.
Отговор в тема
Страница 3 от 22 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 533
    Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аве не ви ли омръзна да определяте хората по външния им вид и по музиката, която слушат? Не разбрахте ли, че това не е всичко, с което се изчерпва дадена личност?

Значи аз мога слушам всичко без чалга (не ми харесва и това е), като наблягам на метъла (просто това е музиката, която ме изпълва), но не се обличам като металка, а както ми харесва и както ми е удобно, дори и понякога да приличам на фешанка До сега не съм ходила с момче което слуша метъл. Даже момчето, с което съм сега си слуша чалга
    Това да си подбираш гаджетата по музиката, която слушат за мене е много ограничено.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

някой кат слуша метал и с къса пола и токчета да ходи кво значение има ... а и напоследък ако не сте забелязали сяка 2ра е с мешка на slipknot и няква си там черна тениска грозния грим дет даже не си го е слагала пред огледалото (поне така изглежда) и още кви ли не гадости и даже не е чула метал през живота си ама са брои металка ,
    разбирам да сте на 12 години и да преценяте хората по обувките ама стегнете са малко :P

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от B.O.OM..
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен
    ЪЪЪЪ WTF??? това НЕ е описание на метълка повярвай ми ... виждала съм супер много такива момичета, аз самата съм метълка, познавам не малко "себеподобни" ... горното описание не мяза на нищо освен на един криворазбран стереотип на блекметъл певец ...
    1во не всички носят кубинки и 2ро кубинки с 3-4 номера по големи по смъртно неможе да се носят, това са си ботуши мамка му !!!
    Не всички, даже доста малко имат обици на пъпа ... а не само метълките имат и на ухото ... Това за сосът не го разбрах, едва ли са поляти с кетчуп ... А да не би някоя плоска недоразвита фешънка и чалгарка да е с по-големи цици ... и прословутия грим "стил мъртвец" ... Омг, какво против черния грим имаш неразбрах ... честно да ти каажа в цялото шляене в софия не съм видяла нито една метълка с бяло лице и черен грим ... айде сега, какво съм тръгнала да обяснявам на някой който го интересува само циците да са като добре надут балон ... имаш грешна представа за нас, много грешна ...
    Макар, че вече не се обличам с тениските на групи много се радвам на някоя девойка с такава тениска ... просто изпълва ми душата
    Ох,добре че има хора като теб които да разбият клишетата

Добре че има такива хора,които да ви светнат,щото май нищо нз за металите....и Боже как може да прайте секс на чалга.....тря да сте смъртно пияни тва по-яко от метъла няма да ви кажа.....чалгарите само да духат....
    А не виж сега,аз написах в предишните страници,че обичам да го правя на "по-лирични рок балади" така че не ме намесвай мен,не съм писала нищо свързано с секс и чалга,защото не съм почитателка на тая музика .

Ееееей чалгари прости вие чувате ли се кво говорите?! Видяли сте 2 позйорки със тениски на яки групи и говорят. Ае моля ви се недеите така. Тва че вие губите от тая ваша преценка мен не ме бърка, ама недеите да обиждате металистките щот са много по-добре във всички отношения от ваще курвета разгонени.
    кво ти пука че е куха нали ти духа

Град
    Etropole
    bih trugan s momiche koety slusha razlichnamuzika ot men , no ne bih trugnal s metalka ujasno e nishty jesnko nqma v tqh sry ako sam ubidil nqkoi am tva mi e mnemiety
    Auspuh ...!!!

Град
    ... see you where the wild winds blow..
    Имам само един въпрос, към повечето, които писаха в темата.. Какво точно вие разбирате под понятието "метълистка"?! .. защото така може да се нарече момиче, което слуша метъл, но не носи типичните за този стил дрехи, момиче, което не слуша метъл, но пък носи въпросните дрешки или момиче, което слуша метъл и се облича в такъв стил...
    Според мен повечето хора, като чуят "метълистка" и задължително си представят момиче, което изглежда по гореописаните меко казано ужасяващи начини.. а би трябвало да е точно обратното... външния вид не винаги определя каква музика слушаш, както и музиката не винаги определя външния ти вид...
    Аз, например, преди слушах само метъл.. ии да - обличах се в такъв стил, но определено мога да кажа, че не съм изглеждала, като актриса извадена от някой хорър по роман на Стивън Кинг.. (примерно..), сега слушам почти всичко (включително и метъл, понеже си го обичам ) и се обличам както ми е кеф... някои хора, като разберат, че слушам и метъл и веднага ми лепват етикетче "метълистка".. може би според тях съм такава.. може би според други не съм.. мисълта ми беше, че независимо от това как се облича дадено момиче и каква музика слуша.. тя може да изглежда страхотно или точно обратното...
    Мисля, че "метълистка" може да се каже на всяко едно момиче, което слуша метъл... без значение от външния й вид.. и затова темата малко ми се обезмисля, защото няма определен външен вид за "метълистка"...
    А и изказването на някои хора спрямо външния вид на метълите.. и по-точно метълистките.. не всички са еднакви.. как тогава бихте могли да кажете дали ще тръгнете с дадено момиче, когато не знаете как изглежда тя... или може би това, че слуша метъл (но изглежда страхотно например) би ви отказало? ..
    Ето сега например мога веднага да опровергая LOve_Fif, като ви кажа, че това, което е казал не е вярно..точно в момента той ходи с момиче, което според представите на някои хора е "метълка"
    Horse Crazy Girl!!

