- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възбуждат ли ви яки металистки ;)
nishto protiv metalite kato cqlo ama ako bqh mom4e i az taka ne bih trugnal s takavaПървоначално написано от Xtuning
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
само ако пее добре на микрофона![]()
GTA Stunting
de*a kvo si4ki se hva6tate za grima we - tejuk grim nosqt nai ve4e black i gothic metulkite - ostanalite moje i da nosqt no e v ramkite na krasivoto (vupreki 4e men mnogo si me kefi pove4ko 4erno- v ramkite na krasivoto za nqkoi nemetuli)az li4no nosq 6irokite teniski za koito su6to dosta 4esto se spomenava, nosq me6ka 6ipove verigi (kubinki 6te si kupuvam skoro) za obicite ima vreme no grim nikoga nqma da sloja prosto za6toto mrazq grim daje i da e 4eren - moje da me mislite za nqkava oligofrenka ama ne mi dreme - az si se haresvam za na4ina mi na obli4ane i ne me e*e kvo mislqt drugite
aaa ima i dosta gotini, hubavi metalki li4no sam vijdala
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
![]()
![]()
![]()
лелеле никога не бих и се целувал с металиска...
![]()
![]()
![]()
НЕ
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
познавам поне 5 такива, които не само ще ти променят тази позиция из основи, а ще ги и сънуваш всяка нощ докато не пукнеш ... нооо няма да споряПървоначално написано от Gam3 0v3r
![]()
... so much to live for, so much to die for ...
Може да си права...Първоначално написано от insanity_666
ама аз говоря за тея дето са мазните дето пият бира по цял ден и не са се купали по 1 месец и + това има по 333 333 333 обици...
Боже,помогни им да пораснат..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
е па нз, аз такова животно (сред мацките поне) не съм виждала ... ама ти явно разбираш повечеПървоначално написано от Gam3 0v3r
![]()
Ам... да, ако не мислиш да си с него дълго. Когато музиката е животът ти, не трябва да ходиш с портньор с различни от твоите музикални предпочитания, защото няма да можете да си правите купона заедно. Че метъли и чалгари най-редовно запиват и се веселят заедно е ясно, но когато започнеш да се буташ с партньора ти пред РС-то каква музика да заредите става неприятно, а и най-често поне единият се сдухва. Защото аз примерно и целия алкохол на света да съм изпила, няма да понеса house примерно. Може да съм в кома, но и в комата си ще се гърча и ще се моля или да спре или да умирам по-бързо, за да се отърва от това мозъчно менгеме. А точно заклетите метъли в трезво състояние са най-нетолерантни към другите стилове и това е едно, от нещата, за които им се кефя. На брат ми гаджето така обича чалга а той мрази от дъното на душата си. Като се напие се примирява, но далеч не му е готино, просто гледа да не обръща внимание на музиката. А колко по-яко е с партньора ти да си набримчите колоните и да пеете и да се раздавате и да се кефите тотално, да ходите на концерти заедно и да понасяте дъжда и студа, защото ако не си истински фен примерно, не би останал ако те вали дъжда и те духа вледеняващ дъжд, докато чакаш да започне концерта и по време на него. Познайте за кой концерт говоряПървоначално написано от Strongbeard
Жокер - скоро беше хахах
![]()
Това как трябваше да прозвучи....?Че метълките са някакви странни лунатички,ненормални...?По темата-аз лично слушам рок,метъл.Айде сега видели,невидели и да се почва-нечистоплътни сме били....Не знаех,че като се къпеш всеки ден си нечистоплътен.Грима-признавам си,аз нося черен молив,но съвсем леко,колкото да подчертае окото ми,и не си слагам нищо друго.Със фрапиращ грим са както казаха по-горе главно блек метълките,но и сред тях не се виждат чак толкова често ,,мъртъвци,,Първоначално написано от alenka
![]()
Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите
aM i az slusham metal no nqmam obica na papa.. ne nosq kobinki .. i btw ne sam ot tezi deto se nerwqt na chalgata .. edin istinski metal nqma da obryshta wnimanie na chalgata .. mnogo mrazq nqkoi da mi natqkwa che sam razlichnai nqma nishto losho w cherniq grim .. az naprimer se oblicham ponqkoga w po sweji drehi ne samo w cherno ...
s мeтbл w глawa , s лoпaтa w rbка , нb чaлгariтe нeщasтнi мuzikaтa az щe sпra *!*
aa i da ponqkoga mnogo se nerwq na nqkwi 10 godishni pikli (koity slushat chalga ) da me obijdat .. EWROWIZIQ 2006 .. pomislete malko koi specheli .. koi stana idol na BG .. nqmam nishto protiw chalgarite .. prosto razlichen stil muzika e chalgata ala da me obijdat zaradi metala .. izwinete me ama metala si e swetowno priznata muzika !
s мeтbл w глawa , s лoпaтa w rbка , нb чaлгariтe нeщasтнi мuzikaтa az щe sпra *!*
Не ми харесват металиските и т'ва е! Просто никой колега неможе да ме обеди в противното![]()
Не, че съм луд бе хора! Просто съм в лошо настроение от 19 години насам...
xaxaxaxxaxax
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Да бе само като ти видя подписа и ти вярвам че нямаш нищо против чалгатаПървоначално написано от metalchetoooo
иначе аз си дъня метал по цял ден но не съм металяга а съвсем нормален просто такава музика ми харесва и на външен вид неможеш да разбереш дали слушам метъл или чалга и btw по лекия метъл слушам не некви дет си дерат гърлата
Първоначално написано от Drogiranata_
Хеи според мен няма значение как се облича човек. Дали външния вид и това каква музика слуша може да го промени вътрешно ако е добър човек. Аз лично можеби съм малко пристрастна аама това е моето мнение!![]()
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
Дали е металка или не, ако ми харесва ще ме възбужда.
Don't tell me what I can or can't do !
Естествено. Има металистки - уникати ...и да бих тр1гнал с так1в индивид.. че слуша метал - к'во ме боли мене ? То и аз понякога слушам метал... #care
Много ми е странно как се определят хората по облеклото абе за толква години аджеба така и не можах да разбера как го правите моля ви издаите тайната. Това че някои не се кефи на метълки добре къде е проблема аз така и не разбрах
. А и още нещо всички говорят за размъкнати тениски и кубинки. А явно забравяте че един голям процент от метълките се обличат като готички и са много секси.
We were lost
On grinding ice
In fear and hunger
Dead winter reigned
In Araman
Докато се разделяте не метали/чалгари/други ще си останете заблудени и задръстени![]()
Аз съм метълка, нося си кубинки, не ходя с тениски на групи, но нося предимно черно. Слагам си черен молив, но не прекалявам и не изглеждам злобно, надуто или фанатично. Приятелят ми е рокаджия от най- типичните- дълга коса, кожени якета, дънки, тениски. Така си се харесваме. Аз харесвам момчета като него, той момичета като мен. Това е търсене и предлагане. Аз с моето мислене, светоусещане, начина по който се стремя да изглеждам не искам да привличам напомпани мъжаги или пичове с епилирани ръце и крака. Нямам нищо против тях, но както те може би не ме харесват, така и аз тях. Имам мн такива приятели, но само приятели. Чисто сексуално не ме привличат![]()
евала, мацка! по-точно нямаше как да се отговори =D>Първоначално написано от death proof
![]()