Ами и аз съм в подобно положение!!!Историята е по-различна,но все пак загубих човека,който беше всичко за мен!!!Преди месец скъсах с приятелката си и аз лично не го приживях лесно и още не съм го преживял!!!Сигурно за този месец в който вече сме разделени съм свалил 4 килограма,защото нямам желание за нищо!!!Разбирате ли че като загубих нея,загубих самото желание за живот!!!Искрицата която ме караше да се чувствам ЖИВ!!!Не мога да върна стария си начин на живот и да разбера,какво беше нещото,което ме караше да сум щастлив?!Всичко,което обичах да правя и на което се наслаждавах,вече не ми доставя удоволсвие!!!Нищо не искам!!!Тя беше всичко за мен!!!И сега като я загубих кво?!?!Вярно е малко от малко взех да свиквам без нея и почнах да си излизам с приятелите и съм по-добре!Но все още тя си остава най-невероятни човек в моя живот и ще си остане един от хората които ще помня ВЕЧНО!!!Аз съм момче,което преди това беше "шибан женкар" и което не обичаше да се задържа с момиче повече от 2,макс 3 седмици!!!И в един момент разбрах,че тоя живот има нещо което е 1000 пъти по-хубаво от това да си с много и да правиш секс!!!!Това беше любовта и обичта към един човек!!!Да виждаш тоя човек,че е щастлив и да искаш да правиш всичко възможно винаги да му е добре с теб!!!Но накрая си прецакан!!!!Винаги!!!Няма повече да дрънкам,просто исках да кажа,че аз не съм преживял още това момиче и на дали ще е скоро!!!