Първоначално написано от
Bai Toq
Защо трябва да им 124 такива теми???
Иначе отговорът ми е ,
че за мен няма знамение какъв е светът-
него не можем да променим.
Но можем да направим нещо със себе си.
Word.
Иначе - не си прав. Как аз познавам десетки хубави, усмихнати и добри хора, как мога да имам верни приятели от повече от 18 години, как съм бил с няколко прекрасни жени и т.н. и т.н.?
Ти мислиш негативно и привличаш негативни неща към себе си. Това е. Като всичко опира до "готини" тела и пари, защо не се опиташ да постигнеш някое от тези неща? Естествено, че хората харесват стегнати, тренирани фигури пред някой разплут задник. Ти заглеждаш ли се по 150-килограмовите "принцеси", дето не могат да се наврат в панталона? Или някоя неугледна мърла, която върви чорлава, намачкана и прилича на бухал? Не, разбира се, падаш си по най-малкото симпатични момичета.
Най-малкото.
И не знам защо жените, респективно, да не искат същото. Разбира се, че ще предпочитам приятелят ми да е стегнат, със силно и здраво тяло, а не някоя вейчица или братовчед на Годзила.
Липсва ти воля - мързи те да тренираш, мързи те да тичаш, нямаш желание да се промениш начина си на хранене и на почивка. И после - "защо всички харесват красивите тела"? Че какво - грозните ли да харесват?
За парите нещата са същите - безброй хора на тоя свят са тръгнали като сирачета в някой забутан регион на някоя забутана държава, а в момента са милиардери. А вие имате семейства, покрив над главата си, осигурен живот, обучение и т.н., а се оплаквате от глупости. Ми като не ви стигат парите - ПЕЧЕЛЕТЕ ГИ! Специалистите взимат МНОГО, независимо дали са лекари, юристи, дизайнери, архитекти, строители, компютърджии и т.н. и т.н. Е, намерете какво ви харесва, в какво сте добри и се развивайте. Работете. Печелете пари. Пък после си ги харчи по курви.
И тук важи същото като при тялото - естествено, ако бях жена, бих желал приятелят ми да има някаква финансова основа, да не се притеснява като ме изведе на вечеря, да може да ме изненадва с нещо приятно отвреме навреме (а изненадите, в 99% от случаите са свързани с пари, да). И ако кара BMW, а не Москвич - още по-добре. Това е положението.
Или работиш здраво върху и за себе си, и драпаш към върха, или стоиш, самосъжаляваш се и плюеш "гадния, материален свят". Ти правиш второто. Аз ще правя първото и дори да не успея, ще знам, че виновен ще бъда аз и единствено аз.
Ти си отговорен за всичко, което ти се случва.