Според мен една жена трябва да изглежда секси и да прилича на жена.Метълистките на мен на жени не ми приличат

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Според мен една жена трябва да изглежда секси и да прилича на жена.Метълистките на мен на жени не ми приличат
    Жалко само, че представата на повечето за секси е курвенско облекло.По-добре една метълка, облечена в черно и с мешка, отколкото момиче с къса пола и прилепнал потник с огромно деколте и с надпис "секси" или нещо подобно и с руса коса, само за да е "секси" и да прилича на "жена"
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Жалко само, че представата на повечето за секси е курвенско облекло.По-добре една метълка, облечена в черно и с мешка, отколкото момиче с къса пола и прилепнал потник с огромно деколте и с надпис "секси" или нещо подобно и с руса коса, само за да е "секси" и да прилича на "жена"
    Подкрепям..
    Horse Crazy Girl!!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    baby_bitch

Ако знаеше колко хубаво е да се прави секс под звуците на Човекът - глас.. нямаше въобще да знаеш кои са Металика
    + 1
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

И що отговарят предимно момичета? Подкрепям *samonervi! Да си секси означава да имаш излъчване, което да кара другите да имат нечисти помисли с тебе от мига, в който те видят Момичето в черно и с мешката е пълна противоположност на това, което описах. ДА момичето с полата и прилепналия потник е ПО секси, защо ли? Има излъчване на ЖЕНА, подчертава характерните черти на една жена. Като гледам момичето с широката черна тениска, то по нищо не се отличава от френда ми Гошо примерно... няма как да съм сексуално привлечен от нея.
    П.С. ЛИЧНО мнение, надявам се сте съгласни...

Цитирай Първоначално написано от eXciTeD
    И що отговарят предимно момичета? Подкрепям *samonervi! Да си секси означава да имаш излъчване, което да кара другите да имат нечисти помисли с тебе от мига, в който те видят Момичето в черно и с мешката е пълна противоположност на това, което описах. ДА момичето с полата и прилепналия потник е ПО секси, защо ли? Има излъчване на ЖЕНА, подчертава характерните черти на една жена. Като гледам момичето с широката черна тениска, то по нищо не се отличава от френда ми Гошо примерно... няма как да съм сексуално привлечен от нея.
    Ми не не съм ... точно това обяснявахме, че от метълка до метълка има огромна разлика ... Независимо дали едно момиче се облича като мен или с черните тениски, щом слуша метъл е метълистка ...
    Ако мен ме видиш, по нищо няма да познаеш, че слушам това ... (освен музиката в слушалките) ... Не всички се обличат така и някой като каже метълките са ужасно облечени ... ми баси аз съм метълка, а не съм ужасно облечена по вашия критерии ...
    И да, според мен едно момиче с мешка дори и с черна тениска е по секси, от колкото няква кифла с цици извън блузата ... Просто кара ме да желая да разбера какво има под тениската ... може да не съм мъж, ама съм Би.

Едно от най-най-красивите момичета, които познавам, е метълка.
    Да, и тя ходи с черни кубинки, тесни черни дънки, тениски на групи, черни потници/блузи, но именно в това и е чара Много и отива така..

Във фланелките на групи, носени от момичета, няма нищо лошо, стига да не са широки.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Kубинки 3-4 номера по големи , черни тесни дънки , обици на пъпа , ухото , сосът , циците и нз каде още , чисто черна коса и грим стил "мъртвец" --- тфа не е за мен
    Дам
    А ако просто слуша музиката ,без да изглежда така ,тогава може

Spored mene ima nqkvo zna4enie s kak1v hodi6 6toto primerno kato slu6ate korenno razli4ni stilowe muzika wi se razminawat interesite prosto. Toq 4owek ne trqa da ti e samo za ebaneto trqa da ti e priqtel da ima6 kvo da si prikazwa6 s nego da ti e got. P1k edin 4owek ili w powe4eto slu4ai samo kat go widi6 moje6 da razbere6 kak1v e .. kakwo slu6a, kade sa mu interesite, po kvo e zapalen i taka... tva e p1rwoto wpe4atlenie. Az slu6am metal i sam otkazwala na 4algar 6toto to naprao ne moje da sa razbere koe e jenata. Mn me gnusqt mom4eta 4algari a az ne sam nqkva det nosi kubinki i 4erni teniski, no malko ili mnogo si li4i kvo slu6am. Vse pak za mene e nai wajno priqtelstvoto

