- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ленти за избелване на зъби ?
някой ползвал ли е тези ленти крест ??? дайте мнения моля ви много ме развълнуваха!
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ми няма ко да се занимаваш с глупавите левни.
отиваш при стоматолога си и му казваш искам холивудски зъби.
I Love
Vania
Kabakova
ОоО Аз се чудя защо толкова смърди...ти си си отворил устатаПървоначално написано от КОМУНИСТА_97
![]()
Чувала съм лоши неща за тез ленти![]()
ti cqloto si edno LAINOПървоначално написано от КОМУНИСТА_97
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ти не си Тошко от Правец ами ЛАЙНОШКО от ЛАЙНАВЕЦ![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lia_k
![]()
![]()
Бр мацка..
Пфф кфи ленти кви 5 леа..изкуственяци боклуци..не помагат 100% ..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
е защто ние да ти кажем?опитай сама и после ти кажи на нас
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Maika mi gi e probvala i NQMA nikakav efekt , taka che vaobshte ne se zanimavai samo shte si dadesh parite na vqtara ..![]()
ChuDq se na Kade ....?
ох за тва момче няма ли бан вееееПървоначално написано от КОМУНИСТА_97
много яко ми лази по нервите
а по темата...незнам за тези ленти,но май най-лесното и ефикасно-стоматолог![]()
+1Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Дам, и най-пре*баващо емайла.Първоначално написано от 6emet4e
![]()
Пробвай с пастата "Пърл Дропс" на "Холивуд Смайл".
probvah q i bqh mnogo dovolna no zubite mi stanaha strashno 4uvstvitelni i zubolekarkata mi obqsni che imalo nqkakvi si himikali koito razqjdali emaila.... iskam neshto bezvredno zubite mi ne sa julti daje kogato ida na zubolekar vinagi kazat kakvi hubavi i zdravi zubi no gi iskam malko po beli4kiПървоначално написано от Dark~Illusion
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
лентите не струват!![]()
...щи дам един съвет...четох някъде из инт. лимонов сок и сода
![]()
...помага..аз така ги избелвам и съм мн доволна
![]()
![]()
![]()
She's got the passion
That girl is dangerous
Better be careful
That girl is dangerous
Beautiful Hard way
That girl is dangerous
She's dangerous..
Аз четох, че содата разгражда емайла на зъбите и те стават много чувствителни, но не знам аз със сода само веднаж на месец, за да няма "забкиетеее миии". Четох го тук в теенпроблем-аПървоначално написано от bogin4encetoO
Голям размер на картинката! /machoka/
Как как?? Я пак обесни,че искам да пробвам плс! И аз искам да ги избеля...Първоначално написано от sweet_baby_cool
![]()
Взимаш содата на мама, ръсиш малко върху четката за зъби и търкаш, ама яко търкаш.Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
AMAN!
Мерси ^^
Това със содата определено помага,но го правете само един път в месеца.![]()
OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.
C. Ronaldo
еии..не само сода ефекта ще е по-голям ако сложиш и лимонов сок!...аз така правя малко лимонов сок със содасе разбъркват сместа шупва..и вземаш едно мапуче или тампон за почистване на грим и намокряш памучето....и го слагаш на зъбките!...после с останалата смес се нажабори!Ефекта е гарантиран!
![]()
![]()
![]()
![]()
She's got the passion
That girl is dangerous
Better be careful
That girl is dangerous
Beautiful Hard way
That girl is dangerous
She's dangerous..
Половин или една чаена лъжичка сода и половин или цял лимон? И след това трябва ли да се мият зъбите пак с паста или първо се мият и после тва с лимона и содата?Първоначално написано от bogin4encetoO
![]()
![]()
Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
а така и аз това питам?
Братовчед ми ги използваше покрай бала си за да му се избелят зъбите имаше ефект, но така ти се истъняват зъбите и може да си ги овредиш![]()
![]()
![]()