- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
Чудя се аз дали се вписвам в критериите![]()
Oт всички мнения които прочетох разбрах едно.. В България цари Дискриминацията .. жалки сте![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Не е навсякъде,тук в Италия никой не те обижда щото слушаш метъл,или рок вместо поп примерно..Първоначално написано от Verminaard
Дискриминация е пак примерно,,да слушаш метъл и да не признаваш тези които не го слушат за хора.. или обратното да слушаш чалга а метълите да ги имаш за нещо по малко вишшо от теб..![]()
Добре казано!просто ми приличат повече на банда шимпазнета,мистериозно укрили се от дългата ръка на еволюцията
Добре и омраза между суб-културни малцинства да е .. няма значение какво е,важното е че е тъпо и не трябва да го има въобще.. не е важно кой ква музика слуша,как се облича или колко лефчета има в джоба,важното е човека къв е.. Аз като слушам хопец и 2ПАК да ме сваля ако е пълен идиот и ръката няма да му стисна.. ноооо въпросн на разбиране,и гледна точка..Първоначално написано от Verminaard
![]()
Окей съгласна съм,но тва не значи че един метъл не може да е като личност супер добър,мил,нежен и пак да си слуша любимата музика,както и не значи че една лигава чалгарка или просто момиче което слуша поп фолк може да е агресивна,буйна и тросната.. Непоносимостта му не трябва да я има,щото тва е личен начин на живот и никой не може да каже на другия кво да слуша,същото е все едно да почнем да се делим по цвят на коса,очи или по цвят на чорапите с които сме!!Първоначално написано от Verminaard
![]()
Точно тва се опитвам да обесня, че не е чалгата да ги подтиква към тоя начин на живот.. селянина си е селянин,курвата си е курва,простака си е простак.. ако ще и музиката на Бог (ако има такава) да слушаПървоначално написано от Verminaard
А аз не ги мразя,сигурно защото не мразя никой и съм като цяло позитивен човек
![]()
Мисля,че вече отклонението от темата е грандиозно.Дискусията отиде в друга посока![]()
Ами..по новата тема искам да кажа(с риск да се повторя),че не е само музиката и изпълнителите,до човек си е,а и има безброй други фактори.Не е гаранция,че ако момичето е метъл ще е с повече ум,разум,себеуважение и т.н.В дадения пример по-горе,в никакъв случай не подкрепям чалгата и нямам против метъла.Първоначално написано от Verminaard
Фък,няма да се разберем,спирам да споряПървоначално написано от Verminaard
![]()
Казвам последно че не се почва да се пие и пуши щото е модерно а щото си в такава среда,познавам много "чалгарки" които не пият и не пушат,нито се държат курвенско..нито те нито компанията им следователно (йей тоя израз ме кефи) не музиката кара хората да пропадат или да се издигат а средата и начина на мислене ..
![]()
От тва че днешните поколения станаха супер разпуснати,надути себеЛЮБИтели.. музиката е само оправданиеПървоначално написано от Verminaard
Интересно ми е какво мислиш за глухите които нямат как да слушат музика ?
Те безлични ли са?
![]()
за колко яки говорим?![]()
Хях,.,ясноПървоначално написано от Verminaard
![]()
Приключен щеше да е ако се съгласиш с менПървоначално написано от Verminaard
бъзикам се
нямам какво да добавя,казах си каквото ми беше на сърце,надявам се ме разбра какво искам да кажа и не ти надух главата с глупости
![]()
Окей,лека вечер тогаваПървоначално написано от Verminaard
![]()
на другите сори за офф-а![]()
На първите страници прочетох толкова много коментари от момчетата , как не обичали момичета с широки тениски,кубинки ала бала...Знам кво е станало нататък война фешъни срещу метали.Аз също слушам метъл(не че на аватара му личи) и не ми пука какво мисли някое изпидирастяло фешънче за мен.Аз съм такава каквато съм и не бих се променила за нищо на света.Мисля ,че повечето момчета,които не слушат метъл (не само фешъните като цяло) ги е страх щото метълките сме по-респектиращи от някой с зализан бретон и гащи в гъзъ му![]()
![]()
.Момчетата обичат малки курвички с гъзъ и цицте им отвън на 20 санта токчета с 3 тона фон дьо тен и отделно още толкова спирала и да не забравя очилата с бяла рамка за да се фукат наляво надясно с "красотата й" .Някой ден когато пораснат и си хванат за пореден път такава и я заведат на ресторант или у дома си да я запознаят с родителите си ще осъзнаят колко е тъпа,ограничена,безмозъчна ,себелюбива и надута и ще си искат метълка ама метълката ще си е хванала някой с нейният умствен багаж.Защото стойностната музика развива в много повече посоки мисленето отколкото пропадналата чалга.
Напълно съм съгласна с теб....Първоначално написано от Ophelia
подкрепям и Verminaard
Да определено ме възбуждат метълките. И за гадже предпочитам метълка пред някоя загубена чалгарка.
Възбуждат ме яки момичета, без значение метълки ли са, емота, фешъни и т.н..По-скоро бих се отдръпнал от някое момиче, което парадира с това, че е метълка.![]()
Определено ме кефят(все пак и аз съм метъл).
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Абе има мн сладки и хувави металистки..обаче не си личи треа да отидат 1 път на фризиор и на илианци малко различни дрехи и са си перфе ама нема кой да им отвори очите...![]()
Еми аз съм метълиска и само едно от гаджетата ми е бил метъл.. иначе мноого ме кефят момчета дълги коси![]()
Определено не би ме възбудил метълист XD
И предпочитам да ходя с някое момче, с което споделямое общи вкусовеАма винаги не става така XD