.
Отговор в тема
Страница 19 от 22 ПървиПърви ... 91516171819202122 ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 533
    Град
    Wonderland
    Нямам нищо против хората,които слушат Metal,отвратителни ни са ми долнопробните поп-фолк фенки/фенови или т.нар чалгаджий,защото само глупави и никсоинтелектуални хора са способни да задоволят своите духовни потребности,ако въобще имат такива,клатейк се и гърчещи на фона на манета.Чалга жените са тъпи жени с лош вкус за обличане и евтино облекло с лъскави елементи,високи,остри,демо ирани обувки и грим от Всичко по 1 лв!!!!

Град
    Destanation unknown ((:
    АЗ слушам метъл ... Не единствено и само , но .. слушам ...

Хахаах и аз познавам супер метълки, дето... като ги видите ще ви потекат лигичките - адски стилни и красиви момичета. Бих им постнала снимки, но може би няма да са съгласни, така че ако се интересувате на ЛС ме питайте - не искам да им развявам физиономиите баш в темата, по добре на лично.

Па и аз да ви се изтипосам с едно хубаво корсетче, нежничко такова, но и красиво - епа няма да ми откажете.

Да живее готик стила между другото (и отчасти метъла). Говоря напълно сериозно и за истинския стил, а не за позьорските изпълнения. Една готичка/метълка може да е ужасно красива - тук не говорим за позьорските изпълнения от рода на "сълзи от грим", черно червило на устните, широка грозна тениска и опърпани дънки - това е за мърдите, които си въобразяват че тяхното неглижарство доказва "изродщината" им. Аз говоря за наистина женствени и красиви девойки с малко странен стил, но не по-малко привлекателни от нормалните момичета. (ако изобщо има понятие "нормално")
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Хахаах и аз познавам супер метълки, дето... като ги видите ще ви потекат лигичките - адски стилни и красиви момичета. Бих им постнала снимки, но може би няма да са съгласни, така че ако се интересувате на ЛС ме питайте - не искам да им развявам физиономиите баш в темата, по добре на лично.

Па и аз да ви се изтипосам с едно хубаво корсетче, нежничко такова, но и красиво - епа няма да ми откажете.

Да живее готик стила между другото (и отчасти метъла). Говоря напълно сериозно и за истинския стил, а не за позьорските изпълнения. Една готичка/метълка може да е ужасно красива - тук не говорим за позьорските изпълнения от рода на "сълзи от грим", черно червило на устните, широка грозна тениска и опърпани дънки - това е за мърдите, които си въобразяват че тяхното неглижарство доказва "изродщината" им. Аз говоря за наистина женствени и красиви девойки с малко странен стил, но не по-малко привлекателни от нормалните момичета. (ако изобщо има понятие "нормално")
    to4no :}
    kakto mnogo p1ti sum kazvala normalni hora nqma

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Металки рулз!

Град
    Valhalla
    Аз пък грозна метълка не познавам, вие от къде ги намерихте тия грозотии...
    Между другото не знам какво против тях имате:
    http://pds3.egloos.com/pds/200706/28...5_12060088.jpg
    http://therockblog.files.wordpress.c...ow-res-500.jpg
    ..
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

Град
    Wonderland
    Абе има и някои доста отвратителни:разпуснати ,неоформени като метли коси,някакъв грим-пародия на филм на ужасите, не знам колко си обеци,черни,дълги поли и някакви сребърни пентаграми.Човек не трябва да изпада в крайности,да не робува на някакъв музикален стил и да се облича както е видял по някой музикален видео клип.Доста пъти съм се смяла на няк'ви женски индивиди,които са се снимали на фона на някакви гробище или имитират сатанински ритуали.

Град
    Софийско поле
    Не може да разделяме хората така :красиви-чалгари и грозни-металисти!Всеки човек е различен и не слуша музиката която е определена като за ''красиви'' хора или за ''грозни'' хора.Нито пък ''грозните'' понеже са такива се обличат като метъли или пък ''хубавите'' като чалгари.Това с метълитре са грозни,ония са хубави,тия са нз си кви са пълни тъпотии!
    Down On The Farm!!!

