Имам само един въпрос, към повечето, които писаха в темата.. Какво точно вие разбирате под понятието "метълистка"?! .. защото така може да се нарече момиче, което слуша метъл, но не носи типичните за този стил дрехи, момиче, което
не слуша метъл, но пък носи въпросните дрешки или момиче, което слуша метъл и се облича в такъв стил...
Според мен повечето хора, като чуят "метълистка" и задължително си представят момиче, което изглежда по гореописаните меко казано ужасяващи начини.. а би трябвало да е точно обратното... външния вид не винаги определя каква музика слушаш, както и музиката не винаги определя външния ти вид...
Аз, например, преди слушах само метъл.. ии да - обличах се в такъв стил, но определено мога да кажа, че не съм изглеждала, като актриса извадена от някой хорър по роман на Стивън Кинг.. (примерно..), сега слушам почти всичко (включително и метъл, понеже си го обичам

) и се обличам както ми е кеф... някои хора, като разберат, че слушам и метъл и веднага ми лепват етикетче "метълистка".. може би според тях съм такава.. може би според други не съм.. мисълта ми беше, че независимо от това как се облича дадено момиче и каква музика слуша.. тя може да изглежда страхотно или точно обратното...
Мисля, че "метълистка" може да се каже на всяко едно момиче, което слуша метъл... без значение от външния й вид.. и затова темата малко ми се обезмисля, защото няма определен външен вид за "метълистка"...
А и изказването на някои хора спрямо външния вид на метълите.. и по-точно метълистките.. не всички са еднакви.. как тогава бихте могли да кажете дали ще тръгнете с дадено момиче, когато не знаете как изглежда тя... или може би това, че слуша метъл (но изглежда страхотно например) би ви отказало? ..
Ето сега например мога веднага да опровергая LOve_Fif, като ви кажа, че това, което е казал не е вярно..точно в момента той ходи с момиче, което според представите на някои хора е "метълка"