- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
И аз имах период в който се обличах така и излизах с такива хора.Отмина,но музиката още си я слушам и искам само едно да ви кажа-хората са с различни вкусове и за всеки си има половинка
Предпочитам обаче такива хора да виждам,отколкото тъпите курвета,които в момента са оборотни.
Поставянето на етикети на хора е много, ама изключително глупаво. Много пъти са ме "сортирали" по този начин, искам да ви кажа, че нито един път не са познали. Човекът е сбор от много компоненти. Например не всички пънкари са абсолютни анархисти, двойкаджии, които не зачитат правилата. Дори бих казала за част от тези хора, че използват пънк музиката като оправдание за поведението си. Не разбирам защо повечето хора се опитват да принадлежат към някакво общество, вместо да се разбират с всички и да изпъкват с уникалността си... И все пак не мога да разбера как е възможно интелигентен човек да се наслаждава на нещо, което е изцяло лишено от художествен смисъл. И въпреки това огромна част от хората слушат Selena Gomez, Justin Bieber, One Direction, чалга музика и все по-малко оредяват редиците на почитателите на Chopin, Debussy, Ravel... Почти всички чалгари са прости и ограничени. Но има много метъли, които могат спокойно да си конкурират с тях в тези начинания. Загадка остава за мен защо много интелигентни хора избират поп-фолка... (поп-фолк и чалга за мен са едно и също, макар и да ми е пределно ясно, че не са)
И така, по темата - не ме възбуждат "яки металистки", понеже съм момиче ;д Но намирам мрачното и тъмното за красиво. Да, има както момичета, така и момчета метъли, които ходят всеки ден с едни и същи тениски на едни и същи групи, такива, от чиито коси мога да изстискам олио за две порции шопска салата, такива, на които не мога да разпозная къде свършва кожата и започва железарията. Обаче ако дрехите са добре съчетани, ако не е претрупан гримът, този стил може да стои прекрасно. Стига момичето (или момчето) да е поддържано, усмихнато и да носи дрехите си със стил, то винаги е красиво. ВИНАГИ. Независимо дали носи вериги и черен грим или ефирни роклички и сандалки.
Ето един поздрав и от мен - http://www.youtube.com/watch?v=LqUe8qN0NFI
Предполагам, че авторката би искала още няколко мнения, за да се изясни със себе си напълно по въпроса.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.