Neon_Black Ми скри шапката ...Както ида е И защо точно в Симеоново и Драгалевци тряя да живееш ? Тва беше пълна глупост .... Аз съм от Симеоново и да мога да я имам тази възможност със парите и т.н но не е там работата .... А отностно теглото нали съзнавате че не всеки "пухкаф" човек води застоял живот и т.н ? Че вече има толкова много болести че почвам да си мисля че деградацията на населенито е болест ....Не е до това дали ти самия искаш да се бориш а до това какво ти е поднесъл живота ! Как примерно човек със страшно увреден метаболизъл проблеми със цялата мускулна система и аиде стига толкова че ще го направя изруд , как тоя човек да се бори ? Като той е 24/7 във инвалидна количка или ако стане то е за малко ! Какво тоя човек сам си е виновен за това нещо ? Еми не е чесно да слагаш такива хора под знаменатела на мързеливите и т.н Отностно темата НЕ СЛАГАМ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ !!!! Става въпрос за самата деградация на поколенията .... Бърка ме факта че един ден децата ми може да станат точно от тея силиконови с 1 тон грим фиешън деца който просто са толкова безмозъчни че незнаех че коефициента на интелигентност може да стане отрицателен но те ми го доказаха .... Никой от моя квартал не ме уважава заради визията ми поради простата причина че не съм особенно привлекателен но пък за сметка на това всеки иска съвети от мене щото поне малко иам акъл и знам ка кда го ползвам ! И отностно боренето за изкарването на пари ? Тииии май не четеш достатъчно вестници и не гледаш достатъчно новини както и да е ще ти разясня някой неща ! Ако не си политик/адвокат/полицай/мутра в тази държава НЕМОЖЕШ да забогатееш !!!! Много малко са специалистите който успяват и то те биват изпратени във чужбина и там успяват ! Я виж кви пари е минималната заплата тука ? Или средната .... Попитай някой твой приятел компютърен специалист колко зима ? Ако зима 500 лева ще е добре ..... Хем че държавата ни подканва да деградираме ние го приемаме и така си живеем и хора който успяват да се издигнат благодарение на рекетиорство внасяне на крадени стоки самото крадене и т.н успяват да се издигнат ! Нормално е децата им да мислят по такъв начин все пак никой от тях незнае цената на парите те просто ги взимат по най-лесните начини и ги пръскат както си искат ! Не е всичко до това какво можеш и какво искаш а до това какво ще срештнеш по пътя си и дали щъ се бориш със 500 лева заплата месечно или ще си тъп и дебел но ще преебаваш така хората че да си взимаш по 5000 седмично ... Има много фактори поради който населението деградира така и една от тях са разглезените глупави родители