- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някой спал ли е с даскал?
има ги всякви по света бе ьах аз гледах скоро по новините некъф си има там колко деца от дещеряси
Пишеше, че е по физическо.Първоначално написано от malkata_sladurana
mindscan
Da, snoshti rendosah daskala po matematika.Ima mnogo runtav zadnik
АхахахахахаПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
![]()
На мен пък ми е симпатична госпожата по математика на 26 с бюст като на Преслава
![]()
hahyxi kakvi izvrateni mozyci
Аз все още съм нямала такива фантазий(а и съм малка още)ама в по-старото ми даскало имаше един господин по физическо леле ж голямото междучаси повечето момичета от 12 клас бяха в салона![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
аз па си мечтая за тая по химия мн е дива няма деца още ох.. или па има една на тия по занималня малките.. ох.. на скоро се омъжи ох на батко..
Виж ти, очаквах още на първа страница да започнат изхвърлянията, колко учителки са минали под ножа.
Хъм... Очудвам се!
По темата-оня от "аха"то истински ли е?Ай стига бе... ужас!
Ние имахме (още си бачка де) една голяма сладурка по английски.МдааНевероятна!
Но, за жалост-омъжена.Какво да се прави... се ла ви...
Преди това сме имали:
1.по география-също невероятна жена.
2.Поо... ъъ... география, беше заместничка, но това е било сигурно в 7-8 клас.
Останалото са една банда пенсионерки.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
na men g-ata po frenski mi napravi svirka kazah im che razbira fresnki ezik am dali razbira ot frenska lubof i tq mi pokaza:
Auspuh ...!!!
Това изби рибата!Първоначално написано от valentinka_1990
![]()
по темата: НЕ съм и не бих...
Horse Crazy Girl!!
Имахме.. не помня в 11ти клас ли беше, в 10ти ли.. Та, имахме един даскал по история. Сладур, млад беше, на 26-27 и цялата Испанска мацките му бяха навити. А той се усети хипер бързо и за отрицателно време налази една руси4ка от нашия клас и две години си ходеха. После мацката го употреби, за да си вземе с връзки изпита по история за СУ (понеже 4овекът беше асистент и там), влезе си специалността, която си беше харесала и го отеба. Сега е женена за син4е на депутатка.
Абе оправна ку*ва си беше още от на4алото![]()
![]()
Робинята на Quench
Всички млади учителки се разбягаха за точно 3 години. В 7-ми клас си замина и последната млада даскалка. Помня кат дойде за първи път да ни предава всички си помислихме, че ще имаме нова ученичка. Момчетата я полазихме запознахме се бла бла и аз "без да искам" я ударих по задника
тя ме изгледа странно усмихна ми се и ме изгони от час. После се карахме щот все още не вярвах че ни е учителка. Идва класният и вика "има ли проблем ?" и оная почна да му говори някви филми :Д и се усетих че е учителка. Здухах се много тогава.
up
На мен това ми е мечтата- даскалката ми по математика да е 20 годишна и да я опъвам постоянно![]()
ми не съм спала с никoй учитек в нащо даскало имахме един учител по география които беше доста дъртичък и плюеше - No 10x![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Не,и честно казано нямам желание
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
На този и аз съм му навитаПървоначално написано от {MooN_FloWeR}
![]()
![]()
Еми само 1 даскал ми харесваше... Не че ми преподаваше, ака карай. Не го знам на колко беше, ама беше на не повече от 26-27... По англииски език, с дълга кестенява коса и огромни черни очи... Абе симпатяга си беше.
Не,не съм
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
един бивш учеше нещо подобно на педагогика...брои ли се![]()
иначе като бях на курс в уни-то си харесах един асистент...ебати якия пич, честно...изглеждаше на 21-22, дори се обличаше така, пък се оказа, че е асистент...и ми хвалеше рисунките освен всичко![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Гаджето ми е правило. Макар и заместничка.се брои. А и имах 1 обожател от 12-ти клас
![]()
Даскалка ли сиПървоначално написано от krem4et0
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Замествах 4 месеца. Преподавах по информатика и ИТ. Но аз съм педагог по образование. А иначе сега чакам да видя ще има ли конкурс за същото работно място, на което бях, защото съм много доволна![]()
каде каде каде ?!?!? В кое заведениеПървоначално написано от krem4et0
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love