.
Отговор в тема
Страница 5 от 22 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 533
    Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Чудя се аз дали се вписвам в критериите

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Oт всички мнения които прочетох разбрах едно.. В България цари Дискриминацията .. жалки сте
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
    Oт всички мнения които прочетох разбрах едно.. В България цари Дискриминацията .. жалки сте
    "дискриминацията" е на всякъде,не само тука.
    Пък и какво точно се дискриминира бре?
    Не е навсякъде,тук в Италия никой не те обижда щото слушаш метъл,или рок вместо поп примерно..
    Дискриминация е пак примерно,,да слушаш метъл и да не признаваш тези които не го слушат за хора.. или обратното да слушаш чалга а метълите да ги имаш за нещо по малко вишшо от теб..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    просто ми приличат повече на банда шимпазнета,мистериозно укрили се от дългата ръка на еволюцията
    Добре казано!

Град
    "дискриминацията" е на всякъде,не само тука.
    Пък и какво точно се дискриминира бре?
    Не е навсякъде,тук в Италия никой не те обижда щото слушаш метъл,или рок вместо поп примерно..
    Дискриминация е пак примерно,,да слушаш метъл и да не признаваш тези които не го слушат за хора.. или обратното да слушаш чалга а метълите да ги имаш за нещо по малко вишшо от теб..
    Не е дискриминация това което описваш.
    Омраза между суб-културни малцинства е,разликата е доста голяма,ама не е сега времето за задълбочена дискусия.
    Аз къто съм металист,никога не съм смятал поклонниците на другите музикални стилове за не-хора.
    ...освен фанатизираните чалгарчета.Не че не ги приемам като хора...просто ми приличат повече на банда шимпазнета,мистериозно укрили се от дългата ръка на еволюцията.
    Добре и омраза между суб-културни малцинства да е .. няма значение какво е,важното е че е тъпо и не трябва да го има въобще.. не е важно кой ква музика слуша,как се облича или колко лефчета има в джоба,важното е човека къв е.. Аз като слушам хопец и 2ПАК да ме сваля ако е пълен идиот и ръката няма да му стисна.. ноооо въпросн на разбиране,и гледна точка..

Град
    Добре и омраза между суб-културни малцинства да е .. няма значение какво е,важното е че е тъпо и не трябва да го има въобще.. не е важно кой ква музика слуша,как се облича или колко лефчета има в джоба,важното е човека къв е.. Аз като слушам хопец и 2ПАК да ме сваля ако е пълен идиот и ръката няма да му стисна.. ноооо въпросн на разбиране,и гледна точка..
    Да,ОБАЧЕ,в повечето случаи (поне в България) човека е същия като стила музка който слуша+дрехите.И защо непоносимостта м/у различните стилове не трябва да я има?Малко спорове и омраза са даже здравословни в някои случаи.
    Окей съгласна съм,но тва не значи че един метъл не може да е като личност супер добър,мил,нежен и пак да си слуша любимата музика,както и не значи че една лигава чалгарка или просто момиче което слуша поп фолк може да е агресивна,буйна и тросната.. Непоносимостта му не трябва да я има,щото тва е личен начин на живот и никой не може да каже на другия кво да слуша,същото е все едно да почнем да се делим по цвят на коса,очи или по цвят на чорапите с които сме!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Аз ракия си имам,ама на философ като тебе нема да дам,освен ако не ми дадеш да те опъна 1-2 пъти.
    Ще врещиш като заклано агне накрая
    (това с чорапите е много добра идея )
    Хмм,може би не се изразих правилно.Нямах предвид характера като агресивност/нежност и т.н.
    Имах предвид начина на поведение.Като чалгата масово подтиква към селяния,простотия,курвенск и изпълнения и прочие,и младите идиоти се връзват...кажи ми,как може да живееш рамо до рамо с такива шимпанзета и да не ги мразиш?!
    Точно тва се опитвам да обесня, че не е чалгата да ги подтиква към тоя начин на живот.. селянина си е селянин,курвата си е курва,простака си е простак.. ако ще и музиката на Бог (ако има такава) да слуша А аз не ги мразя,сигурно защото не мразя никой и съм като цяло позитивен човек

Мисля,че вече отклонението от темата е грандиозно.Дискусията отиде в друга посока

^ напротив.Темата отива в съвсем правилната насока.Казахме дали ни харесват металистките,сега обсъждаме защо не харесваме другите.
    Свързани са нещата
    Ами..по новата тема искам да кажа(с риск да се повторя),че не е само музиката и изпълнителите,до човек си е,а и има безброй други фактори.Не е гаранция,че ако момичето е метъл ще е с повече ум,разум,себеуважение и т.н.В дадения пример по-горе,в никакъв случай не подкрепям чалгата и нямам против метъла.

Значи и тази тема е приключена!

на практика да,само се надявам някое чалгарче да си подаде нослето тука,че да стане наистина забавно ^^

Нека смее

Град

Точно тва се опитвам да обесня, че не е чалгата да ги подтиква към тоя начин на живот.. селянина си е селянин,курвата си е курва,простака си е простак.. ако ще и музиката на Бог (ако има такава) да слуша А аз не ги мразя,сигурно защото не мразя никой и съм като цяло позитивен човек
    ...а аз точно обратното то обяснявам
    Пример : сополива,НОРМАЛНА 13-14 годишна пикла.Почва да слуша чалга щото модерно,почва да пие и пуши щото модерно,почва да се държи/да е курва,щото сите чалга певици са такива.
    Извод?
    -чалгата е виновна за деградацията на младото поколение.Трябва да се мрази чалгата като музика,и тия които и подражават.
    (не казвам че няма изключения,просто те са дефицит)

Така че не е вярно селянина си е селянин по принцип.Избора на стил те прави селянин и прочие.Въпрос на избор и кретенизъм е
    Фък,няма да се разберем,спирам да споря
    Казвам последно че не се почва да се пие и пуши щото е модерно а щото си в такава среда,познавам много "чалгарки" които не пият и не пушат,нито се държат курвенско..нито те нито компанията им следователно (йей тоя израз ме кефи ) не музиката кара хората да пропадат или да се издигат а средата и начина на мислене ..

