.
Отговор в тема
Страница 18 от 22 ПървиПърви ... 8141516171819202122 ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 533
    металика?
    пич,каза че слушаш метъл- не кънтри
    UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Metal FOREVER
    ~ EviL DeViL ~

Голям фен Аватара на glamouros
    HEAVY METAL RULES... ем да - само че металисти...
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    Софийско поле
    Ма вие металка вижда ли ли сте?? Определено не ходят с черни тениски 5 номера по-големи и 3-4 номера по големи кубинки с мъртвешки грим и нз си още какво...Напротив и има толкова красиви момичета...Че никоя кифла с къса пола не може да се сравнява даже...
    Down On The Farm!!!

определено се извращявам

BULGARIAN ---- ANIMALS

До ся съм ходил с 1-2 такива момичета и са прекрасни!

http://a938.ac-images.myspacecdn.com...411ae3f299.jpg
    енд ъв стори
    ПП-да, един вид метълистка е

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от axlbaby
    Ма вие металка вижда ли ли сте?? Определено не ходят с черни тениски 5 номера по-големи и 3-4 номера по големи кубинки с мъртвешки грим и нз си още какво...Напротив и има толкова красиви момичета...Че никоя кифла с къса пола не може да се сравнява даже...
    Подкрепям
    ~ EviL DeViL ~

Дразнят ме

ok do tuk vijdam 4e vie razgrani4avate horata po na4ina im na obli4ane koeto e mn nepravilno.4algarkite bili krasivi- ave cigankite i debelite mazni svine s tok4eta i k1sa bluzka krasivi li sa?Met1lkite bili s mazni kosi i grozni - ne slagaite vsi4ki pod ob6t znamenatel molq az takava met1lka s1m vijdaa 4e zaradi neq lesbiika 6te stana- i ne ne hodi s verigi i s kubinki a naistina mn estestveno pod4ertava stila si.RAzni hora ,razni ideali!
    PEACE
    Is everybody going crazy?!?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    Поздрав за всички метълки с: Тони Стораро - Не заслужавам
    Мерси

Поздрав за всички чалгари с Металика-Nothing Else Matters
    metal forever ve
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен
    харесала съм си момче което слуша метъл и такива стилове...и определено бих тръгнала с него.. сега осъзнавам че човека пак може да си е много стойностен независимо че не слуша това което и ти

Град
    Metaloland
    Много ясно. Има много готини метълки. Пък като слушам метъл остава и да не си падам

----------------
    Headbanging to: Slipknot - 0403 - Three Nil.mp3 :headbang: \m/
    teen in bg =
    teen in teenproblem =

Цитирай Първоначално написано от Fortuna
    ok do tuk vijdam 4e vie razgrani4avate horata po na4ina im na obli4ane koeto e mn nepravilno.4algarkite bili krasivi- ave cigankite i debelite mazni svine s tok4eta i k1sa bluzka krasivi li sa?Met1lkite bili s mazni kosi i grozni - ne slagaite vsi4ki pod ob6t znamenatel molq az takava met1lka s1m vijdaa 4e zaradi neq lesbiika 6te stana- i ne ne hodi s verigi i s kubinki a naistina mn estestveno pod4ertava stila si.RAzni hora ,razni ideali!
    PEACE
    +1 \/

Цитирай Първоначално написано от soregashi
    Много ясно. Има много готини метълки. Пък като слушам метъл остава и да не си падам

----------------
    Headbanging to: Slipknot - 0403 - Three Nil.mp3 :headbang: \m/
    ooooh, shitknot.
    yay

Голям фен Аватара на glamouros
    Цитирай Първоначално написано от axlbaby
    Наистина е така.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

според зависи.аз съм метал по душица,ама според мен не е важно да гледаш човека ква музика слуша за да го харесаш.ама са ако се облича като няква готик вампир заеби.всяко нещо си има граници някак си

Град
    TRQVNA
    p1rvo:temata taka postavena sama razgrani4ava horata "qki met1lki" bahti ob6irnoto ponqtie ami az neznam dali s1m "qka met1lka" no opredeleno s1m met1lka za6toto si padam po neo i trash metala i kakvo razli4na li s1m mi ne s1m kosmata i se k1pq redovno ta nikoi ne mi e otkazal ili da mi e kazal ei grozno q si v1rvi po p1tq izglejdam si normalno
    vtoro:hora ako 6te pi6ete se abstrahiraite ot t1poto zaglavie i pomislete kakvo e mqstoto na muzikata v haraktera na 4oveka razgrani4ete met1lka ot sataniska ili antihristka itn za6toto ima mn razlika i posle sse zamislete kakvo zna4enie ima k1k1v si kato moje da si t1pa pr14ka kakvato i muzika da slu6a6 i moje da si super par4e otnovo taka i vop6te hora razli4ni stiga s tezi stereotipi jiveem v 21-vi vek !!!!
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Голям фен Аватара на Remini
    Определено не бих залитнал по такъв тип жена!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен

а сори ама аз съм металка и това описание което си написал, няма нищо общо да имам 5 обици ама са на ухото,не винаги нося грим и стил ''мъртвец'' знаеш ли к'во е ?! -готик стил се нарича +това не ние сме с обиците на циците и моята коса не е чисто черна www.metalchetoooo.aha.bg <--- толкова ли съм зле?! просто съм различна , както забелязвам вижданията ви за нас са различни.
    s мeтbл w глawa , s лoпaтa w rbка , нb чaлгariтe нeщasтнi мuzikaтa az щe sпra *!*

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Много тъпа тема .....
    Относно темата дам възбуждат ме или по скоро кефят ме, познавам такива мацки ,които слушат тоя тип музика, че тука на 99.9999% от форума ще им потекат лигите, а женската част ще завиди. Просто зверски мадами.

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    Много тъпа тема .....
    Относно темата дам възбуждат ме или по скоро кефят ме, познавам такива мацки ,които слушат тоя тип музика, че тука на 99.9999% от форума ще им потекат лигите, а женската част ще завиди. Просто зверски мадами.
    koRn yeahhhh
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Град
    Софийско поле
    Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    Много тъпа тема .....
    Точно!
    Down On The Farm!!!

май некой хора не праят разлика между heavy metal , black metal (death) i gotik
    Расизмът е като турчина и циганина - не трябва да го има !

Град
    Wonderland
    Нямам нищо против хората,които слушат Metal,отвратителни ни са ми долнопробните поп-фолк фенки/фенови или т.нар чалгаджий,защото само глупави и никсоинтелектуални хора са способни да задоволят своите духовни потребности,ако въобще имат такива,клатейк се и гърчещи на фона на манета.Чалга жените са тъпи жени с лош вкус за обличане и евтино облекло с лъскави елементи,високи,остри,демо ирани ибувки и грим от Всичко по 1 лв!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си