.
Отговор в тема
Страница 4 от 22 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 533

Град
    TaM..
    ъъъъ проблема е кво има под цаисите...

Град
    in your sweet dreams
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy

ето ме с кубинките с кучето ... с цайсите .. по ушите имам 11 обици (вече) е казвайте кефя ли ви слушам Marilyn Manson KoRn Evanescence ... ако искайте ме приемайте за МЕТАЛИСТКА
    Eto vi primer za gotina metulka. Koi ne bi q opunal.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

ето ме с кубинките с кучето ... с цайсите .. по ушите имам 11 обици (вече) е казвайте кефя ли ви слушам Marilyn Manson KoRn Evanescence ... ако искайте ме приемайте за МЕТАЛИСТКА
    Кефиш ме въпреки,че не съм обратна

Град
    in your sweet dreams
    хахахаа ее мерсии
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен
    Секс да, връзка не.Нищо лично просто изразявам мнение.Не се сърди.

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Секс да, връзка не.Нищо лично просто изразявам мнение.Не се сърди.
    разбира се че няма да се сърдя темата все пак е "възбуждат ли ви яки металистки "

Металистите е нормално да ги възбуждат металистки, но за останалите - Не мисля, че е така!
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Абе има някои, които стават, но те са адски малко

И аз също ги слушам, ама не съм металистка, а ти по ми приличаш на пънкарка..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    Металистите е нормално да ги възбуждат металистки, но за останалите - Не мисля, че е така!
    Това е голяма глупост метълите са абсолютно нормални хора като всички останали!По тази логика рапъри да се възбуждат само от рапърки,а пънкари само от пънкарки.Както метъл може да си хареса чалгарка така и рапар може да си хареса пънкарка например.

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Това е голяма глупост метълите са абсолютно нормални хора като всички останали!По тази логика рапъри да се възбуждат само от рапърки,а пънкари само от пънкарки.Както метъл може да си хареса чалгарка така и рапар може да си хареса пънкарка например.
    Точно за това писах след това, че и аз слушам метал, но не съм металистка! Металист значи да слушаш само метал, да се обличаш само металски, да мислиш металски и т.н...

Град
    София
    Точно за това писах след това, че и аз слушам метал, но не съм металистка! Металист значи да слушаш само метал, да се обличаш само металски, да мислиш металски и т.н...
    Аз мисля,че ако слушаш метъл може да се наречеш метълка и аз слушам метъл и наричам себе си метълка,но не се обличам като метълка,кой нормален ще издържи с черни кубинки през лятото в 35 градусовата жега ?!?Просто няма начин .

Аз мисля,че ако слушаш метъл може да се наречеш метълка и аз слушам метъл и наричам себе си метълка,но не се обличам като метълка,кой нормален ще издържи с черни кубинки през лятото в 35 градусовата жега ?!?Просто няма начин .
    Не е задължително, ако си метал да си с кубинки в най-големите жеги, макар че ги виждам и такива.. За теб не знам, но аз не мога да се нарека металка при положение, че слушам всякаква друга музика, освен метъла, включително чалга!

Супер фен Аватара на zero
    Честно да кажа, кефят ме спр много

Ако момичето е красиво и по възможност с грам акъл..има ли значение дали е метълистка,чалгарка,фешън, мо и т.н.

Офф: Аааа, много як заек!

Офф: Аааа, много як заек!
    Tъкмо го махнах

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Не даже ме е яд да видя хубаво момиче с ония черни блузи на металика и там още кви бяха ....
    +1

