- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
По темата:
ДА, защото и аз слушам такава музика![]()
![]()
![]()
Simone e mn krasivaПървоначално написано от justme__
NeNoRMaLNiKa
ne si nared s onova sivoto ve6testvo !
Bring me to life...
Предлагам да спрем вече.
Аз лично съм доволен от спора, който се оформи. Но, виж, никой с нищо не те е заплашвал, м? Само дето... Наистина давай я по-скромно, защото винаги ще се намери някой, който да покаже на другите къде им е мястото и кога са прекалили.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Не съм казвал да се "скриеш", казах да "скиваш". Не съм имал желание да те заплашвам. Дефиницията ти за метъл е доста неточна. Според мен, правилната е, че метъл е човек, който слуша ПРЕДИМНО метъл и СЧИТА, че в този стил преобладава стойностна музика. За сравнение, можеш да си с черни дрехи, обувки и пиърсинги, без да си въобще метъл - може да си някакъв сектант или просто психопат - музиката няма отношение.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
но явно той не го разбира.
като гледам твмата направо ми дожелява.
Войни на Тангра
Виждам, че още продължавате по темата БРАВО! Пич много си зле ... та другото и кво като ти каже от кой град е? Какво ще стане? Такива заплахи само у ваше село, а другото откъде на къде администратор ще ти дава ip? Много си ми странен .... като ми се правиш на разбирач. Плаващо IP чувал ли си за такова животно. И ако му разбереш ip адреса какво оттам нататък. Нали следващия път като конектне ще е с другоПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
то така се разбира истински адрес само по IP айде моля ти се тези неща само на децата, които може да ти се вържат ги приказвай.
![]()
Нафинг спейшъл...
Споко аз му казах от къде съм,не ми е идея да се крияВиждам, че още продължавате по темата БРАВО! Пич много си зле ... та другото и кво като ти каже от кой град е? Какво ще стане? Такива заплахи само у ваше село, а другото откъде на къде администратор ще ти дава ip? Много си ми странен .... като ми се правиш на разбирач. Плаващо IP чувал ли си за такова животно. И ако му разбереш ip адреса какво оттам нататък. Нали следващия път като конектне ще е с другото така се разбира истински адрес само по IP айде моля ти се тези неща само на децата, които може да ти се вържат ги приказвай.
![]()
Пп: с реално IP съм,btw тва за плаващото е вярно,незнам как си ял банове като ти се сменя при всеки конект(към ненормалника)[/i]
първо ако админа ти даде ип , ще е нарушение на анонимноста, и закона за зашита на личните данни.
Войни на Тангра
[не-ми-обръщайте-внимание] а аз мислех, че е невъзможно да се отдалечим още повече от темата[/не-ми-обръщайте-внимание]
... so much to live for, so much to die for ...
Ми, май нищо не харесах.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
абе,еи п**ка майна,нищо стойностно няма вече.Сори,че се изказвам така,но са малкото,които могат да преценят правилно. +1...Първоначално написано от DeepWithin
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
am az s1m met1lka kufeq v kavarna mn s1m luda i si4ki mom4eta s koito s1m hodila do sega sa nqmali ni6to protiv
първо,не съм никаква,ако съдиш по аватара ми,второ отнася се като цяло..не ме нападайПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Еми да ти кажа, аз голяма разлика не видях, а и да наречеш това емо метълка си е чиста обида към метълската гилдия(мен лично ме обижда).
А и не смятам, че първата приспада към типа за който я определяш![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
що?да не сме заразни?Първоначално написано от badboy94
вярно че има големи гивизета но...
има и по нормално
![]()
Cruel Intentions
то,попринцип ако се заговорим...злоба,злоба..тц ама хората,които имат мозък в главите си,няма да си вадят изводи за това,дали тоя Емо,оная Метълка или па оная Чалгарка са свестни хора.За мен това за предрасъдъци. NeNoRMaLNiKa, кефиш ме![]()
![]()
NeNoRMaLNiKa, пич, ако тва емо го наричаш метълка много бъркаш. Най-малкото тва, което слуша, е само жалко подобие на метъл и рок.
По темата: зависи изцяло от момичето. Ако се трупа с грим и се глези, независимо от стила музика, който харесва, е, това не ми харесва.
Ако е естествено красива и вътрешно и външно, няма да има значение какво носи, защото ще изглежда добре във ВСИЧКО.
И, с риск да цитирам други потребители: Стереотипи яко SUCK
A, и относно тва:
Всъщност метъл означава музиката метъл, а точно метъляга е човекът, който я слуша. Лично според мен (специално относно музиката) човек е такъв, какъвто сам се определя. Аз примерно като съм рокaджия, и като ми е студено, си обличам коженото яке и си пускам косата, за да ми топли ушите. Веднага некфи "яки" хора почват да ме сочат и да си шушукат "вижте го тоя гаден метъл". А пък аз кво - дреме ми на г*за. Ако трябваше да се водя по тяхното мнение, трябваше да съм облечен целия в розово и да нося сини лещи, да съм изрусен и да имам повече грим от момичешкия състав на "групичката" им. Ама не. Затва цветната(!) тениска и дънките.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Евалата на хората, които са такива, квито са, слушат квото им скимне и не се срамуват да си признаят. Чалгар ли, метъл ли, рапър ли - ако си себе си, сички ше те харесват.
До всички дето говорят преди да мислят: стереотипизирането не ви прави готини, а жалки.
Преди да тръгнеш да определяш някой, както се казва, изяж един чувал сол с него, пък тогава го съди. Капиш?
Алкохол + храна + музика = вечен живот
Rainbow Forever!!! Hail Ritchie Blackmore!
Първоначално написано от Св.Вмчк.Георги
+1, адашът е прав :P
Не се сдържах да питам: Какво е "неестествен" грим? И ако има "естествен" грим, то спиралата, гланца, лекия руж и сенките, такъв ли са?Първоначално написано от mishaaaaa
А колкото до мита за метълките с черния грим, кубинките и т.н. има и такива, но повечето са си най-нормални момичета и доста от вас няма да повярват колко красиви има сред тях.....Мен лично не ми пука каква музика слуша момичето, ноооо понякога наистина предпочитам метълки....
Тая ако е метълка,аз съм картофNeNoRMaLNiKa написа:
Правим веднага сравнение:
Едно нормално (секси момиче) Мирела от моя град:
http://pipilqshkbbb.aha.bg/
Едно не(нормално) момиче (емо-метълка)
http://emostyle4ever.aha.bg/
Ха сложете ръка на сърцето си и кажете коя повече ви харесва!Горното е неква гнусна чалгарка,второто-псевдо емо.Мен пък си ме възбужда да си слушам метъл
Marilyn Manson-Tainted love цепи просто. :P
ПП:Не харесвам супер яко позьорско метълско.Аз си ходя като цивилна![]()
Проблема е във въпросната "мода". Която според нас е меко казано идиотска.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
И стига си повтарял че не били държали на външния си вид. Вярно, има и такива, но повечето не са.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Тебе не може,някой друг може(мен примерно).Всеки с вкуса си,в тоя спор нема грам смисъл.