodila do sega sa nqmali ni6to protiv

e bih trugnal de ama samo da ne e 4algarka ....... a ina4e metulkite momi4eta sa malko sme6ni ina4e ako e gotina za6to ne ;]

Град
    spiderka - на мен ли викаш путка майна бе клошарке
    първо,не съм никаква,ако съдиш по аватара ми,второ отнася се като цяло..не ме нападай

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Еми да ти кажа, аз голяма разлика не видях, а и да наречеш това емо метълка си е чиста обида към метълската гилдия(мен лично ме обижда).
    А и не смятам, че първата приспада към типа за който я определяш
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от badboy94
    e bih trugnal de ama samo da ne e 4algarka .......
    що?да не сме заразни? вярно че има големи гивизета но... има и по нормално

Cruel Intentions

Град
    то,попринцип ако се заговорим...злоба,злоба..тц ама хората,които имат мозък в главите си,няма да си вадят изводи за това,дали тоя Емо,оная Метълка или па оная Чалгарка са свестни хора.За мен това за предрасъдъци. NeNoRMaLNiKa, кефиш ме

Град
    София
    NeNoRMaLNiKa, пич, ако тва емо го наричаш метълка много бъркаш. Най-малкото тва, което слуша, е само жалко подобие на метъл и рок.

По темата: зависи изцяло от момичето. Ако се трупа с грим и се глези, независимо от стила музика, който харесва, е, това не ми харесва.
    Ако е естествено красива и вътрешно и външно, няма да има значение какво носи, защото ще изглежда добре във ВСИЧКО.
    И, с риск да цитирам други потребители: Стереотипи яко SUCK

A, и относно тва:
    Метъл означава човек който слуша само метъл и се облича така.И по кво се определяш че си металяга? То и аз забивам на метъл често ама не съм метълист
    Всъщност метъл означава музиката метъл, а точно метъляга е човекът, който я слуша. Лично според мен (специално относно музиката) човек е такъв, какъвто сам се определя. Аз примерно като съм рокaджия, и като ми е студено, си обличам коженото яке и си пускам косата, за да ми топли ушите. Веднага некфи "яки" хора почват да ме сочат и да си шушукат "вижте го тоя гаден метъл". А пък аз кво - дреме ми на г*за. Ако трябваше да се водя по тяхното мнение, трябваше да съм облечен целия в розово и да нося сини лещи, да съм изрусен и да имам повече грим от момичешкия състав на "групичката" им. Ама не. Затва цветната(!) тениска и дънките.

Евалата на хората, които са такива, квито са, слушат квото им скимне и не се срамуват да си признаят. Чалгар ли, метъл ли, рапър ли - ако си себе си, сички ше те харесват.

До всички дето говорят преди да мислят: стереотипизирането не ви прави готини, а жалки.

Преди да тръгнеш да определяш някой, както се казва, изяж един чувал сол с него, пък тогава го съди. Капиш?
    Алкохол + храна + музика = вечен живот

Rainbow Forever!!! Hail Ritchie Blackmore!

Град
    Def Leppard City, Кръчмата
    Цитирай Първоначално написано от Св.Вмчк.Георги
    NeNoRMaLNiKa, пич, ако тва емо го наричаш метълка много бъркаш. Най-малкото тва, което слуша, е само жалко подобие на метъл и рок.

По темата: зависи изцяло от момичето. Ако се трупа с грим и се глези, независимо от стила музика, който харесва, е, това не ми харесва.
    Ако е естествено красива и вътрешно и външно, няма да има значение какво носи, защото ще изглежда добре във ВСИЧКО.
    И, с риск да цитирам други потребители: Стереотипи яко SUCK

A, и относно тва:
    Метъл означава човек който слуша само метъл и се облича така.И по кво се определяш че си металяга? То и аз забивам на метъл често ама не съм метълист
    Всъщност метъл означава музиката метъл, а точно метъляга е човекът, който я слуша. Лично според мен (специално относно музиката) човек е такъв, какъвто сам се определя. Аз примерно като съм рокaджия, и като ми е студено, си обличам коженото яке и си пускам косата, за да ми топли ушите. Веднага некфи "яки" хора почват да ме сочат и да си шушукат "вижте го тоя гаден метъл". А пък аз кво - дреме ми на г*за. Ако трябваше да се водя по тяхното мнение, трябваше да съм облечен целия в розово и да нося сини лещи, да съм изрусен и да имам повече грим от момичешкия състав на "групичката" им. Ама не. Затва цветната(!) тениска и дънките.

Евалата на хората, които са такива, квито са, слушат квото им скимне и не се срамуват да си признаят. Чалгар ли, метъл ли, рапър ли - ако си себе си, сички ше те харесват.

До всички дето говорят преди да мислят: стереотипизирането не ви прави готини, а жалки.

Преди да тръгнеш да определяш някой, както се казва, изяж един чувал сол с него, пък тогава го съди. Капиш?

+1, адашът е прав :P

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    За това сте прави, че ПОНЯКОГА (зависи как е сложен) ченият грим стои добре.
    Просто съм привърженичка на естественото и избягвам тъмния и неестествен грим.
    По - принцип си слагам само спирала и гланц, понякога дори лек руж и сенки, но това е рядкост.
    Все пак съм на 16 години, нема да тръгна като 30 годишна жена.
    А пък това, че слушам чалга нищо не значи.
    И по - комерсиалният хаус ми харесва, който е с вокал, това не ме прави наркоманка или друсалка някаква.
    Приятелят ми е луд на тема хаус, но не се друса.
    А сега кой кого слага под общ знаменател ....
    Не се сдържах да питам: Какво е "неестествен" грим? И ако има "естествен" грим, то спиралата, гланца, лекия руж и сенките, такъв ли са?
    А колкото до мита за метълките с черния грим, кубинките и т.н. има и такива, но повечето са си най-нормални момичета и доста от вас няма да повярват колко красиви има сред тях.....Мен лично не ми пука каква музика слуша момичето, ноооо понякога наистина предпочитам метълки....

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Боже.. стилни въпроси huh

NeNoRMaLNiKa написа:

Тая ако е метълка,аз съм картоф Горното е неква гнусна чалгарка,второто-псевдо емо.Мен пък си ме възбужда да си слушам метъл Marilyn Manson-Tainted love цепи просто. :P
    ПП:Не харесвам супер яко позьорско метълско.Аз си ходя като цивилна

И дори да е така какво лошо виждате в чалгарките? За разлика от вас те държат на външния си вид и се обличат стилно и в крак с модата.Ако това за вас е лошо значи не сте наред.
    Проблема е във въпросната "мода". Която според нас е меко казано идиотска.
    И стига си повтарял че не били държали на външния си вид. Вярно, има и такива, но повечето не са.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Тебе не може,някой друг може(мен примерно ).Всеки с вкуса си,в тоя спор нема грам смисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си