- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
Нямам нищо против хората,които слушат Metal,отвратителни ни са ми долнопробните поп-фолк фенки/фенови или т.нар чалгаджий,защото само глупави и никсоинтелектуални хора са способни да задоволят своите духовни потребности,ако въобще имат такива,клатейк се и гърчещи на фона на манета.Чалга жените са тъпи жени с лош вкус за обличане и евтино облекло с лъскави елементи,високи,остри,демо ирани обувки и грим от Всичко по 1 лв!!!!![]()
АЗ слушам метъл ...Не единствено и само , но .. слушам ...
![]()
Хахаах и аз познавам супер метълки, дето... като ги видите ще ви потекат лигичките - адски стилни и красиви момичета. Бих им постнала снимки, но може би няма да са съгласни, така че ако се интересувате на ЛС ме питайте - не искам да им развявам физиономиите баш в темата, по добре на лично.
Па и аз да ви се изтипосам с едно хубаво корсетче, нежничко такова, но и красиво - епа няма да ми откажете.![]()
Да живее готик стила между другото (и отчасти метъла). Говоря напълно сериозно и за истинския стил, а не за позьорските изпълнения. Една готичка/метълка може да е ужасно красива - тук не говорим за позьорските изпълнения от рода на "сълзи от грим", черно червило на устните, широка грозна тениска и опърпани дънки - това е за мърдите, които си въобразяват че тяхното неглижарство доказва "изродщината" им. Аз говоря за наистина женствени и красиви девойки с малко странен стил, но не по-малко привлекателни от нормалните момичета. (ако изобщо има понятие "нормално")
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
to4no :}Първоначално написано от jghgh
kakto mnogo p1ti sum kazvala normalni hora nqma![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Металки рулз!
Аз пък грозна метълка не познавам, вие от къде ги намерихте тия грозотии...
Между другото не знам какво против тях имате:
http://pds3.egloos.com/pds/200706/28...5_12060088.jpg
http://therockblog.files.wordpress.c...ow-res-500.jpg
..
![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Абе има и някои доста отвратителни:разпуснати ,неоформени като метли коси,някакъв грим-пародия на филм на ужасите, не знам колко си обеци,черни,дълги поли и някакви сребърни пентаграми.Човек не трябва да изпада в крайности,да не робува на някакъв музикален стил и да се облича както е видял по някой музикален видео клип.Доста пъти съм се смяла на няк'ви женски индивиди,които са се снимали на фона на някакви гробище или имитират сатанински ритуали.
Не може да разделяме хората така :красиви-чалгари и грозни-металисти!Всеки човек е различен и не слуша музиката която е определена като за ''красиви'' хора или за ''грозни'' хора.Нито пък ''грозните'' понеже са такива се обличат като метъли или пък ''хубавите'' като чалгари.Това с метълитре са грозни,ония са хубави,тия са нз си кви са пълни тъпотии!
Down On The Farm!!!
О, да, ама трябва да са много, много много яки!Първоначално написано от alenka
Ако може да вдигат поне 150 кила от лежанка, нали все пак са яки металистки. Не-яките металисти не ме кефят, защото не са достатъчно яки!
че ко може да ме кефи у тях...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
zavisi v kakva stepen metalistka.Ima takiva,koito sa se prevurnali v istinski izrodi i gubqt po nqkakav na4in jenstvenostta si
Много относителен въпрос ... Има такива с много грим,с кубинки,целите в черно и т.н. но има и такива които слушат метъл но не изглеждат така (като мен) Аз лично слушам повече рок но и на метъл се кефя ... Много е относително![]()
Никои други групи момичета не ме възбуждат така, както метълките.![]()
И честно казано не се виждам с някоя, която не е метълка или най-малкото от някаква "алтернативна" група - пънкарка, тревоманка, клошарка, позьорка и тн.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
ооо металиските са черешката на тортата усобено при секс като им пусна азис се насират от възбуда![]()
![]()
![]()
hyh ei simpatqgi wsi4kite ste maloumnici:d
Аз изпратен съм от Сатаната, смърт да сея докато съм жив, да оплискам с кръв даже и луната , да изтрия тоз живот фалшив.
Къде ги тея яки метълистки, бе? Я дай една насам![]()
Първоначално написано от Xtuning
Добре де ... ако обичаш момичето/момчето има ли значение дали то ще слуша метъл,рок,пънк или чалга.
А й описанието по-горе се отнася за единични случай , но нима ги няма тези случай и при чалгарките ?! ...
Аз си слушам метъл,рок и пънк (даже) и чесно казано не изглеждам ,като описаното по-горе създание
Не съм с черна коса ( Кафява) ,нямам обици на гърдите или пък на пъпа.(Имам си на ушите,ама то на ушите всеки си има
) Не се гримирам О.о и да имам черни дънки
. Имам и доста черни дрехи ,но не всички са черни .. Имам си и шарени глупости
Та на ... не мисля,че приличам на зомби.
Въпреки,че се радвам много,като си сложа гривничките с железата.![]()
Ама айде са ... вие изкарахте метълките,едва ли не , вампири.![]()
Обаче .. ми е чудно ... Най-важната критерия ... музиката ли е ?![]()
Не мисля ,че е ...
Поздрав (с нещо по-лекичко):
Nonpoint - What a Day
и
Serj Tankian - Empty Walls
Обиците на пъпа са за чалгарките.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Зависи какво значи яка металиска ако е готина защо не? Ама да е както я описва Xtuning (каквито най-често виждам) нема да ми е много приатно![]()
![]()
![]()
Бе да си кажа честно не си избирам момичетата по стила музика който слушат...
Или ми харесват или не, тва е.![]()
Ние сме това,което правим постоянно.
Затова съвършенството
не е действие,а навик.
Аристотел
Винаги е хубаво да видиш някой стойностен човек от твоята порода, въпреки, че не обичам кича. Ако хората носеха неща, типични за стила музика, който слушат... поп-фолк феновете трябваше да се разкарват голи или най-много по бельо.
Колкото по-конкретно по темата, ако приемем, че момичето си е с 'метъл снаряжението', предпочитам по-скоро готик стила. Пънка ми е малко анти, когато става дума за момиче. Едно секси бюстие, черни мрежести ръкавици, пола (size doesn't matter) и мрежести чорапки могат и да събудят малкия![]()
Има и доста странични фактори като възраст, обстановка и други, но... прекалено подробности ще станат
да бих само да не прекалява много особено с чалгата ( метъл съм )
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
мен па ме кефат "яки рокаджии с китари"![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea