Аз амбиций имам и съм постигнал всичко което съм искал .... Отностно това как пиша това е онлайн бе нормално е да пиша дебилно ти кво очаквваш малко са хората които пишат нормално .... И ти дори не си един от тях такаче не ми говори за правопис и правоговор моля ! А отностно това на мене никои не ми е виновен за нищо и аз си се спасявам както си трябва Просто описвам нещата които стават около мен .... Човеко загубих много близък приятел(братовчед) който беше само на 20 и умря преди няколко месеца ... Загубих моя бивша класна преди няколко месецеса малко след ндея загубих и още една учителка .... Миналата година една от най-добрите ми приятелки загина в катастрофа и още много мога да ти кажа такаче това го знам и точно на мен недей ми говори да не хленча ...
Както и да е да прав си и то много но не става въпрос за мене аз си живея живота и ще постигна всичко което искам (или поне така се надявам) Просто пуснах темата ей така да има но да наистина малко хора отговориха нещо смислено и просто колкото и да ми говориш на мен аз поне мога да отбележа фактите или да направя нещо по въпроса за приятелите ми и за мен самия Както и да е темата не се получи така както мислех и както исках но няма значение друг път