- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
Първоначално написано от swift321
Е ако нямаше грозни метълки, грозни чалгарки и грозни фешънки, то нямаше да има и грозни жени, просто щом има грозни жени, от всички видове ще ги има и грозните, просто това си е закон.
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
!Първоначално написано от ra4ence
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Tва са така наречените "псевдометъли", които се правят на такива само за да изглеждат готини в очите на другите. Ненормалник, ти си прав в некфа степен, защото повечето "метъли" са си псевдосмрадливци. И си влизат абсолютно и съзнателно в стереотипа, защото "така е яко". Мръсни боядисани коси и лица като плашила - тва се харесва сигурно на най-извратените. Но лично аз не бих се харесвал, ако всеки ден приличам на опечален от погребение или гробар/поп => тоя стил да си е*е майката, както и всичката друга комерсия. И още нещо - наистина е дразнещ фактът, че ако решиш да изглеждаш малко по-сериозно с хубав костюм и т.н. веднага някой ще реши да те оплюе. Но пък на кой му дреме?Първоначално написано от london
Не многото жица е това което размътва мозъка, а недоизяснен манталитет и ценностна система. Тва е. Музиката в случая е само второстепенен фактор.
Ограниченията са там, където сам си ги поставиш.
Истинската сила идва от духа, а не от тялото. С вяра всичко се постига. :P:P:P
Мен всеки вид парадиране ме дразни... ако парадираш с тва, че си метал съкваш, ако парадираш с тва че си емо,чалгар или каквото и да е друго пак съкс. Be normal.
The Spark
men me vuzbujdat qki metuli![]()
![]()
![]()
She closed her eyes..and she gently bit her bottom lip..
Стига да нямат дълги или мазни коси и бради, всичко останало е добре(говоря за металисти)
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
тъй като мене лиПървоначално написано от L0LiPoP
![]()
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
ае аз кат слушам моцарт да не ходя с перука и фрак примерно хахаха нямам против металягите стига да не смардят на пор и да не се напъват с хлебарчестите си одежди хахах или както казват - металско яке става след 5 напикавания ахахаха
www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.
Аз съм си написал мнението втори път няма смисъл да пиша по темата защото поста или т . нар. ми отговор по темата на стр. 32 се забелязва който/която иска да го прочете целия и да разбере шибания смисъл на всичко .![]()
i otnosno psevdometalite imah predvid 4alga kradliva pevica se mu4i da izpukne s ne6to novo vzima 3-4 sduhani pi4a da se pravqt 4e svirqt i t.n ludnicakato onaq kva beshe Anel*a qka ky4ka ama samo tolkova pak si ostava 4alga (defakto -promiva4ka na detski mozaci v BG- )
"K"RAIqT e takuv kakuvto si go napravi6![]()
Възбуждат, а има и едни сатанистки...
![]()
Ne
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Пфф... най- гнусното нещо, жена- метъл. На нищо не приличат.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
kak be ne e verno tvaПървоначално написано от CanyH
prili4at na oniq ot filma JIVITE MURTVI![]()
Не изобщо. Не знам, но като ми кажат металистка и първото нещо, което си помислям е че е няква супер космата незнам защо. Наистина не искам да обидя тези момичета, но мисля, че никога няма да имам връзка с металка. Просто интуиция...
az specialno imam takava priqtelka no nito e kosmata nito e puk nekuv izrod kakto gi opisvate tuk.estestveno ima gi i takiva gadove no tq ne e ot tqh a 6tom tq ne e takava ima o6te mnogo metuliski koito ne sa takiva![]()
![]()
Е вече знам че не са такива, за каквито ги мисля. Разбира се докато не опиташ няама да разбереш. Аз не съм опитвал с метълка и затова ми беше такова мнението, но сега се промени, благодарение на x3eme. ThxПървоначално написано от x3eme
:PПървоначално написано от martin92
виждал съм тъпи хора но каквото изчетох тук направо мамата си трака.
уникални сте.
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
Останах без думи от "интелекта" на някои съфорумници.Заставам твърдо зад blood_dodo.
няма значение музиката но метала не ме кефи
аз слушам метъл попринцип и да ви кажа си падам по метълистите..е такива с не много прилепнали дънчици,кубинки,верижка,те иска на МЕТАЛИКА, дълга къдравичка косичка/или иглички и една войнишка мешка (истинска а не тея дето ги продават) просто тва е момчето мечта моя принц.Много се дразна от "рапърите" които като са некви смъкнати се мислят за голямата работа (може да има и свестни но аз такива не познавам).Приятелките ми също са с метълски наклонности и са си много добре.И не всички метълки са грозни от нащо даскало има една много яка какичка (9ти клас) кадето е метълка и много и се кефа как се облича.Но общо взето е въпрос на вкус![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.