- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли си ....
Щом никой не го ползва... ще ми го подариш лиПървоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
mindscan
след малко време и ще се проползва ,може и не от мен ...Първоначално написано от preichetoy
![]()
![]()
![]()
има си хора за всичкоПървоначално написано от TomHanks
![]()
Аз предлагам едно такова....ама е луксозно-кожена версияПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
истинска човешка кожа...
За инфо-ЛС.
I love only myself and fight only for myself!
Аз още искамПървоначално написано от ubuntu
![]()
mindscan
Да де ще се повреди и ще те удари 220 волта ток и ще ти изпече котенцето ....Първоначално написано от ghostwisper
![]()
Тва са го мислили инженери а не разгонената кифла на квартала ... а ти няма с целия iPOD да си го ръгашс все кабели и всичко около него там са ти написали 14 см се употребяват ... а да и няма как да ти заседне ....
![]()
![]()
![]()
Иска ти се ама вече се изказа и си защитаваш тезата - нормално е![]()
OhMiBod може да бъде открит в онлайн магазинитеПървоначално написано от ЛаСт!К
Какво чакате копувайтеняма ви хареса.
що няма да ни харесаПървоначално написано от DEviL_BG
![]()
У гаджето надуваш музиката и((:![]()
![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Това е малко. Аз ако няма 1 километър не го признавамПървоначално написано от ubuntu
![]()
Абе това не мога да си го представя... струва ми се голяма глупост. Класическия вибратор би бил по-добър...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Кат няма мъжко ...тей ...![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Аз миналата година гледах такова на същата фирма само че го свързваш с телефона и докато говориш с някой то вибрира... Тва по-хитро ми се струва отколкото с музиката :P
Само си го представям...Първоначално написано от slun4ice
- Пешо и да, ще се видим ОООООХ в 6 ООООХ часа... ОХ ЛЕЛЕ МАЙКО... не не, нищо не правя... ЛЕЛЕЕЕЕ ТАТЕЕЕ... О БОЖЕЕЕЕ... да, извинявай, не бе, готвя... ООООХ...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И после слаби биле батериите на телефоните....![]()
Play hard,go PRO!
а кво е тва ?![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ohh mn va lof si4kite tyka ama o6tte pove4e 6te va lof ako mi podarite 1 takova i da si pysha HOUSE music i gledai ko staa
Първоначално написано от Komar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добра оферта :ДД (поне не си на батерии)
![]()
![]()
УоуууУУуу, мечтая си за таковааа. Кой знае колко пари е ,ама . . .![]()