Абе хора знаете ли вие изобщо какво е да си метълист/ка? Тва не е да слушаш само най-комерсиалните парчета на най-комерсиалните групи и да се обличаш с кубинки и кожи по задължение. А аз съм сигурен, че металистките които вие познавате и по които съдите са точно такива. Тва не е само в метала, във всички стилове го има и до колкото знам тези хора се наричат позьори. Тея хорица за да привлекат вниманието върху себе си правят какво ли не. Тук трябва да пишат хора които познават истински метълистки, а не просто да са видяли някаде някаква си жена с черни дрехи и черен грим. Аз лично познавам истински металистки и не мога да кажа нищо лошо за тях. И на тия дет говорят лошо без да знаят мога само да им кажа ДА СИ ЕБАТ МАМИЦАТА ОГРАНИЧЕНА
    кво ти пука че е куха нали ти духа

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от Daft
    Ако момичето е красиво и по възможност с грам акъл..има ли значение дали е метълистка,чалгарка,фешън, мо и т.н.
    Да,има,въпрос на принципи е

по темата.Ами,то досега само с метълки съм имал по-задълбочени отношения та...ето ви го отговора.

Истина е,че е въпрос на принципи...и все пак стила не прави момичето!

Мега фен Аватара на amatorium
    Zashto horata sa tolkova tupi i se vjivqvat postoyanno v tova za koi otbor si, kakva muzika slushash, kakva ti e religiqta, dali karash golfche ili ne i t.n. Kolko jaluk i ogranchen trqbva da e nqkoi da se samoopredelq po takuv smotan nachin i da se vjivqva v podobni gluposti. Kato stava duma za jena zashto ne pusnete tema: "Kefqt li vi jeni, koito karat Opel?" "Ili kefqt li vi macki, koito sa fenki na Spartak?" !?
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Etropole
    Цитирай Първоначално написано от love_shu
    Имам само един въпрос, към повечето, които писаха в темата.. Какво точно вие разбирате под понятието "метълистка"?! .. защото така може да се нарече момиче, което слуша метъл, но не носи типичните за този стил дрехи, момиче, което не слуша метъл, но пък носи въпросните дрешки или момиче, което слуша метъл и се облича в такъв стил...
    Според мен повечето хора, като чуят "метълистка" и задължително си представят момиче, което изглежда по гореописаните меко казано ужасяващи начини.. а би трябвало да е точно обратното... външния вид не винаги определя каква музика слушаш, както и музиката не винаги определя външния ти вид...
    Аз, например, преди слушах само метъл.. ии да - обличах се в такъв стил, но определено мога да кажа, че не съм изглеждала, като актриса извадена от някой хорър по роман на Стивън Кинг.. (примерно..), сега слушам почти всичко (включително и метъл, понеже си го обичам ) и се обличам както ми е кеф... някои хора, като разберат, че слушам и метъл и веднага ми лепват етикетче "метълистка".. може би според тях съм такава.. може би според други не съм.. мисълта ми беше, че независимо от това как се облича дадено момиче и каква музика слуша.. тя може да изглежда страхотно или точно обратното...
    Мисля, че "метълистка" може да се каже на всяко едно момиче, което слуша метъл... без значение от външния й вид.. и затова темата малко ми се обезмисля, защото няма определен външен вид за "метълистка"...
    А и изказването на някои хора спрямо външния вид на метълите.. и по-точно метълистките.. не всички са еднакви.. как тогава бихте могли да кажете дали ще тръгнете с дадено момиче, когато не знаете как изглежда тя... или може би това, че слуша метъл (но изглежда страхотно например) би ви отказало? ..
    Ето сега например мога веднага да опровергая LOve_Fif, като ви кажа, че това, което е казал не е вярно..точно в момента той ходи с момиче, което според представите на някои хора е "метълка"
    drun drun ti ne si metal tiho tam {} {} {} {}
    Auspuh ...!!!

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    I kakvo protiv qkite metalistki imate az sum izcqlo za metalistkite za6toto imat edna osobena krasota ama i ni6to protiv fe6ankite zavisi ot momi4eto ako e estestveno krasiva e krasiva a ako e grozna moje i 4algarka da e i pak 6te e grozna

Ми аз съм метълистка и мн хора ми се кефят..и рапъри и чалгари иии сякви xD мога да си хвана къвто искам независимо от тва ква музика слушам
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си