Re: възбуждат ли ви яки металистки ;)

Цитирай Първоначално написано от alenka
    е кажете? кефят ли ви метълки и бихте ли тръгнали с момиче, което слуша различна музика от вашата? Все пак сякви ги има
    О, да, ама трябва да са много, много много яки!
    Ако може да вдигат поне 150 кила от лежанка, нали все пак са яки металистки. Не-яките металисти не ме кефят, защото не са достатъчно яки!
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

че ко може да ме кефи у тях...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    много неща

zavisi v kakva stepen metalistka.Ima takiva,koito sa se prevurnali v istinski izrodi i gubqt po nqkakav na4in jenstvenostta si

Много относителен въпрос ... Има такива с много грим,с кубинки,целите в черно и т.н. но има и такива които слушат метъл но не изглеждат така (като мен) Аз лично слушам повече рок но и на метъл се кефя ... Много е относително

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Никои други групи момичета не ме възбуждат така, както метълките.

И честно казано не се виждам с някоя, която не е метълка или най-малкото от някаква "алтернативна" група - пънкарка, тревоманка, клошарка, позьорка и тн.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Във вечния мрак и самота.
    ооо металиските са черешката на тортата усобено при секс като им пусна азис се насират от възбуда

hyh ei simpatqgi wsi4kite ste maloumnici:d
    Аз изпратен съм от Сатаната, смърт да сея докато съм жив, да оплискам с кръв даже и луната , да изтрия тоз живот фалшив.

Град
    Бургас
    Аз им пускам Глория - Слъчнице мое
    ROODE OF THE CHAIN

Град
    everywhere
    Къде ги тея яки метълистки, бе? Я дай една насам

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен

Добре де ... ако обичаш момичето/момчето има ли значение дали то ще слуша метъл,рок,пънк или чалга.
    А й описанието по-горе се отнася за единични случай , но нима ги няма тези случай и при чалгарките ?! ...
    Аз си слушам метъл,рок и пънк (даже ) и чесно казано не изглеждам ,като описаното по-горе създание Не съм с черна коса ( Кафява) ,нямам обици на гърдите или пък на пъпа.(Имам си на ушите,ама то на ушите всеки си има ) Не се гримирам О.о и да имам черни дънки . Имам и доста черни дрехи ,но не всички са черни .. Имам си и шарени глупости Та на ... не мисля,че приличам на зомби.
    Въпреки,че се радвам много,като си сложа гривничките с железата.
    Ама айде са ... вие изкарахте метълките,едва ли не , вампири.

Обаче .. ми е чудно ... Най-важната критерия ... музиката ли е ?
    Не мисля ,че е ...

Поздрав (с нещо по-лекичко):
    Nonpoint - What a Day
    и
    Serj Tankian - Empty Walls

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Обиците на пъпа са за чалгарките.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    sofia Bulgaria
    Зависи какво значи яка металиска ако е готина защо не? Ама да е както я описва Xtuning (каквито най-често виждам) нема да ми е много приатно

Град
    Пазарджик
    Бе да си кажа честно не си избирам момичетата по стила музика който слушат...
    Или ми харесват или не, тва е.
    Ние сме това,което правим постоянно.
    Затова съвършенството
    не е действие,а навик.
    Аристотел

Град
    everywhere
    Винаги е хубаво да видиш някой стойностен човек от твоята порода, въпреки, че не обичам кича. Ако хората носеха неща, типични за стила музика, който слушат... поп-фолк феновете трябваше да се разкарват голи или най-много по бельо.

Колкото по-конкретно по темата, ако приемем, че момичето си е с 'метъл снаряжението', предпочитам по-скоро готик стила. Пънка ми е малко анти, когато става дума за момиче. Едно секси бюстие, черни мрежести ръкавици, пола (size doesn't matter) и мрежести чорапки могат и да събудят малкия

Има и доста странични фактори като възраст, обстановка и други, но... прекалено подробности ще станат

да бих само да не прекалява много особено с чалгата ( метъл съм )
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

мен па ме кефат "яки рокаджии с китари"
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си