Град
    добре де.Кажи ми тогава откъде прозлезе упадъка днешната младеж?
    Чернобил?
    (^ имам един авер де си мисли че Чернобил е виновен за всичко,включително че и левчетата НЕ светят в тъмното )
    От тва че днешните поколения станаха супер разпуснати,надути себеЛЮБИтели.. музиката е само оправдание Интересно ми е какво мислиш за глухите които нямат как да слушат музика ? Те безлични ли са?

за колко яки говорим?

Град
    добре де.Кажи ми тогава откъде прозлезе упадъка днешната младеж?
    Чернобил?
    (^ имам един авер де си мисли че Чернобил е виновен за всичко,включително че и левчетата НЕ светят в тъмното )
    От тва че днешните поколения станаха супер разпуснати,надути себеЛЮБИтели.. музиката е само оправдание Интересно ми е какво мислиш за глухите които нямат как да слушат музика ? Те безлични ли са?
    Не,просто са извън мейнстрийма от комерсиална простотия.Късметлийски копелета са!
    Хях,.,ясно

Град
    Да смятаме ли зверския оф. за приключен?
    Драсни нещо по същинската тема,ако не ти се спори повече
    Приключен щеше да е ако се съгласиш с мен бъзикам се нямам какво да добавя,казах си каквото ми беше на сърце,надявам се ме разбра какво искам да кажа и не ти надух главата с глупости

Град
    Да смятаме ли зверския оф. за приключен?
    Драсни нещо по същинската тема,ако не ти се спори повече
    Приключен щеше да е ако се съгласиш с мен бъзикам се нямам какво да добавя,казах си каквото ми беше на сърце,надявам се ме разбра какво искам да кажа и не ти надух главата с глупости
    надеждите са взаимни
    -> не,не си
    Окей,лека вечер тогава

на другите сори за офф-а

На първите страници прочетох толкова много коментари от момчетата , как не обичали момичета с широки тениски,кубинки ала бала...Знам кво е станало нататък война фешъни срещу метали.Аз също слушам метъл(не че на аватара му личи) и не ми пука какво мисли някое изпидирастяло фешънче за мен.Аз съм такава каквато съм и не бих се променила за нищо на света.Мисля ,че повечето момчета,които не слушат метъл (не само фешъните като цяло) ги е страх щото метълките сме по-респектиращи от някой с зализан бретон и гащи в гъзъ му .Момчетата обичат малки курвички с гъзъ и цицте им отвън на 20 санта токчета с 3 тона фон дьо тен и отделно още толкова спирала и да не забравя очилата с бяла рамка за да се фукат наляво надясно с "красотата й" .Някой ден когато пораснат и си хванат за пореден път такава и я заведат на ресторант или у дома си да я запознаят с родителите си ще осъзнаят колко е тъпа,ограничена,безмозъчна ,себелюбива и надута и ще си искат метълка ама метълката ще си е хванала някой с нейният умствен багаж.Защото стойностната музика развива в много повече посоки мисленето отколкото пропадналата чалга.

Град
    на кънда мънда в дивия
    Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    На първите страници прочетох толкова много коментари от момчетата , как не обичали момичета с широки тениски,кубинки ала бала...Знам кво е станало нататък война фешъни срещу метали.Аз също слушам метъл(не че на аватара му личи) и не ми пука какво мисли някое изпидирастяло фешънче за мен.Аз съм такава каквато съм и не бих се променила за нищо на света.Мисля ,че повечето момчета,които не слушат метъл (не само фешъните като цяло) ги е страх щото метълките сме по-респектиращи от някой с зализан бретон и гащи в гъзъ му .Момчетата обичат малки курвички с гъзъ и цицте им отвън на 20 санта токчета с 3 тона фон дьо тен и отделно още толкова спирала и да не забравя очилата с бяла рамка за да се фукат наляво надясно с "красотата й" .Някой ден когато пораснат и си хванат за пореден път такава и я заведат на ресторант или у дома си да я запознаят с родителите си ще осъзнаят колко е тъпа,ограничена,безмозъчна ,себелюбива и надута и ще си искат метълка ама метълката ще си е хванала някой с нейният умствен багаж.Защото стойностната музика развива в много повече посоки мисленето отколкото пропадналата чалга.
    Напълно съм съгласна с теб....
    подкрепям и Verminaard

Да определено ме възбуждат метълките. И за гадже предпочитам метълка пред някоя загубена чалгарка.

Възбуждат ме яки момичета, без значение метълки ли са, емота, фешъни и т.н..По-скоро бих се отдръпнал от някое момиче, което парадира с това, че е метълка.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Определено ме кефят(все пак и аз съм метъл ).
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Голям фен
    Абе има мн сладки и хувави металистки..обаче не си личи треа да отидат 1 път на фризиор и на илианци малко различни дрехи и са си перфе ама нема кой да им отвори очите...

Еми аз съм метълиска и само едно от гаджетата ми е бил метъл.. иначе мноого ме кефят момчета дълги коси

Определено не би ме възбудил метълист XD
    И предпочитам да ходя с някое момче, с което споделямое общи вкусове Ама винаги не става така XD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си