Цитирай Първоначално написано от Neon Black
Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
Защо трябва да им 124 такива теми???
Иначе отговорът ми е ,
че за мен няма знамение какъв е светът-
него не можем да променим.
Но можем да направим нещо със себе си.
Word.

Иначе - не си прав. Как аз познавам десетки хубави, усмихнати и добри хора, как мога да имам верни приятели от повече от 18 години, как съм бил с няколко прекрасни жени и т.н. и т.н.?

Ти мислиш негативно и привличаш негативни неща към себе си. Това е. Като всичко опира до "готини" тела и пари, защо не се опиташ да постигнеш някое от тези неща? Естествено, че хората харесват стегнати, тренирани фигури пред някой разплут задник. Ти заглеждаш ли се по 150-килограмовите "принцеси", дето не могат да се наврат в панталона? Или някоя неугледна мърла, която върви чорлава, намачкана и прилича на бухал? Не, разбира се, падаш си по най-малкото симпатични момичета. Най-малкото.

И не знам защо жените, респективно, да не искат същото. Разбира се, че ще предпочитам приятелят ми да е стегнат, със силно и здраво тяло, а не някоя вейчица или братовчед на Годзила.

Липсва ти воля - мързи те да тренираш, мързи те да тичаш, нямаш желание да се промениш начина си на хранене и на почивка. И после - "защо всички харесват красивите тела"? Че какво - грозните ли да харесват?

За парите нещата са същите - безброй хора на тоя свят са тръгнали като сирачета в някой забутан регион на някоя забутана държава, а в момента са милиардери. А вие имате семейства, покрив над главата си, осигурен живот, обучение и т.н., а се оплаквате от глупости. Ми като не ви стигат парите - ПЕЧЕЛЕТЕ ГИ! Специалистите взимат МНОГО, независимо дали са лекари, юристи, дизайнери, архитекти, строители, компютърджии и т.н. и т.н. Е, намерете какво ви харесва, в какво сте добри и се развивайте. Работете. Печелете пари. Пък после си ги харчи по курви.

И тук важи същото като при тялото - естествено, ако бях жена, бих желал приятелят ми да има някаква финансова основа, да не се притеснява като ме изведе на вечеря, да може да ме изненадва с нещо приятно отвреме навреме (а изненадите, в 99% от случаите са свързани с пари, да). И ако кара BMW, а не Москвич - още по-добре. Това е положението.

Или работиш здраво върху и за себе си, и драпаш към върха, или стоиш, самосъжаляваш се и плюеш "гадния, материален свят". Ти правиш второто. Аз ще правя първото и дори да не успея, ще знам, че виновен ще бъда аз и единствено аз.

Ти си отговорен за всичко, което ти се случва.
Според мен обърка кой да цитираш,
но може и да греша.
По принцип харесвам твоите постове,
но в днешно време доста неща се
елементаризераха и опростиха-
виж кои са идолите на младите(тези,
които са безмозъчни,естествено)-
чалга фуриите(и аз ги слушам,
но това е друго,те не са ми идоли),
Азис,Ванко 1 и 032 примерно.
После се чудим защо имало толкова педераси.
Не гейове,педераси!
И фешънчета и нз какви,
които не се държат като истински мъже.
Затова и ценностите на много млади се
изчерпват с многото грим,силикона и баткото(чичото)
с кинтите.
На тези,които не могат да се докопат до там-
с пиячката и прочие.
Това е истината,деградация...

П.П.Сега виждам,че 100% си се объркал.
Аз си имам и пари,и хубаво тяло и не съм
се оплаквал от нищо,не съм
пуснал поредната тема...
Приятен ден!