.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

относно цветната бременост

при цветна бременост какъв резултат дават тестовете за бременост?

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Позитивен,предполагам за чичо гугъл чувала ли си?
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мисля си ,че отрицателен.Заради това все пак се казва ,че се открива по-трудно ,все пак и кръвотечение си имаш Гинеколог е най-доброто решение

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Тестовете за бременност отчитат както нормалната така и "цветната" бременност. Те са индикатори за човешки хорионгонадотропин-хормон, който се произвежда в организма на бременната жена. Еквивалента на менструалното течение е до към 4 лунарен месец. Кървенето е от вече видоизменената маточна лигавица.
    mindscan

Град
    "градът на мечтите"
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Тестовете за бременност отчитат както нормалната така и "цветната" бременност. Те са индикатори за човешки хорионгонадотропин-хормон, който се произвежда в организма на бременната жена. Еквивалента на менструалното течение е до към 4 лунарен месец. Кървенето е от вече видоизменената маточна лигавица.
    +1
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Мисля си ,че отрицателен.Заради това все пак се казва ,че се открива по-трудно ,все пак и кръвотечение си имаш Гинеколог е най-доброто решение
    Ако беше отрицателен,нямаше да се казва цветна,тъй като менструацията "подлъгва" а не тестовете .. поне според мен
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Re: относно цветната бременост

Цитирай Първоначално написано от natity
    при цветна бременост какъв резултат дават тестовете за бременост?
    mi dve 4erveni 4arti4ki kakto obiknovenna bremenost
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    освен това, самото кървене е по-различно, не е така обилно, а и е с различен цвят

Emi shtom pitash znachi se opasqvash da si bremenna.. e chestito ot men ako e taka..

Тестовете отчитат и цветна бременност, също кактпи обикнивена.

И според мен тестовете отчитат и цветната бременност, само кървенето е по - различно. То розовее, в по - малко количество е и т.н.
    Въпреки че имам познати жени, които не са разбирали, че имат цветна бременност, поради факта, че им е вървяло съвсем нормално.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си