Град
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Цитирай Първоначално написано от eXciTeD
    Ми не не съм ... точно това обяснявахме, че от метълка до метълка има огромна разлика ... Независимо дали едно момиче се облича като мен или с черните тениски, щом слуша метъл е метълистка ...
    Ако мен ме видиш, по нищо няма да познаеш, че слушам това ... (освен музиката в слушалките) ... Не всички се обличат така и някой като каже метълките са ужасно облечени ... ми баси аз съм метълка, а не съм ужасно облечена по вашия критерии ...
    И да, според мен едно момиче с мешка дори и с черна тениска е по секси, от колкото няква кифла с цици извън блузата ... Просто кара ме да желая да разбера какво има под тениската ... може да не съм мъж, ама съм Би.
    Тооочно това се опитвах да кажа и аз със мойте писаници..
    Horse Crazy Girl!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Klishetata sushtestvuvat na bazata na istinata. Za jalost mnogo hora se samoopedelqt ot muzikata, drehite i imitaciqta na ostanalite. Nima tova vi haresva?

Ne e li po-dobre tova :

Eating isn't cheating - Arnold

И какво? alenka приятелят ми слуша хаус, а аз чалга (слушам поп- фолк,но вие "метълите" не ги различавате) значи, че не се разбираме и няма за какво да си говорим ли? Е, и той слуша чалга и аз слушам хаусче, и пак си се разбираме, не мисля, че това променя нещо.
    Въпреки, че да ходиш с метъл, а ти да слушаш поп- фолк е доста по - различно, та тези 2 стила се ненавиждат.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    И какво? alenka приятелят ми слуша хаус, а аз чалга (слушам поп- фолк,но вие "метълите" не ги различавате) значи, че не се разбираме и няма за какво да си говорим ли? Е, и той слуша чалга и аз слушам хаусче, и пак си се разбираме, не мисля, че това променя нещо.
    Въпреки, че да ходиш с метъл, а ти да слушаш поп- фолк е доста по - различно, та тези 2 стила се ненавиждат.
    Едни приятели, са гаджета от 1 година и момичето е заклета чалгарка, а момчето заклет метъл.

Хих, може, но просто не съм виждала и ще ми бъде странно да видя такава двойка.
    Хубавото е, че не се поддават на злобни коментари, а си правят кефа заедно
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    РЮАР
    Понякога да.. абе не е важно к'во е момичето... дали ш'е е фаш1н или металистка... готино ли е... " горещо " ли е... т'ва е положението..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Мнооого рядко можете да срещнете истинска метълка на улицата. Не знам как е положението в другите държави, но в България всичко е 90% поза.

И дотогава ще се поздравяваме с най-популярните песни на най-популярните групи, ще използваме названия "хард метъл" и ще спорим дали псевдо хаусерките са по-яки от псевдо метълките...

Pliok0019 Е АЙДЕ СЕГА, ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ НАДЛЪГВАНИЯ.
    ВСЕКИ СИ ИМА ВКУС И ПРЕДПОЧИТАНИЯ, ТИ ХАРЕСВАШ МЕТЪЛНИ, НЯКОИ ХАРЕСВАТ ЧАЛГАРКИ(КАКТО ГИ НАРИЧАТЕ) , ДРУГИ ХАРЕСВАТ ХАУСЕРКИ .
    Не ти ли дойде на акъла, че всеки човек е различен и, че не всички харесват едно и също.
    Хаусът ми харесва, защото няма подтискащи парчета, всичко е весело и готино, поп-фолкът ми харесва, защото повечето песни са перфектни за танцуване и "кълчене". Сега сиг някой ще каже, че хауса го слушат само наркомани и фешъни. Да една час от слушащите тази музика наистина са наркомани и фешъни, ами тези, които не спадат към тези 2 групи къде са?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Мнооого рядко можете да срещнете истинска метълка на улицата. Не знам как е положението в другите държави, но в България всичко е 90% поза.

И дотогава ще се поздравяваме с най-популярните песни на най-популярните групи, ще използваме названия "хард метъл" и ще спорим дали псевдо хаусерките са по-яки от псевдо метълките...
    Важното е да те кефи независимо дали е блек метъл или нео-метъл,защо да се разделят на позьори и истински метъли, какво значение има дали ще слушаш Linkin Park или Cradle of filth,важно е да ти харесва .

Град
    in your sweet dreams

ето ме с кубинките с кучето ... с цайсите .. по ушите имам 11 обици (вече) е казвайте кефя ли ви слушам Marilyn Manson KoRn Evanescence ... ако искайте ме приемайте за МЕТАЛИСТКА
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си