- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
металика?
пич,каза че слушаш метъл- не кънтри
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
HEAVY METAL RULES... ем да - само че металисти...![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Ма вие металка вижда ли ли сте??Определено не ходят с черни тениски 5 номера по-големи и 3-4 номера по големи кубинки с мъртвешки грим и нз си още какво...Напротив и има толкова красиви момичета...Че никоя кифла с къса пола не може да се сравнява даже...
Down On The Farm!!!
определено се извращявам![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
http://a938.ac-images.myspacecdn.com...411ae3f299.jpg
енд ъв стори
ПП-да, един вид метълистка е
ПодкрепямПървоначално написано от axlbaby
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Дразнят ме![]()
ok do tuk vijdam 4e vie razgrani4avate horata po na4ina im na obli4ane koeto e mn nepravilno.4algarkite bili krasivi- ave cigankite i debelite mazni svine s tok4eta i k1sa bluzka krasivi li sa?Met1lkite bili s mazni kosi i grozni - ne slagaite vsi4ki pod ob6t znamenatel molq az takava met1lka s1m vijdaa 4e zaradi neq lesbiika 6te stana- i ne ne hodi s verigi i s kubinki a naistina mn estestveno pod4ertava stila si.RAzni hora ,razni ideali!
PEACE
Is everybody going crazy?!?
Първоначално написано от Rebirthing
![]()
![]()
metal forever ve
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
харесала съм си момче което слуша метъл и такива стилове...и определено бих тръгнала с него..сега осъзнавам че човека пак може да си е много стойностен независимо че не слуша това което и ти
![]()
Много ясно. Има много готини метълки. Пък като слушам метъл остава и да не си падам
----------------
Headbanging to: Slipknot - 0403 - Three Nil.mp3 :headbang: \m/
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
+1 \Първоначално написано от Fortuna
/
ooooh, shitknot.Първоначално написано от soregashi
yay
Наистина е така.Първоначално написано от axlbaby
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
според зависи.аз съм метал по душица,ама според мен не е важно да гледаш човека ква музика слуша за да го харесаш.ама са ако се облича като няква готик вампир заеби.всяко нещо си има граници някак си
p1rvo:temata taka postavena sama razgrani4ava horata "qki met1lki" bahti ob6irnoto ponqtie ami az neznam dali s1m "qka met1lka" no opredeleno s1m met1lka za6toto si padam po neo i trash metala i kakvo razli4na li s1m mi ne s1m kosmata i se k1pq redovno ta nikoi ne mi e otkazal ili da mi e kazal ei grozno q si v1rvi po p1tq izglejdam si normalno
vtoro:hora ako 6te pi6ete se abstrahiraite ot t1poto zaglavie i pomislete kakvo e mqstoto na muzikata v haraktera na 4oveka razgrani4ete met1lka ot sataniska ili antihristka itn za6toto ima mn razlika i posle sse zamislete kakvo zna4enie ima k1k1v si kato moje da si t1pa pr14ka kakvato i muzika da slu6a6 i moje da si super par4e otnovo taka i vop6te hora razli4ni stiga s tezi stereotipi jiveem v 21-vi vek !!!!
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Определено не бих залитнал по такъв тип жена!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен
а сори ама аз съм металка и това описание което си написал, няма нищо общода имам 5 обици ама са на ухото,не винаги нося грим и стил ''мъртвец'' знаеш ли к'во е ?! -готик стил се нарича
+това не ние сме с обиците на циците
и моята коса не е чисто черна www.metalchetoooo.aha.bg <--- толкова ли съм зле?! просто съм различна , както забелязвам вижданията ви за нас са различни.
s мeтbл w глawa , s лoпaтa w rbка , нb чaлгariтe нeщasтнi мuzikaтa az щe sпra *!*
Много тъпа тема .....
Относно темата дам възбуждат ме или по скоро кефят ме, познавам такива мацки ,които слушат тоя тип музика, че тука на 99.9999% от форума ще им потекат лигите, а женската част ще завиди. Просто зверски мадами.
koRn yeahhhhПървоначално написано от ViolentSaint
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Точно!Първоначално написано от ViolentSaint
![]()
Down On The Farm!!!
май некой хора не праят разлика между heavy metal , black metal (death) i gotik
Расизмът е като турчина и циганина - не трябва да го има !
Нямам нищо против хората,които слушат Metal,отвратителни ни са ми долнопробните поп-фолк фенки/фенови или т.нар чалгаджий,защото само глупави и никсоинтелектуални хора са способни да задоволят своите духовни потребности,ако въобще имат такива,клатейк се и гърчещи на фона на манета.Чалга жените са тъпи жени с лош вкус за обличане и евтино облекло с лъскави елементи,високи,остри,демо ирани ибувки и грим от Всичко по 1 лв!!!!![]()